vbh Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 nu ai si poza cand lingeam stalpul? chiar ma gindeam azi cind "gurile rele" ziceau ca noi am fi liins un stilp, ca sigur nu poate fi adevarat si ca ei erau mai muci ca noi. Ehmm, se pare ca au dreptate :grin: :grin: N-am poza, poate o pune careva daca exista :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 uite lupu! bine ca nu era vulpe! Bruno, am impresia ca dupa cum arata lupu' ala, cam schilod si milog, eu trag concluzia ca s-a aruncat direct in teava pustii sa se sinucida ca avea depresie. :D La faza cu stalpu' am crezut ca nu vad bine da deh, cate bordeie atatea obiceie. :lol: Cand vinzi blana? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 ceva poza de la vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Lupul nu eu l-am puscat, si era un catelandru, nicidecum schilod/milog/depresiv :grin: In schimb depresiv eram eu, ca-mi venea sa :bleah si abia ma tiram pe teren :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 stilp ............... avea stilpul sutien ?????? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Lupul nu eu l-am puscat, si era un catelandru, nicidecum schilod/milog/depresiv :grin: In schimb depresiv eram eu, ca-mi venea sa :bleah si abia ma tiram pe teren :oops: poate de la apa o fi fost rece :dr4 ps frumos trofeu "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 D-zeu sa-i pedepseasca pe Crasmarii care toarna apa-n vin! Sii pa ai de mint!!! Ca cat si ca cum o baut!!! Si amu discraptie la maxim! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 D-zeu sa-i pedepseasca pe Crasmarii care toarna apa-n vin! Sii pa ai de mint!!! Ca cat si ca cum o baut!!! Si amu discraptie la maxim! Sigur pepi stim asta " Nu mai Beu APA in Viata mea" :dr4 :dr4 :dr4 APA=(alcool palinca alcool) :h5 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 La vanatoarea aia am participat si eu.eram cel cu Semi browning.si nici nu am stiut....pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 eu zic sa puneti pozele mai repede sa le apuc si eu http://www.hotnews.ro/articol_89727-Sas ... -VIDEO.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 La vanatoarea aia am participat si eu.eram cel cu Semi browning.si nici nu am stiut....pacat Se pare ca eram mai multi pe acolo care ne cunostem virtual. Erau mai multi si de pe http://www.vinatoare.ro dar abia acum cind au inceput sa apara pozele ne-am dat seama :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 nanuk si eu imi amintesc de chestia cu stalpul dar sa vedem daca gasim ceva dovezi clare . :grin: urmeaza ceva poze mai tarziu ,sa speram ca sunt hazli nu scandaloase :twisted: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 bag si io ,nu se vad stalpul si limbile da sunt masini si noroi aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 ... aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 ..... aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Oameni buni, v-am rugat sa limitati dimensiunile pozelor la 800x600 pixeli. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 cum a putut sa mearga mihai cu aro.....jos palaria :B :1 :b Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Oameni buni, v-am rugat sa limitati dimensiunile pozelor la 800x600 pixeli. autsch :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 pun si de la cetate si bauta aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 lautariiiiiiiiiiiiiiiii :P aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 scuze da io nu am vazut chestia asta gata acu am retinut SCUZE :P aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate