Silviu4x4 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Mäine se dä startul la: Frejns Snowmobile rallye 2010 Lista de inscriere este plinä, 80 de concurenti anul ästa. http://www.martinfreinademetz.com/snowmobile/ din lipsä de zäpadä in Sibiu se va da startul de längä Petrosani, vezi coordinatele pe Hommepage. Cum sa desfäsurat editia 2009 se vede aici. Frejn, care este porecla din prescurtare numelui Freinademez Martin, a renumitului dublu campion mondial la snowboard, care este si organizatorul Raliului Redbullromaniacs si al procedeul de skiat din elicopter, heliskiromania si al concursului Frejn inferno. Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) Re: Rallye Snowmobil editia 2010 Petrosani Pacat ca nu se stie locatia si ora :( E drept, de la Rusu se poate deduce locatia cu ceva efort. Later edit: sunt neatent, ora e 12.00. Edited March 4, 2010 by f_zoltan Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
behashbeu Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Re: Rallye Snowmobil editia 2010 Petrosani oarecum offtopic poate cineva sa-mi recomande modele de snowmobil? ce vreau eu: tura prin munti, nu concurs. vreau sa merg aiurea in expeditie iarna, zapada afanata, pante, etc. eventual 2 locuri. putere si fiabilitate, anduranta. merci Mercedes Gelandewagen. The best. Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Re: Rallye Snowmobil editia 2010 Petrosani pe la noi sunt foarte putini care se dau cu snowmobilele ca sa se priceapa. Daca tot vrei sa-ti iei, cred ca o vizita de "documentare" la cursa lui Martin e obligatorie. Sunt multi bani la mijloc si e o scula greu vandabila - asa ca trebuie sa nimeresti din prima ce-ti trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 (edited) Re: Rallye Snowmobil editia 2010 Petrosani oarecum offtopic poate cineva sa-mi recomande modele de snowmobil? ce vreau eu: tura prin munti, nu concurs. vreau sa merg aiurea in expeditie iarna, zapada afanata, pante, etc. eventual 2 locuri. putere si fiabilitate, anduranta. merci Cu dragä inimä, te trimit la Dan Pästeanu Aici sub numele Dan-A10 , care are de vänzare scule de el intretinute care merg incet dar bine, foarte fiabile si cu "talpä" dublä. In videoul acestei miscäri din 2009, este si Dan in imagine, cel cu Remorca de Salvare. Edited March 4, 2010 by Silviu4x4 Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts