Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate face ceva cu cauciucul asta??

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Am un set de cauciucuri care nu pot sa folosesc din cauza ca unul dintre ei a fost dejantat si are cateva damaguri pe interior...

Cauciuc pe exterior este ok dar pe interior a fost zgeriat de janta si are multe locuri unde se vede sarma...

Ce pot se fac cu el? le arunc direct sau exista posibilitate de re-vulcanizare, sau le pun o camera...?

Merci de ajutor :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se poate face ceva cu cauciucul asta??

Am un set de cauciucuri care nu pot sa folosesc din cauza ca unul dintre ei a fost dejantat si are cateva damaguri pe interior...

Cauciuc pe exterior este ok dar pe interior a fost zgeriat de janta si are multe locuri unde se vede sarma...

Ce pot se fac cu el? le arunc direct sau exista posibilitate de re-vulcanizare, sau le pun o camera...?

Merci de ajutor :h5

Daca e in lateral e mai greu de rezolvat. Ai 2 optiuni: petic pe interior la cald sau camera. Pe camera nu m-as baza pentru ca atunci cand ai facut pana,adio!

Link spre comentariu

Daca sirmele nu sint afectate , se poate repara cu plasturi (petice ). Dar va deveni rezerva la roata de rezerva ...il mai pastrezi neutilizat 4 ani si apoi renunti la el , din considerente de siguranta...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

si nu orice foc ..... cand incepe sa arda bine arunci spray-urile goale in mijloc .... cu cat mai multe cu atat mai distractiv ....

p.s. pe rand ... nu toate odata ....

ce dimensiune este ...???? am eu unul 235/85/R16 bfGoodrich MT ... nou noutz ....!!!!

Editat de Lipoveanu
cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

numa castigatori la loto printre noi....

eu am taiat un cauciuc nou la a 2-a iesire

taiat pe lateral de o palma

sa il arunc?

da poate dupa ce castig ca si voi la loto

am pus petec mare pe interior si camera l-am pus pe spate pt ca acum cred ca ar fi aiurea tare sa il echilibrez si merge, merge de multa vreme si o sa mai mearga ies zilnic la padure cu el nu pe asfalt si inca nu se plange

parerea mea este sa mergi la o vulcanizare

de preferat nu la una de asta noua cu angajati de 2 luni, una cu oameni vechi care au vazut mai multe la viata lor si vezi ce zic aia

Link spre comentariu

Sigur, si gonflabilele se pot vulcaniza! :grin: Dar cu o taietura pe talon, mai mare dragul sa faci explozie la utilaj la un 60km/h ... Ai idee cam ce se poate strica?

Daca nu folosesti roata respectiva (o ti de rezerva sa fie la numar) atunci e alta poveste.

Asa ca, eu zic ... mai bine nu! Sigur, saptamana asta imi vine randul la loto! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

si nu orice foc ..... cand incepe sa arda bine arunci spray-urile goale in mijloc .... cu cat mai multe cu atat mai distractiv ....

p.s. pe rand ... nu toate odata ....

ce dimensiune este ...???? am eu unul 235/85/R16 bfGoodrich MT ... nou noutz ....!!!!

Merci Luciane :h5 dar cauciucul este un profil Booger resapate (malatesta kougar) 31 x10,5 x15...

O sa incerc sa le pun o camera si o las de rezerva...

Apropo.. Stie cineva unde pot gasi un cauciuc la fel (Malatesta Kougar 31x10,5x15) nou sau second hand???

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

exista petic la rece la vulcanizari 10x10cm 12x12cm 14x14cm

se lipeste perfect chiar si pe laterale ( aici deformarile sunt mai dese si mai accenturate decat calea de rulare )

peticele astea sar bine de 1 mil/bucata + dejantare + montarea + echilibrarea + spaga la baieti .... deja nu se mai justifica reparatia ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Exact ....plus strinsul din buci...cind mergi cu masina.

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Sambata am dejantat.(simex). Mi-am pus rezerva(un cauciuc de vara si putin mai mic) si am ajuns acasa... Am spalat bine bine cat era vizibila janta si cauciucul (erau pline de noroi) am pus compresorul si a sarit la loc cauciucul. Iar urmatoarea zi am mai facut vreo 5 ore de offroad... este posibil daca a ramas ceva noroi in interiorul cauciucului sa il deterioreze?dupa ce l-am facut l-am scuturat si nu am simtit sa fi ramas apa sau ceva in el. Sa il duc oare la vulcanizare sa-l spele? Dupa momentul dejantarii, vreo 3 metrii daca am mai facut.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Sambata am dejantat.(simex). Mi-am pus rezerva(un cauciuc de vara si putin mai mic) si am ajuns acasa... Am spalat bine bine cat era vizibila janta si cauciucul (erau pline de noroi) am pus compresorul si a sarit la loc cauciucul. Iar urmatoarea zi am mai facut vreo 5 ore de offroad... este posibil daca a ramas ceva noroi in interiorul cauciucului sa il deterioreze?dupa ce l-am facut l-am scuturat si nu am simtit sa fi ramas apa sau ceva in el. Sa il duc oare la vulcanizare sa-l spele? Dupa momentul dejantarii, vreo 3 metrii daca am mai facut.

Sfatul meu este sa scoti anvelopa de pe roata si o sa o speli bine de tot la presiune,la fel si roata. Daca iti ramane o bucatica cat de mica de mizerie acolo,poate ajunge la ventil,poate ajunge in "buza" si pierde presiune,etc.

Link spre comentariu

Merci Luciane :h5 dar cauciucul este un profil Booger resapate (malatesta kougar) 31 x10,5 x15...

O sa incerc sa le pun o camera si o las de rezerva...

Apropo.. Stie cineva unde pot gasi un cauciuc la fel (Malatesta Kougar 31x10,5x15) nou sau second hand???

La mine suna-ma 0720663333

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

numa castigatori la loto printre noi....

eu am taiat un cauciuc nou la a 2-a iesire

taiat pe lateral de o palma

sa il arunc?

da poate dupa ce castig ca si voi la loto

am pus petec mare pe interior si camera l-am pus pe spate pt ca acum cred ca ar fi aiurea tare sa il echilibrez si merge, merge de multa vreme si o sa mai mearga ies zilnic la padure cu el nu pe asfalt si inca nu se plange

parerea mea este sa mergi la o vulcanizare

de preferat nu la una de asta noua cu angajati de 2 luni, una cu oameni vechi care au vazut mai multe la viata lor si vezi ce zic aia

taietura pe care o are anvelopa din poza ta este de-a lungul firelor si nu ai atins decit poate unul, doua sau maxim trei fire.....asa am vulcanizat si eu unul si merge de vreun an de zile si am carat si greutate si am rulat si cu presiune mica si se incapatineaza sa mearga.....insa taieturile care le-a aratat Alfonso la anvelopa lui arata clar ca este distrusa toata carcasa...mai am si eu unu la fel de deteriorat iar daca tu ai cum sa-l repari chiar daca are carcasa deteriorata iti trimit si eu unul donatie:grin: sa faci ce vrei cu el:h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Cea mai inteleapta alegere .

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

............Ce-mi puteti spune despre Falken sau despre Matador 260/70/15.?? Sau spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie.

..............

Respect !!

Free_spirit, tu ai vazut ce titlu si care este discutia in acest topic? Esti off-topic !!!

Puteai sa deschizi un topic nou pentru comparatia intre cele doua marci !

Rog un coleg sa separe cele doua discutii !

Mutat in topicul MATADOR MP81 265/70 R15 vs FALKEN 265/70R15 S LA/AT:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=51641

Editat de MagnuM

Editat de MagnuM
Link spre comentariu

Se procedeaza astfel:

se ia legatura cu ECOANVELOPE http://www.ecoanvelope.ro si se doneaza anvelopa stricata in vederea ecologizarii ei.

pt mai multe date de contact:

S.C. Eco Anvelope S.A.

office@ecoanvelope.ro

Florin BRABETE - florin.brabete@ecoanvelope.ro

Georgiana MOISE - georgiana.moise@ecoanvelope.ro

George IORDACHE - george.iordache@ecoanvelope.ro

Tel: +40.21.311.49.00

Fax: +40.21.311.49.01

Mob.: +40.728.999.611

Str. Hatmanul Arbore 3-7, Bl. A, Sc. A, Apt. 16, sector 1,

Bucuresti, ROMANIA

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare