Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ionut73 - bine v-am gasit

ionut73

Postări Recomandate

Salutare prieteni,

Eu abia ieri am descoperit forumul asta. Ma "dau" de ceva timp pe 4x4mania si pe-acolo pe undeva am gasit un link. La o prima privire mi se pare ca aici se discuta mult mai la subiect, ceea ce nu poate fi decat foarte bine.

Sunt Ionut Mosteanu, 34 ani, Bucuresti, casatorit, in aprilie astept si un mic motociclist. Am lucrat multi ani in marketing si publicitate si acum am o mica firmulitza a mea in acest domeniu. Pasiunea mea numarul 1 de cheama enduro. Ma dau cu motocicletele de vreo 5 ani si de vreo 2 ani m-am apucat de enduro si de curse de enduro si rally raid si mai nou la una de off road (buzau). Acum vreo luna si jumatate mi-am luat un nissan pick-up ca sa-mi car motorul si sper sa ma abtin si sa nu trag de el :o Cat ma mai tin oasele o sa ma mai dau cu motorul, iar dupa aia o sa-mi fac o masinutza si o sa vin cu voi sa o rup.

Ma pasioneaza adventure travels (nu stiu cum sa le zic in romana), asa ca sunt amator de orice tura interesanta prin RO. Daca ma ajuta Dumnezeu si pun firma pe picioare, sper sa am timp si bani sa ma plimb si pe afara.

Masina e un pick-up din 2005, 2.5 Di, 130 de cai. Are o inaltare de 5 cm, praguri laterale, roll bar pe bena, bara off road -- toate facute la Traco de proprietarul dinainte. Am si un set de roti pe 33 Cooper Discoverer STT cu care arata foarte bine dar huruie ingrozitor. Momentan merg cu alea stock.

Mai vreau sa fac la ea cateva lucruri:

- carlig remorcare

- statie

- proiectoare

- roof rack

... si mai vedem

Bine v-am gasit

Ionut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Ionut si bine ai venit! :W

Intradevar, incercam sa discutam cat mai la subiect aici dar mai "derapam " si noi ca, deh, oameni suntem... :grin:

Frumoasa masina ta...

Legat de ce vrei sa mai pui pe ea , pot sa iti dau cateva recomandari eventual.

Pentru statie radio, recomand calduros sa iei de la gepetto, http://www.gpx.ro .

Carlig de remorcare... http://www.pick-up.ro Tg. Mures iar montajul poti sa il faci la Traco sau la dl. Luigi ( http://www.nissan4x4.ro )

Proiectoare...sunt diverse variante...spune exact de care doresti ca si forma, marime etc...

Pentru roof rack discuta cu Tudor de la Traco sa iti construiasca eventul unul ca iesi mai ieftin probabil.

Numai bine,

Max

Link spre comentariu

merci de urari baieti.

@ Adrian - deocamdata KTM-ul mi-a adus recent o fractura de calcaneu. Anu trecut pe vremea asta imi adusese un umar dizlocat ... :) Sa vedem ce-mi mai aduce de la anu ...

@ Max - am vorbit deja cu gepetto - o sa ajung la el cam intr-o luna cand o sa pot sa conduc din nou. am retinut si cu carligul. Portbagajul si proiectoarele vor fi proiect comun la Traco - as vrea sa pun proiectoarele pe portbagaj.

In rest ... sanatosi sa fim

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Salut! Bine ai venit. Misto masina, s-o jerpelesti sanatos. Da' KTM-ul, KTM-ul, nu spui nimic de el, nu de alta dar devine gelos si te penalizeaza in teren :lol:
Link spre comentariu

Merci de urari baieti.

Deceneu, masina nu e pentru jerpelire :grin: - doar ne plimbam frumos cu ea, da? :D

Depre KTM n-am ce sa zic prea multe. Un motor de 2 sezoane in care am tras de el in toate felurile insa l-am intretinut impecabil ... merge de rupe. Cauciucuri michelin, mousse-uri michelin, scut aluminiu, protectie ambreiaj, protectii radiatoare, neoprene, aerisitoare furci, transmisie hard enduro 13/52. Am si echipament de navigatie de Dakar - derulator MD si tripmaster ICO Racing - astea se monteaza doar la rally.

Daca merge totul bine cu $$$$ la anul il dau si iau 300 in 2timpi. Daca nu, mai mergem impreuna un sezon.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare