Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat cauciucuri/jante discovery 2

Vizitator seszzr

Postări Recomandate

Re: sfat cauciucuri/jante discovery 2

Eu nu am spus ca sunt proaste si se strica ci ca cei care le exploateaza inadecvat le hulesc ca-s proaste si se strica adica LE strica... la o masina care se comporta impecabil cu gume std ca D2-ul:grin: nu e nevoie de chestii de astea.... asta tot incerc sa transmit fara prea mult suces :( ... sau as putea sa-i sfatuiesc ca daca vor gume mai mari de 5% decat standardul fara sa strice masina sa-si ia Nissan :grin:

ohooo , ce bine mi-ar fi fost sa imi fac jobul pe LR si Jeep .....

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

M-ai intristat de tot,am luat D2 -ul ca masina de tura nu ma steptam sa fie asa firava,am mers cu un Galloper 6 ani pe 32-uri si cu Jimny un an pe 30-uri si le-am ascutit grav ,singurele probleme fiind estetice,dar avand in vedere ca ceea ce spui suna informat si rezonabil se para ca o sa raman cu roti de 31.

Bre, se pare ca esti familiar cu modificarile si mersul in padure. Cred ca 31" -ile alea o sa te stranga precum o pereche de pantofi prea mici . Stii ce ai de facut, nu? Profita de legea asta ca nu se mai percepe taxa si cumpara ceea ce iti trebuie, ca o viata avem, numai una !

Spor in toate !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Bre, se pare ca esti familiar cu modificarile si mersul in padure. Cred ca 31" -ile alea o sa te stranga precum o pereche de pantofi prea mici . Stii ce ai de facut, nu? Profita de legea asta ca nu se mai percepe taxa si cumpara ceea ce iti trebuie, ca o viata avem, numai una !

Spor in toate !

Multumesc de incurajari,am prieteni cu Patroale si Y60 si Y 61 cu care am mers,ce sa-ti spun,mi-a placut mult Disco-ul ,stii cum e -ca la femei.In alta ordine de idei am trecut cu Galloper-ul acum niste ani pe la tine ca suntem vecini si m-ai scos din mizerie asa ca mult succes si tie.

Editat de vlady
Link spre comentariu

Nu trebuie sa fi dezamagit doar daca ai un fetis pt roti mari, D2-ul se comporta exemplar cu roti std sau max 5% mai mari si pe unde nu poti trece cu astea nu niste roti mai mari lipsesc si nu o mai poti numi "tura" ...parerea mea ...se poate echipa si D2-ul cu roti mari dar necesita multiple alte tuninguri: de putere, transmisie, racire si suspensie care costa. Daca asta iti doresti pregateste-o inainte si rotile sa fie ultimele din ''ecuatie''

am postat asta mai demult http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36514-Filmulete-si-clipuri-Land-Rover&p=1026525&viewfull=1#post1026525

Ai perfecta dreptate, o sa ii pun suspensia si power box-ul pe care deja le am si cu rotile o sa vad la primavara cand o sa trec pe MT-uri,multumesc inca o data pt sfaturi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare