Marse Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti :bananaDaca vine nasu Petre si Cristi 1 da oaia, atunci eu imi aduc burdihanul gol :ha: La fripture inainte....:2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Prezent la intalnire si Paste Fericit! :y :y :2dr:ooo Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Pentru ca intre timp s-au mai stabilit detalii importante legate de actiunea noastra....mai jos am facut o mica centralizare a informatiilor. Intalnirea entuziastilor offroad :cl din Ploiesti A. Data intalnirii: 18.04.2010 (Duminica) :banana - va avea loc prima intalnire a entuziastilor offroad din Ploiesti - Prahova B. Locatia unde ne intalnim (formam coloana de acarete) - PECO-ul ROMPETROL BLEJOI, ora: 8.30 - max. 9.00:3 C. Locatia aproximativa de distractie (unde parlim OAIA) :2dr:2dr - Padurea din zona SECIU - PLOPU D. Lista participanti comfirmati ------------------ 1. Cobra 2. Marse 3. Toyo L 4. Macinici 5. Cezarium 6. Andrei Popescu 7. Nessum 8. Sierra 9. Mugur Iacob 10. Cristi 1 11. Tibone 12. ............. E. Invitatii de onoare (nu in ultimul rand) - Petre Niteanu (aka presedinte onorific sau nashu mare) :old (ce e mai important e ca da OAIA/MIELU etc.) ps. si daca tot e "Nashu Mare de Ploiesti", cel mai probabil va fi insotit de "Coana Mare de Ploiesti":top PASTE FERICIT... toate cele bune si .. salutari de la Macinici Editat Aprilie 4, 2010 de macinici " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Doamne ajuta! s-a stabilit......:banana:uameni:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti nasu' tre sa vina cu pretini' ca asa e datina ! toti baietii e' bine veniti !:x:2dr:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Christos a inviat! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Christos a inviat! ADEVARAT A INVIAT!:cl Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Adevarat a inviat! Stimati stimabili, Pai eu o sa fiu numarul 12 atunci. Respect. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti :bananaCe balamuc de :cl facem :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti :bananaCe balamuc de :cl facem :2dr incercam sa facem o intalnire cat de cat placuta pentru a ne cunoaste mai bine unii si chiar cu altii, pentru prima data:h5 cat de ,,balamuc,, vedem la momentul respectiv sau mai bine spus la NOROIUL respectiv:ha::ha::ha: INCEPE SA SCADA TIMPUL:banana:banana:banana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti salutare si CHRISTOS A INVIAT! am fost plecat 2 sapt si nu am putut lua leg cu voi, dar ma bucur de initiativa voastra. deci ramine pe 18 la peco-ul blejoi? dar eu sunt nr 13? prefer 14! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Stai linistit ca eu s-ar putea sa nu ajung :cr:cr:cr Deci poate avansezi pe 12 :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Stai linistit ca eu s-ar putea sa nu ajung :cr:cr:cr Deci poate avansezi pe 12 :grin: problem? mare pacat oricum punem poze:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Infiintare ,,GASCA 4X4,, Ploiesti Discutia se conrinua si se concretizeaza aici consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate