TOYO L Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti sa stabilim data atunci !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Nu cumva a vrut sa zica "usor de retinut" pentru ceilalti ?:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti la cate masini observ in oras chiar nu stiu cum am sa fac sa-i adun pe majoritatea ,:uameni , cred ca simpla solutie ,,fluturasi in parbriz,,:cl ca nu vad alta solutie sau poate majoritatea tin utilajele pentru sporturi de noapte gen poc poc poc sau ca ,, asa-i moda,,:ha: oricum lista este deschisa si va fii in contiunuare pentru toti:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti cine a mai facut pasul pana acum?:2dr sper sa fim o ,,gasca,, destul de mare:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti ne adunam incet....... incet.....:2dr sper la cati mai multi afiliati:cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 (editat) Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Cand ne vedem baieti si unde? Hai ca am adus autobuzul acasa :2dr Editat Martie 26, 2010 de TractoRila ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti sa-l stapanesti sanatos si mult noroi sub roti ! o sa stabilim si data acum ca se anunta calduri si noroaie ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Am bagat un ochi aici asa cum am fost sfatuit si e OK. Catalin :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti cand revin cu jucaria printre noi am sa postez si o data relativ ,,libera,, pentru o mica intalnire in jurul casei pentru o socializare:h5 sper sa fie cat mai multi doritori:j Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti sunt multi doritori de o astfel de intalnire ,,,,,chiar si pe plan local:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti baietii din ploiesti si imrejurimile apropiate ce faceti? va pregatiti jucariile pentru intalnire?:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10NUT Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Ne hotaram ptr. intilnire sau o lasam de craciun?:2dr. :hi ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Chiar, voi nu va infiintati? :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti legat de numele ,,gastii,, cred ca cel mai potrivit si cunoscut in toata tara ar fii ; GAZARII NERVOSI :ha: astept propuneri legate de nume. ca si data de intalnire......cat mai tarziu sa-mi termin ,,jucaria,,:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Las' ca poti sa vii si fara jucarie...:pt Facem o treaba serioasa din asta sau doar pierdem timpul pe net? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti propuneti fiecare o data care credeti ca este mai la indemana tuturor.:h5 pentru mine ce am mai Ok ar fii 16 MAI:tk 25 APR am intalnirea galloperistilor si pe 1-2 mai este trialul de la rasnov:h5 ramane sa vedem ce spun si ceilalti:2dr cu mine vor fii TIBONE :2drSI TOYOL:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti hai cobra cand scoti agregatu?ca abia astept sa ne vedem,mai ales ca acum mi-am luat si eu un pajero 2.5tdi.Hai ca nu mai am rabdare. Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti 10 sau 17 aprilie? :xceva la Paulesti in padure? Sau ne bagam la Regina Noptii sa stam la masa? Sau putem sa ne miscam curu' pana la Slanic...:old Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti 10 ....... 17 hai sa ne vedem:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Salutare .... Gasca 4x4 Ploiesti... ... ma bucur f. tare ca si noi incepem sa ne adunam si poate ..... usor, usor ne infiintam oficial. ... legat de intalnire, votez pentru data de 17 Apr., da nu conteaza f tare ... important este sa ne intalnim.... Salutari .... de la Macinici " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti salutare ideal ar fii ca ziua sa fie DUMINICA :tk unii dintre noi lucreaza sambata :ang1 asteptam doleante privind data......:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Si la biserica cand mai mergem? :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Si la biserica cand mai mergem? :2dr dimineatza Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Sa inteleg ca ramane 18? Sa mergem la biserica cu noaptea-n cap?:be Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Unde ne vedem intr-o duminica?? :banana :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate