Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2.5 TD MANUAL - lipsă buton blocaj spate

proffroad

Postări Recomandate

Salut!

Am luat din Anglia un Pajero 2.5 TD manual, 1993, dar nu are în consola centrală butonul pentru blocaj diferenţial spate. Gaura era goală. Am intrat pe sub maşină, dar nu am priceput prea mult. Are un furtunaş care intră în punte, în partea stângă a diferenţialului, pare să fie ceva vaccum, dar nu sunt sigur. Unde aş găsi un manual cu ceva date tehnice referitor la această problemă, dar şi pentru restul, desigur.

Pentru că nu cunosc deloc maşinile astea, m-ar interesa şi un manual de întreţinere şi exploatare.

Vă mulţumesc! FLORIN

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero 2.5 TD MANUAL - lipsă buton blocaj spate

ca sa ai blocant spate trebuie sa ai in partea centrala a puntii 3 "furtune" mai corect doua furtune(unu de presiune pentru blocant si unu pentru aerisirea puntii) si un cablu cu doua fire pentru confirmarea blocarii diferentialului

daca ai varianta scurta in mod normal nu are blocant spate

• Like 1

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Manual de intretinere si exploatare am eu dar in germana,cand ai drum la Brasov ti-l pot da sa-l copiezi,iar referitor la blocant verifica si tu ce e mai simplu,in locasul pt buton a avut ceva fire,papuci...

Link spre comentariu

Nu am văzut decât un furtun în punte, l-am scos, nu se poate sufla pe el decât foarte puţin, iar dacă tragi, face vid repede. Să fie de aerisire? Alte furtune sau fire nu am văzut. Deci nu are? Se poate monta, sau costă prea mult? Eventual aş pune şi un LSD, dacă merită.

Şi ar mai fi o problemă: cred că are arcurile spate cam moi. Bat la denivelări. Credeţi că e nevoie să le schimb, sau se pot monta unele mai subţiri în interiorul lor? Ştiţi de unde se pot cumpăra (noi de preferat) la un preţ acceptabil?

Mulţumesc!

Florin

Editat de proffroad

Volan dreapta

Link spre comentariu

Vizitator ionak88

Poate cineva pune o poza cu asa ceva? Multa lume sar lamuri...Va multumesc.

Link spre comentariu

Pai furtunul care pleaca de langa grup, pana in traversa, este vacuum-ul pentru punte, in caz de se acumuleaza presiune in interiorul ei, sa il scoata pe undeva. Din pacate, nu ai blocant spate.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator ciine

Nu ai blocare , dar poate ai diferential cu alunecare controlata .Vezi ce tip este , gaseste o placuta de identificare.

• Like 1
Link spre comentariu

Cum verific dacă am LSD? Unde trebuie să fie scris acest lucru?

Volan dreapta

Link spre comentariu

Vizitator ciine

Vezi ca ai pe grup o placuta de identificare , notezi typul, ce scrie acolo si verifici in documentatia care este si aici pe forum.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare