ionut73 Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Salut baieti De unde iau o lopata plianta pe care sa o tin in masina? Merci Ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 De la Metro. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Bricostore......Fiskars made in Finland.....usoara si f rezistenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 ma gandeam ca e mai complicat :) merci Deci ... eu nu vreau lopata de santier, vreau una din aia mai mica pe care sa o am in masina in caz de intru in kakao Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Cea mai buna si rezistenta este cea militara, dar cam greu de gasit... Aveam si eu una, este ideala... dar nu o mai gasesc. :-( ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 La Brico au Fiscars pliabila la 170 si ceva de lei si Fiskars.....clasica....ff utila in offroad....sunt utile ambele sau apeleaza la fortele armate romane :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 cazmaua aia patrata de armata e chiar senzatie :grin: sau fiskars. alea pliabilenu mai folosesc never ever :grin: toate-s niste gunoaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 io am tot incercat diverse modele de lopeti. am ajuns la concluzia ca alea pliabile is ca gumele AT. adeq nus bune nicaieri. sau sunt bune ca sa nu mergi pe janta... avand in vedere ca ai pickup si nu samurake (no offence suzucarilor :grin: ) eu zic sa iei scule dedicate. personal folosesc o cazma telescopica ca e buna daca tre sa sapi sub masina sau o faci lata si ai mult de sapat si o lopata usoara pt nisip/zapada/pamant moale. asta usoara cica si pluteste. si am vazut ca o au toate masinile pe la dakar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Merci. In principiu o sa caut una cat mai mica. Am eu mainile lungi :grin: O sa vad ce gasesc la un pret rezonabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Din pacate cazmaua mea militara e disparuta.. nu o mai gasesc, si am cautat-o prin toata casa.. asa ca am fost nevoit sa cumpar altceva. La Bricostore (sau practiker) se gasesc lopeti "auto" (15-20 RON).. de fapt o lopata adevarata cu o coada mai mica. Pare destul de solida. Se gasesc si pe componente separate, adica partea metalica si coada separat, in cazul in care vrei sa faci o dimensiune proprie.. a mea am facut-o pe la 90 cm in total... sa intre in portbagajul de Tico. Acum astept zapada.. ca nu am mai vazut de mult.. ca pregatit sunt. Am mai vazut in Practiker si lopata pliabila gen militar.. se plia in 3 parti,.. destul de compacta, pe la ~30 ron, insa nu parea atat de solida ca cea militara pe care o avusesem.lopata asa arata aia pliabila la ~30 ron http://www.military-shop.ro/imagick.php ... 7339&h=300 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 nu va bagati la astea din3 bucati par solide dar sunt din material f slab se indoaie pur si simplu fiskars sunt mega ok pacat ca sunt scumpe...deh ce e eftin mai bine nu iei cel mai bine e sa dati pe la obor si sa cautati dupa ceva calumea militar ca o fi romanesc, nemtesc, suedez sau rusesc, nu conteaza asta daca mai puteti sa stati o leaca, ca nu o fi ceva urgent forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Recomandarea mea de tzaran prost : -cazma Fiskars, coada telescopica pentru spart gheata si sapat gropi -lopata Nic Impex, coada telescopica pentru zapada, nisip etc. 1.Cazmaua Fiskars are poza mai sus, e profesionala si practic indestructibila la utilizari normale, eu am de 5 ani... :grin: 2.Lopata Nic Impex, este profesionala, este folosita de salvamontisti si alpinisti pentru diverse utilizari in zapada, avalanse etc., costa in jur de 150 ron la magazinul Himalaya / Bucuresti, eu am de 7 ani, 2 bucatele ( sa mearga treaba mai repede )... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Sa nu uit : -Nic Impex este made in USA !... :roll: 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Intr-adevar, cazmaua Fiskars este cea mai buna. Cand iesiti dupa ploaie, e bine sa luati cu voi pe cineva care se pricepe... :grin: http://picr.de/upload/576168.jpg 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 eu am una din aia de armata veche ....micutza ..nepliabila .... la care i-am schimbat coada....i-am pus una lunga ...de 1.20m ... in formula asta e f eficienta... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucas Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Re: Lopata http://www.denbigharmysurplus.co.uk/army-stores/Shovel-Pick-Head-Entrenching.html eu folosesc una la fel e f robusta Editat Iulie 4, 2010 de lucas ONE LIFE LIVE IT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: Lopata cea rabatabia strinsa are 240x180 mm si e perfecta la sapat pe sub tractor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Lopata Salut. Este ok sa ai o lopata mica , usoara la tine. Dar ganditi-va ca noroiul are 50 cm, mai gasiti si crengi prin el, afara este frig...sau mai rau viscol. Am fost intr-o situatie asemanatoare acum cativa ani in urma, avand o lopata militara, mica....in aceste conditii aceast ustensila devine inutilizabila. De curand mi-am luat o lopata marca "African Outback". Este in intregime metalica, robusta, fabricata pt offroad in Africa de Sud de catre http://www.africanoutback.co.za/. Iar pretul a fost unul mai mult decat decent. Ca sa nu incalcam regulile forumului, cine doreste sa trimita un PM. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Lopata eu o am asta de la fiskars si e foarte rezistenta . o poti folosi ca: sapa , lopata , harlet .... e mica e pliabila . pentru mine e ok nu am alta poza decat asta ( si toporul e superb) :hi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Lopata daaaa ... Fiskars is the name of the game. Am o lopata dar e nashpa. Il astept pe mos gerila anul asta macar cu un topor de-asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Lopata Fiscars e un brand bun, eu am un topor si un fiecarstrau Fiscars. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Lopata eu am luat cea rabatabila -ex militara- cu 7,5€ dintr-un army dump. se gasesc si in magazine dar sint precis dublu si lopata propriu-zisa e dintr-un material mult mai subtire si nici de aceeasi calitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Lopata Cea militara este putin mai grea. Dar este o lopata buna. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Lopata http://www.military-shop.ro/Lopata/ Poate te ajuta :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lopata :grin: Salutare tocmai am intrat in posesia unei cazmale cu varf ascutit Fikcars.Arata frumos este usoara si usor de manevrat.Nu am testato dar pare tzeapana.Pret 120 ron de la un supermarket nu dau numnele sa nu fac reclama. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate