proffroad Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Cred că am o problemă cu maşina. Are arcurile spate cam moi. Bat la denivelări. M-am uitat pe sub ea şi se vede că ating între spire. Credeţi că e nevoie să le schimb, sau se pot monta unele mai subţiri în interiorul lor? Ştiţi de unde se pot cumpăra (noi de preferat) la un preţ acceptabil? Nu ştiu dacă are relevanţă, dar maşina are garda reglabilă, se înalţă dintr-un comutator de sub frâna de mână. Ceva electric, după cum se aude. Mulţumesc! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi acel buton cu martor in bord este pentru modificarea tariei suspensiei respectiv a amortizoarelor arcurile nu bat...doar amortizoarele sau alte bucsi pe acolo zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Daca tu consideri ca arcurile se comprima prea mult, poti monta in interiorul lor altele, pentru a dubla pe cele montate deja. Si eu am cochetat cu ideea, la un moment dat, e destul de simplu de efectuat operatiunea. Pentru a exemplifica...atasez niste poze ale respectivei modificari facute de un bun amic de-al meu. In legatura cu "bataia", verifica toate bucsele si amortizoarele. Arcurile n-au cum sa "bata". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Poate tis duse telescoapele! Am un prieten care sia luat nu de mult tot asa o scula si cam aceasi problema:masina face balans mare in curbe,sare ca un tap la orice denivelarte si fel de fel de batai pe dedesupt. Referitor la butonul de modificare a amortizoarelor(S,M,H) S=soft adica moale(suspensia masinii devine foarte moale) M=medium si H=hard adica tare (masina se comporta aproape ca o masina mica la drum suspensia intarinduse considerabil) Incearca pe rand toate aceste moduri sa vezi daca sesisezi vreo diferenta,daca nui nici una ori ai vreo defectiune de comanda ori telescoapele sunt PRAF. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi De la ce masina sunt arcurile alea subtirir? La comprimare maxima,spirele la cel subtire sunt in comprimare maxima ( ating toate intrele ele) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Am facut si eu treaba cu arc in arc - se potrivesc la fix de lada clasica. Dar cel mai fain te duci la dezmembrari cumperi 2 arcuri de patrol second obligatoriu ca alea noi sunt cam tari. Arcurile de patrol se potrivesc ideal pe mitsu ca diametru dar sunt mai lungi si obtii si lift de vre-o 5 cm. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Lada 1200 sau 1300 berlina clasica - de pe alea din vremurile lui Ceasca. Nu break ca alea sunt mai rigide. Eu am luat arcurile de patrol cu 1 mil perechea. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Pardon - spate, fata sunt prea rigide. Cand le pui trebuie sa ai grija ca cea interna sa nu fie mai lunga decat cea originala - daca e mai lunga ii tai o spira-doua cat e nevoie. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Am primit şi am montat arcuri de Patrol. Înalţă prea mult maşina. Am vreo 24 cm de la roată la aripă acum. Faţa este jos, cam 14 cm roată-aripă. Am încercat să mai strâng barele de torsiune, dar dreapta a ajuns la capăt. Cred că trebuie să mai tai ceva din arcuri. Îmi mai dă de lucru. Acum chiar mi s-a părut că trepidează puţin. Poate de la cardan, că i s-a schimbat poziţia. Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Pentru pajero scurt arcurile de patrol sunt prea lungi mai ales cele noi - trebuie sa tai o spira , o spira jumate din arc pana ii gasesti lungimea potrivita. Arcurine second hand de patrol sunt solutia ideala pentru pajero/galloper lung. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Mulţumesc mult pentru sfaturi. Problema s-a rezolvat, am luat arcuri de Patrol de la Robert Enoiu, căruia îi mulţumesc pentru seriozitate. Le-am montat aşa, dar erau prea lungi. Am scurtat o spiră, iar acum sunt mulţumit. Maşina stă destul de bine. Am ridicat şi faţa la maxim din reglajele barelor de torsiune. Recomand şi altora! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi Mulţumesc mult pentru sfaturi. Problema s-a rezolvat, am luat arcuri de Patrol de la Robert Enoiu, căruia îi mulţumesc pentru seriozitate. Le-am montat aşa, dar erau prea lungi. Am scurtat o spiră, iar acum sunt mulţumit. Maşina stă destul de bine. Am ridicat şi faţa la maxim din reglajele barelor de torsiune. Recomand şi altora! S-a rigidizat mult masina acuma? Cu barile stranse la maxim,in cazul tau,basculele de sus stau pe tampoane? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Pajero SWB 2.5 TD MANUAL - Arcuri spate moi E mai rigidă, dar nu stau pe tampoane. Cam la mijloc. Mi se pare în regulă. Nu am mai mers cu alta, să-mi dau seama de diferenţe. Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate