dex20 Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Servus! Pun si eu o intrebare celor care sunt mai cunoscatori in domeniu ca mine: Ce cauciucuri sunt mai bune pe noroi si zapada, cele mai late sau cele mai inguste? (avident ambele sa fie de noroi si zapada):ang3 "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Cauciucuri inguste sau late? Salut , este un topic in legatura cu subiectul asta deschis demult , foloseste functia search si il vei gasi. Bafta Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Cauciucuri inguste sau late? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41815 ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Cauciucuri inguste sau late? Multumesc pentru indrumare "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate