Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mare-i gradina...si ce Nissan-uri au unii

Marius C alias Turagmes
 Share

Recommended Posts

Uite marius ce inseamna sa fi PROFESOR.....

Profesor my ass...

Ala nu stia ce se intampla. A avut noroc ca , de disperat, a ramas cu piciorul pe acceleratie si aia l-a salvat.

Nu a vrut sa iasa el asa...

Uite marius ce inseamna sa fi PROFESOR.....

Profesor my ass...

Ala nu stia ce se intampla. A avut noroc ca , de disperat, a ramas cu piciorul pe acceleratie si aia l-a salvat.

Nu a vrut sa iasa el asa...

io zic ca ii meserias, daca asculti motorul, ii da gaz exact cind trebuie dupa care il lasa

io zic ca ii meserias, daca asculti motorul, ii da gaz exact cind trebuie dupa care il lasa

Meseriasu' fara scule nu face doi bani. Meserias bun, cu scula buna...

Bruno, zi si tu ca DOAR CU UN PATROL poti face chestii d'astea. :) :) :)

Adevarul e ca a avut inspiratie de moment si s-a descurcat foarte bine.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

• 2 weeks later...

wow. credeam ca-l vad shaorma pana jos

super! si-a pastrat calmu si a facut exact ce trebuia

nu neaparat profesor. da cu destula adrenalina probabil ca multi din cei care au cat de cat un simt al miscarii masinii ar fi macar cotit spre vale

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

eu spun ca trebuie sa fi arab milionar !

iar faza cu aceleratu la timp cred ca a facuto intentionat,arabeti aia de prin Emirate chiar se stiu ,unde mai pui ca alceva nu fac la bani lor !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!

Bah, e tare gagiul, io as zice ca o gramada de offroaderii pu.ii, se caca pe ei sa urce o panta, daramite sa dea gaz cind trebe.Ia aduceti-va aminte de Cheia 2007, citi au incercat sa urce pina la zapada????????????

numa doi...din cate mi-aduc eu aminte....unu pana la ea......si domn presedinte Ghitza.....ceva mai jos :h5

Da' iti aduci aminte de cite nume grele erau p'acolo, si mai ales din astia care zic ca o anumita marca stock face praf orice toyota modificata? Io acolo as fi zis ca au singe-n instalatie daca urca, nu pe alte trasee care ei le stiu pe de rost :lol:

VIP-urile erau simpli spectatori Bruno....iar marca de aia celebra am avut si eu...si sincer...masina are potential....daca o modifici din greu....asa ca acu o sa am o marca mai putin celebra....da ff rezistenta...Patrol 3.3TD

Ce sa-i faci Bruno....teama de necunoscut :grin: :grin: :grin:

VIP-urile erau simpli spectatori Bruno....iar marca de aia celebra am avut si eu...si sincer...masina are potential....daca o modifici din greu....asa ca acu o sa am o marca mai putin celebra....da ff rezistenta...Patrol 3.3TD

Ce sa-i faci Bruno....teama de necunoscut :grin: :grin: :grin:

:h5

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use