Zaoane Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Salut. Sunt in cautare de anvelope de vara pentru Vitara. Inca nu sunt hotarat ce sa iau. Dimensiunea actuala este 255/60 R15 si masina are overfendere. As opta pentru aceeasi dimensiune, anvelopa noua sau second, dar asta sunt de strada si arata bine pe masina. As opta pentru o anvelopa de teren (RazvanGTC mi-a facut o oferta pentru un BFG KM2), dar dimensiunea este 235/75 R15. Pentru Vitara stoc, BFG-urile o sa incapa oare? Diferenta este de 47mm...Daca le iau imi trebuie kit body-lift sau suspension-lift? Acuma, eu am doua cerinte, sa arate bine pe sosea si sa mearga bine pe teren accidentat. Asa-i ca sunt absurd? Voi ce ma sfatuiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa Eu gandesc asa: Nu ma incalzeste daca arata bine dar ma lasa in noroi ....si cum nu stii de ce o sa dai in off.....eu zic SIMEX REESAPAT Chiar daca mergi in off road 15% ..atunci cand iesi, ramai in noroi pe o panta nu exagerata risti.... Sa stii ca si simex-urile creeza UAU!!! PE STRADA! crede-ma! dezavantajele sunt - creste consumul fiind reesapat deci mai greu - fac zgomot pe asfalt Consumul il vei simti daca mergi mult cu masina....:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaoane Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa Da, este foarte adevarat ce spui tu. Am ramas odata intr-o mocirla si mi-am blestemat anvelopele. Dar nu prea sunt adeptul reesapatelor. BFG-urile cred ca merg foarte bine. Intre 4 BFG-uri noi si 4 Simex-uri reesapate diferenta de pret este destul de mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa 1. Parerea mea nu mai sta in picioare parerea : cauciucurile reesapate sunt todeauna proaste. Momentan se fabrica si modele 295/45 R20 cu indice deviteze 240 km/h (nu cred ca cineva si-ar asuma responsabilitatea sa fabrice asemenea modele daca n-ar fi OK , mai ales ca au si verificarile TUV facute) 2. Cauciucul cu 4-5 cm mai mare nu-ti incape fara sa inalti masina 3. Exista modele apropiate de al tau care sunt de teren ex. 255/70 R15 adevarat reesapate la 75 eur+TVA care diferenta fiind de doar 2 cm fata de modelul tau (vezi Wild Power) http://www.offroadmania.ro/?menu=produse&pfomenu=Roti&gumi_marka=Lerma#anchor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa situl contine niste preturi in euro. ar fi bine sa presupun ca sunt fara TVA, asa e? Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa ar fi bine sa dai un telefon sa verifici exact pretul dar si disponibilitatea.... Din ce stiu eu daca vorbim de Simex original vs reesapat Simex nou - intradevar mai usor mai moale dar se tocesc repede si de la mersul pe asfalt colturile se rotunjesc ceea ce nu ajuta deloc...se rotunjesc pentru ca materialul e moale....vs reesapat - pret estimativ - peste 300 euro/bucata in fc de dimensiuni Simex Reesapat nou - mai grele intradevar, dar fiind cauciucul mai tare, se tocesc mai greu, atunci cand mergi pe asfalt se ascut marginile crampoanelor deoarece caucicul e mai tare deci ajuta intr-un fel - pret estimativ 100 euro pe bucata - in fc de dimensiuni Deci ......cum crezi tu Daca vorbim de un cauciuc pentru o masina de strada cu care sa merg cu 150km/h nu voi pune reesapat niciodata niciodata dar vorbind de off road .... unde viteza este mult mai mica si presiunea cauciucuri se recomanda a fi mica ....merg pe reesapat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa Apoi intre MT si Simex am preferat Simex deoarece il consider un profil mult mai agresiv decat MT si te bazezi altfel pe el in off.... O masina de off-road e la fel de buna pe cat sunt cauciucurile.....asta cred ca stii deja.......degeaba ai 5 blocante si motor de 5L CU 800 hp si ai cauciucuri AT intr-un noroi de juma' de metru..... exagerez un pic dar prinzi ideea:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa Numai ca MT-ul de la BFG tine peste 50000km si pe asfalt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa Preturile de pe site contin TVA si cel mai scump Simex nereesapat nu trece de 250 eur cu TVA. In general toata gama este pe stoc sunt aproape 800 de cauciucuri numai de offroad Acesta este doar unul din cele 2 magazii 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa George, sa stii ca si INSA tine destul pe asfalt. Chiar daca este o anvelopa exclusiv de teren, SPECIAL TRACK 2 (profil simex) este dura si nu se toceste pe asfalt repede. Acum normal ... calculul se face asa: Cazul de fata - dimensiuni mici - preturi acceptabile - iei gume neresapate! :h5 Daca: -vrei mai mult onroad - iei BFG KM2 sau Goodyear Wrangler MTR -vrei mai mult ofroad - iei Silverstone sau Simex profilul agresiv! -nu stii ce vrei - te mai gandesti ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa scuze daca am informat gresit despre preturi...nu a fost cu intentie...oricum ceva diferente sunt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaoane Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Recomandare achizitie anvelopa Chiar daca din discutiile voastre am invatat cate ceva despre anvelope, inca tot nu m-am hotarat. Le mai las deocamdata pe cele de iarna, ca tot veni zapada azi si mai stau o saptamana sa ma hotarasc. Mersi de informatii:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate