Alin Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Re: Lopata Am cumparat saptamana trecuta de la un nene din obor o lopatica pliabila militara.A costat 40 lei.Mai avea cateva bucati si am inteles ca daca termina "stocul" poate sa mai aduca Editat Decembrie 13, 2010 de Alin adaugare fotografii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Lopata buna tare lopatica asta militara.....la nevoie tai lemne cu ea (crengi....nu copaci) poti sapa o groapa....poti da zapada....poti praji oua pe ea...poti......poti multe si treaba buna e ca nu ocupa spatiu prea mult la nevoie sa poate folosi si ca arma de auto aparare :bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Lopata la dedeman au pe stoc 2 modele super,una din plastic f. rezistent si pliabila si una cu metalica cu coada din lemn super CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Lopata E foarte utila lopatica pliabila , mai ales ca poti sa o incluzi in echipamentul mobil . Pentru masina e mult mai indicata si infinit mai eficienta cea mare . Am stat pe burta mai bine de o ora ca sa scurm zapada pe care am ramas ca un erou pe burta cu patrolul , si dadeam aiurea din roti .Marcat de eveniment , vara asta m-am cadorisit singur cu una suedeza...bineinteles lunga .Cam scumpa ...Pretenii si tovarasii au zis ca e naspa ...ca n-ar da in nici un caz atitia bani pe o lopata .Acum le dau dreptate , insa calitatea costa . Ieftin si bun n-am vazut Lopata asta mare a ramas cum e de fabrica , insa cea mica am ascutit-o , inclusiv fierastraul . O buna upgradare la lopatica mica pliabila se poate face inlocuind coada de lemn cu replica ei din fibra , insa mai lunga cu vreo 10-15 cm , si cu o zona de priza ceva mai imbunatatita ergonomic .Daca e si goala la interior , ajunge la greutatea initiala cu cea din lemn , insa mult mai rezistenta si mai durabila .Alta varianta de inlocuire a cozii de lemn poate fi o coada din teava de aluminiu roluita pe strung . Contrar ideii de lopata indestructibila , lopatica mica pliabila cedeaza la socuri , fisurindu-se . Reparatia prin sudura nu rezolva problema cu exceptia faptului ca nu o arunci la fier vechi ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Lopata orice crapa sau se indoaie, deci daca e de otel calit, o sa crape am vazut una superba in piata, ceva germana DIN INOX , lucrata super, coada frumoasa si buna... cerea 200 ron, si cand am fost gata gata sa dau banul... am luat-o in mana, mai fratilor, avea 3 kg enorm de gros materialul din lopata (era cu lama lunga si ingusta, fix cum ai vrea sa poti sa sapi cu ea) am last-o pentru cei care vor sa o puna de panolpie, ca daca vrei sa lucrezi 10 minute cu ea... pri esti masochist ori nebun :grin: in continuare sustin ca lopetile cu coada lunga metalica sunt foarte reusite si am dat pe ea 50 ron, e usoara dar zdravana, asemanatoare cu cele de la fiskars doar mai ieftine recomand forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Re: Lopata Daca mai e de folos si altora de aici De la Fiskars: "Cazma usoara pentru camping" Greutate: 479 Gr Lungime: 700 Mm Cod Fiskars: 131520 Cazma usoara pentru camping si gradinarit Pluteste pe apa Lama din aluminiu durabil este rigida si rezistenta la intindere Maner hexagonal confortabil Manerul din plastic Daca vrei ceva mai mare atunci descarca catalogul fiskars in lb romana si vezi pe la care magazine online le gasesti produsele lor. Marca Fisakrs de departe este una de incredere aproape la fel ca si bricolajul militar de care au spus si ceilalti de pe aici. Bafta si sa speram sa nu ai/aveti nevoie de ea prea curand! :grin: Ionut Editat Decembrie 28, 2010 de soimu` 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Re: Lopata Unelte FISKARS se gasesc la colegul nostru aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56055-Unelte-Fiskars&highlight=fiskars Editat Decembrie 28, 2010 de soimu` REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate