alexbikerul Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje gata sunt in posesia masini....foarte multumit mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
virgilmagie Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje 1.patrolul 4,2D vine fara blokant spate , cu punte total neflotanta cu frane pe tambur si cu rapoarte de 4,11. Eu , la al meu, i-am schimbat puntea spate cu una de 2,8TD cu blokant Nissan iar pe fata am bagat un ARB, binenteles ca am umblat si la rapoarte......... 2.are omologare de autospeciala, impozit 530ron/an, asigurarea e mai scumpa ca la Patrolul autoturism cu aproape 100 ron si rovignieta costa 390 ron pe an. Avand in vedere ca impozitul era pe undeva pe la 2600 ron (deh, motor de 4200), deranjul de a face acaretul "utilitara" ....merita! salut.:h5 ce magie ai facut sa o omologezi ca autospeciala?e nerv dihania.:1 unde-s 2 puterea costa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje proiect, vizita la RAR, ........... si un prieten cu suflet mare! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje Daca nu gasesti d'astia cu suflet mare, cauta d'aia cu buzunarele rupte. Te asigur ca totul se face conform legii, altfel poate sa fie si cu suflet mare si cu buzunare rupte ca nu-ti face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje Am deschis topicul...:grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50782 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cyu Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje 1.patrolul 4' date='2D vine fara blokant spate ..... QUOTE'] Daca e scurt are. Am doua 4,2 d : in 5 usi nu are ,in 3 usi are.Clar ?:x tzin sa te contrazic ! am nissan patrol y60 4.2D `93 LWB (LUNG, 5 usi ) care are blocant spate din fabrica exact ca pe 2.8 `92 NISSAN PATROL 2.8TD `93 NISSAN PATROL 4.2D SGX `91 SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje tzin sa te contrazic ! am nissan patrol y60 4.2D `93 LWB (LUNG, 5 usi ) care are blocant spate din fabrica exact ca pe 2.8 Buna dimineata....:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje @cyu Sigur ca are blocant spate daca ...are punti de 2.8! :h5 Nea Luigi spunea ca masina cu motor 4.2 iese fara blocant pe poarta fabricii ...Probabil ai dat tu de o varianta de masina custom ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje tzin sa te contrazic ! am nissan patrol y60 4.2D `93 LWB (LUNG, 5 usi ) care are blocant spate din fabrica exact ca pe 2.8 Daca ai luat-o din Anglia ai avut noroc.Intradevar sunt cateva 4,2 lungi cu blocant de fabrica. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje la al meu am vazut ca are LSD....ma miram eu de cetrec asa de usor prin locuri in care in mod obisnuit...trebuia sa ma chinui un pic :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje Adicatelea, ce e LSD-ul ( stiam ca sunt niste substante toxice de lupta:wink:)? la al meu am vazut ca are LSD....ma miram eu de cetrec asa de usor prin locuri in care in mod obisnuit...trebuia sa ma chinui un pic :grin: GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje LSD = limited slip diferential Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje gata, mi-am revenit. LSD = limited slip diferential GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje madax, sa stapanesti sanatos dihania si...sa ne vedem cu bine in zona la noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje :tk vineee baiatuuuuu......madax, sa stapanesti sanatos dihania si...sa ne vedem cu bine in zona la noi! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: caracteristici motor nissan 4,2 diesel. avantaje, dezavantaje dupa ce i-am dat hormoni la saracul meu sami se pare ca peste noapte s-a facut patrol 4.2 d simplu.....dupa cum se vede:grin: I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate