Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie telescoape / amortizoare

gigi_naste

Postări Recomandate

Re: sfat achizitie telescoape

Se poate inalta spatele din reglaje de la tiranti ( nu stiu daca se cheama asa- barele alea care fac legatura intre sasiu si caroserie ), sau nu am inteles eu bine? Exista bucse din teflon la tirantii astia sau doar de cauciuc? stie cineva codurile la bucsele astea?

Hyundai Galloper 2,5 diesel 2001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate inalta spatele din reglaje de la tiranti ( nu stiu daca se cheama asa- barele alea care fac legatura intre sasiu si caroserie ), sau nu am inteles eu bine? Exista bucse din teflon la tirantii astia sau doar de cauciuc? stie cineva codurile la bucsele astea?

eu nu am inteles nimic - caroseria sta pe 12 bucsi din caiuciuc (galloper lung) - in locul lor se pot pune bucsi mai groase 5-6 cm din orice material dur, otel, aluminiu, poliuretan etc.... nici un fel de bara intre sasiu si caroserie nu exista.

Iar daca vrei sa ridici numai spatele - nu trebuie sa redescoperi america este mega simplu - schimbi arcurile spate cu unele de patrol si obtii intre 5-8 cm lift in functie de modelul de patrol. Costa 2-3 milioane si o faci in 2 -3 ore maxim.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Bucse la tiranti exista nu din teflon ci din poliuretan, ca exemplu foarte sugestiv, sunt bucsele colorate (galben, albastru, rosu), pe care le vezi pe diferite masini pregatite pt off road. Din bucsele de la tiranti nu prea exista posibilitatea de a inalta masina ci doar de a corecta un unghi mai mare al cardanului fata de punte in cazul unui lift din suspensie, asta cu ajutorul unor bucse gaurite excentric.

Cat despre body-lift, este foarte adevarat ca indiferent cum se face (progresiv sau cu acelasi tip de distantier) acesta prapadeste caroseria (mai ales ca masinile pe care operam nu sunt din cele mai noi)

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare