hamat5 Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 Azi nu am mai putut sta acasa, si neavand alti doritori, am iesit putin singur cu fiul meu in zona Izvoare. Planuiam si o eventuala urcare pe Ignis, dar nu am reusit. La vreo 300 de metri de la iesirea din padure, am alunecat putin de pe drumul ingust cat de cat batatorit, si nu am mai putut continua. Zapada de 30cm proaspata pe marginea drumului si in santul de langa ne-a dat de munca o ora buna. Am ridicat de multe ori cu Hi-Lift-ul spatele, apoi fata masinii si impingand cate putin am reusit repunerea pe "traseu". Dupa un mars cu spatele ca nu era loc de intoarcere, de mi s-au sucit gatul si ochii, am mai intalnit un Hyundai la inceputul drumului de Ignis, pe care l-am ajutat sa intoarca, apoi a aparut un Nissan care l-a tras afara. Ne-am intors cu totii ca am vazut ca nu-i rost de mai departe. Mai jos de izvoare am mai gasit un RAV derapat, din fericire nu prea tare, ca altfel nu reuseam sa-l trag pe drum, decat cu macaraua. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 Bai Zoli, daca stiam... E stateam cu Landy azi dupaamiaza la mine in rulota si discutam despre gagici. Doar un impuls ne trebuia si mergeam desi azi nu aram programati sa iesim. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 daca aveai si o lopatica mica de zapada erai mult mai eficient ... .....apropo.....daca ridici masina baga si ceva sub roti....(de aici rezulta ca nu ai drujba sau fierastrau ....) altfel hi-liftul da bine in poze .... .... frumoase peisaje aveti pe acolo... ma uit mereu cu placere.... pe la noi la ses...a plouat rau...si f urat ca vreme .... noroc cu ziua de azi.... ne-a mai trezit din hibernare .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 ... la mine Hi-Lift-ul da bine la utilitate, nu prea am tuning optic pe/in masina :mrgreen: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 @hamat felicitari, vad ca ai pilot nou pe masina :) Pasul Bucin .Am avut si noi 2 zile de ski pentru fetita si un pic pic de offroad, imediat cum am ajuns sus pe Bucin am zis sa fac o mica escapada pe langa padure, am si ramas inpotmolit in zapada pe o panta mica, pana la urma a trebuit sa curat zapada cu lopata din fata masini, i-am facut 2 benzi de vreo 2 m lungime. Asa a luat-o de pe loc si din avant mai departe a mers fara probleme, am iesit repede inapoi pe dumul forestier fara sa-i mai provoc doze de adrenalina sotiei. Iarasi a promis ca nu mai vine cu mine :) P.S. Din pacate eu nu am poze cu actiune pentru ca eu dadeam la lopatica si sotia imi promitea din masina ca asta a fost ultima data cand....:) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Ziua 2 -duminica am revenit iarasi :) Era soare. Apropo Nike mai ai sufa de vanzare? Era un Navara in zapada si franghia mea s-a rupt de mii de ori, acum deja nu mai e bun de nimic, nu parca ar fi fost ceva de capul lui pana acuma. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Frumoase peisaje....faine iesirile....pana-mi vine masina sunt condamnat sa ma uit la pozele facute de voi :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Aseara a nins la noi ca in povesti. Pe la 12-1 noaptea am iesit la plimbare. Am facut o tura pana pe Gutin, pana la Mogosa si la Suior. Am constatat cu surprindere ca masinile de dezapezire lucrau din plin. Cel putin 6 masini adevarate in perechi de cate doua. Cel putin una era Unimog nou nout. Curatau si aruncau material antiderapant. Se pare ca firma lui Prigoana care a consesionat activitatea asta, isi face bine temele. Era sa calc o vulpe care fugea disperata in fata masinii. Pe drum catre casa am scos dintr-un sant o Toyota Corola noua. Un tanar habarnist si cu anvelope linse. A intrat in sant intr-o portiune de drum dreapta. Nu a stiut sa imi spuna cum s-a intamplat. Cu un pic de zeama de troliu s-a rezolvat problema. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Ai recuperat ceva din ziua pierduta? :dr1 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Sa ninga si sa inghete sa pot a ma da cu placa o data. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 si vulpea .. Max-ule , nu cumva vulpea aia s-a impiedicat? Ori fugea la relanti? :) Ce marime avea la wonderbra? DD? DDD? DDDDD? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Eu cred ca vulpea aia, de fapt, dadea cu spatele :ga ... da' Max nu poa' s-o recunoasca asa, pe fatza, ca nu se stie cine mai acceseaza forumu' :ga ... PS : ... au anuntat ca s-au deschis partiile de ski de la Cavnic ... stateam si ma gandeam de unde stiu eu numele acesta ... da' mi-a picat fisa repede, am trecut pe langa el atunci, cand cu drumul ala, luung de toot, catre Izvoarele :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Eu cred ca vulpea aia, de fapt, dadea cu spatele :ga ... da' Max nu poa' s-o recunoasca asa, pe fatza, ca nu se stie cine mai acceseaza forumu' :ga ... PS : ... au anuntat ca s-au deschis partiile de ski de la Cavnic ... stateam si ma gandeam de unde stiu eu numele acesta ... da' mi-a picat fisa repede, am trecut pe langa el atunci, cand cu drumul ala, luung de toot, catre Izvoarele :ga ... Ricardo...eu tocmai ce am ajuns acasa. Am fost la ski la Cavnic. Pe nocturna. BETOOOOOON. Zapada mare si faina, lume putina cum e mai bine. Am plecat pe la 8 seara, am facut vreo 6 manse pana m-au lasat telescoapele si am plecat toti acasa. Super tare a fost. De azi, in fiecare seara dupa ce termin programul la firma, voi da o tura pana la partia de ski. Stiu ca ma invidiezi asa ca nu te obosi sa o spui. :grin: ...cat despre vulpe...hmm.. tot ce pot sa spun este ca fugea cu coada ridicata cred. :grin: Oare inseamna ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 MAXULE...stateai bine merci in firma aseara daca nu-ti suna telefonul si sotia ta nu te chema pe acasa.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 MAXULE...stateai bine merci in firma aseara daca nu-ti suna telefonul si sotia ta nu te chema pe acasa.. Iegzact :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Mergem si diseara? Poze ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 fetele auavut aparatul cu ele dar nu aveau acumulator..asa ca...trebuie sa mai mergem, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate