Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezoanele de la levierele de directie

sebi

Postări Recomandate

Ce pot sa fac sa nu mi se mai duca prezoanele ce vim sus pe omocinetica si tin levierele de directie de la roti?

Am simexuri de 31 si sunt cam grelen, desi masina este destul de robusta la rotile astea si la forje nu prea tine :hl:tk

Aro M461 usor modificat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Prezoanele de la levierele de directie

lipoveanu a facut ceva la un nisan 160

ar fiinteresant de cautat si gasit care era solutia

stiu ca era ceva sudat definitiv dar nu pe capacele de la pivoti ci alaturi erau prinse bine cu sudura de fuzeta levierele si intarite cu o contra in forma de ic

cred ca merfe facut la orice tip de masina si nu mai ai treaba, iar prezoanele de la levielrele actuale sa tina numai sa nu iasa pivotul

interesant ar fi sa faci ambele lucruri concomitent

adica sa schimbi pivotii si sa fie perfecti, sa pui levierele la pozitie, sa sudezi propte in ic de pe fuzeta sau cum ii spune la capacul ala care fasculeaza, dar sa nu te atingi de zona in care culaca levierul, zona cu prezoanele

peste 2 ani cand se duc pivotii, tsai cu flexul cacaul strict de deasupra pivotului in zona de prezoane si daca e cazul mai intaresti cu ceva propte levierul de directie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare