Vizitator versus Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Salut, in curand imi voi achizitiona un Mitsubishi L200 2008, pe care il voi folosi ca masina de zi cu zi si ceva vanatoare. Ideea este ca as vrea sa o ridic si sa ii pun roti cat mai mari, dar fara sa ii schimb bara fata. Am gasit pe net una care imi place mult. Din ce am citit pe siteul de unde am luat-o, are suspensie OME si jante pe 16 dar nu stiu dimensiunile rotilor. Intrebarea mea pentru cei care se pricep, ce modificari are masina si daca se pot face. Cu suspension lift si eventual bodylift ce roti maxime pot pune, repet fara a schimba bara fata? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Rog sfat L200 2008 dupa ce o achizitionezi, pot sa te ajut eu undeva in ROMANIA sa probezi o roata pe 33 r 16 pe L 200 sa vezi cum intra pe ea. eu i-ti recomand un 32 pe r16 sau r17 pt ea ca sa nu soliciti foarte mult planetarele. Daca ai nevoie de detalii despre masina sau accesorii potzi sa-mi dai mesaj pm p.s: treci si pe la rubrica de prezentare membrii. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator versus Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Rog sfat L200 2008 Multumesc mult pentru ajutor, dar imi poate spune cineva ce dimensiune au rotile din poza si ce modificari ar trebui facute sa arate la fel? Mi-ar placea sa o fac exact ca cea de sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Rog sfat L200 2008 Off-topic, dar nu intamplator: Versus, te rog fa-ti si tu o prezentare in topicul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 ca sa alungi orice confuzie creata de semnatura pe care o ai..... Si daca ai pune in "Profilul" tau la locatie ceva mai exact, totul ar fi chiar ok......nu de alta dar cam toti de pe aici suntem din Romania..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 (editat) Re: Rog sfat L200 2008 dragut... dupa semnatura ai zice ca sunt eu...dupa ce vrea sa cumpere e clar ca nu sunt eu....sa dezvolt eu, oare, personalitati paralele ...sau multiple ???:grin::grin::grin: clar ca tre sa ma inscriu pe lista lu' varu' niros, psihoterapeutu'... Editat Martie 1, 2010 de semaca adaugire Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate