Cristian1 Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Nu cred ca il iau, pentru ca nu am conditiile necesare am chiar ceva dar nu destul si nu pot sa stau mult timp cu el fiindca mai am scoala inca si zilele astea cu scoala is tare scurte. PS: Inca nu o fatat , oare ce are de gand catelusa aia ?:ha: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Am avut si eu Dobermann si a murit de batranete, figura cu nebunia la aceasta rasa e data de prostia si credulitatea unora in povesti cu vrajitoare. Cainele e asa cum il instruiesti. Da, trebuie dresat pentru ca e o rasa care are nevoie de miscare si disciplina, dar nu-i bubuie creierul si nici nu-i creste un corn in frunte ca lui Ducipal. Asa ca fiti pe pace. Acum am Schnauzer si dupa ce nu va mai fi acesta voi reveni tot la Dobermann. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Nu cred ca il iau, pentru ca nu am conditiile PS: Inca nu o fatat , oare ce are de gand catelusa aia ?:ha: Daca nu ai timp iti recomand sa nu il iei.Primele luni necesita supraveghere si ingrijire intensa in general un puiutz are nevoie de 6 mese(nu doar conserve si boabe cum spun astia la televizor) pe zi plus de asta pana va invata sa-si faca nevoile va dura ceva timp si va face pe unde apuca urmand ca tu sa strangi.Caracterul cainelul se formeaza in primele luni de viata invatatul cu zgarda si lesa la fel. Plimbatul la veterinar pentru vacccinuri si deparazitari la fel iti vor lua timp.Ia in calcul costurile de ''intretinere'' o revizie completa cu vaccin ,deparazitare interna si externa ,vidat glande perianale,taiat unghii curatat urechi sub 100 ron nu prea gasesti.Pe langa astea mai adauga vitamine, calciu si alte mici probleme ce pot aparea.Daca il iei uitate bine la catea vezi cum arata daca poti afla si cine este tatal vezi sa nu aiba probleme de articulatii sa nu fie cocosat sau cu spatele incovoiat sunt lucruri care se mostenesc. Bafta un caine iti schimba viata eu am un boxer si sunt mort dupa el doar ca necesita atentie ca si o masina de altfel. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Nu am mai luat nici un catel ca nu o fatat catelusa aia. Cred ca o fost balonata.....:y Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Vad ca ai doar 16 ani stai linistit ca ai tot timpul sa-ti iei ce vrei catel,masina,gagica eeh ce n-as da sa mai am si eu 16 ani.:h5 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Fum fara foc ... mai rar. Frecventa cazurilor este de 1/10000 de exemplare. Nu are legatura cu cei 5 sau 7 ani. Se poate manifesta oricind. chestie cu creir care creste prea mult este o idiotenie!!!:uameni dobermann este o raza de caini fff frumoasa si ff buna la paza personale si la familia. eu am si am avut in familia mea cu copii de toate varstele multi dobermann si sunt apasionat la acesta raza, poti sa te spun numai bine de ea si am sute de exempli ff frumoasi. existe problema cu stapani ( trebuie sa stie sa gestioneze un caine ff rapid si ..... mare) si problema cu selectie : TREBUIE !!!!!!!!!( valabile pe toate razele de paza sau de aparare) sa stii de unde iai caine , nu sa ia un dobermann la targ de vechituri sau la colt de strada!!! tr verificat crescator, linele de sange, rudele, tr sa verifici da ca (in italia ESTE OBLIGATORIU) parinti au trecut test de monta caini nesanatosi, insiguri,prea fricosi, prea nervosi nu trece acesta test si nu au voie sa face pui. da ca este primu dobermann te sfatuiesc sa iai o femeia , este mai usor de gestionat. da ca nu obosesc pe cineva pot sa postez pozele de caini mei . si da ca cauti un dobermann adeverat : caracter figura marime si greutate cauta in Timisoara , esiste un crescator ff pasionat cu caine de mare calitate, Zamolxis tel 0723028458 cosmin tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Nu am mai luat nici un catel ca nu o fatat catelusa aia. Cred ca o fost balonata.....:y :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Caphonne: asa-i si tata zice tot asa ca ar mai vrea sa fie de varsta mea. Maurizio: deocamdata nu o sa iau nimica ca nu am conditii calumea, si daca o data o sa-mi mai iau catel o sa fie Setter Irlandez sau Golden Retriever. Astral: :ha:pai asa si este ca toata lumea astepta sa fete odata si numa s-au dezamagit cand au vazut ca "slabeste":ha:. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Fiind vorba de un caine de rasa, cam ciudat sa nu stie stapanul daca s-a intamplat sau nu acuplarea.......una peste alta, sa zica mersi ca nu era bortoasa ca naiba stie ce corcituri ieseau, daca tot nu se stia cine era "infractoru`".......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Inca o data se dovedeste ca pericul nu este dobermann dar..... stapanu:uameni cum poti sa spuni ca nu stie da ca este gravida sau nu .... si atunci ce corcitura ar tr sa fie???? banuiesc ca stapanul nu prea stie ce caine are...... suntem siguri ca este dobermann ??? sau spune el...:2dr da ca vrei sa iai un catelus gandestete bine da ca poti sa ai grja de el sau mai bine nul iai ca nu este o pereche de pantofi ca poti sa uiti de ele..... in functie de cat poti se te ocupi de caine alegi uno mai sau mai putin pretentios la "intratinere" ciao tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS2005 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Salut! Eu am un doberman de 11 ani. Nu i-a crescut si nici nu creste la nici un doberman nici un os, nicaieri! E lunga povestea cu inebunitul si devenitul excesiv de agresiv. In al doilea rand, te asigur ca nu este agresiv gratuit. Daca stapanul este agresiv si cainele va fi agresiv. depinde cum il educi si il cresti. In al treilea rand, vreau sa iti spun ca este un caine cu foarte multa energie si daca nu iti place sa faci miscare, sau nu ai timp, nu il lua! Are nevoie de multa miscare, este foarte jucaus si are nevoie de multa afectiune. Este un caine de un singur stapan.....adica daca l-ai luat, nu il poti da....In al patrulea rand, sa stii ca este un caine care iubeste copiii. Eu am doi si nu au fost nici un fel de probleme....nici cu ai mei, nici cu alti copii. Daca ai nevoie de mai multe detalii, poti sa ma intrebi si am sa-ti raspund in limita cunostintelor....doar sa retii ca am un astfel de caine de o perioada semnificativa de timp, 11 ani. Respectul de sine se reflecta in respectul fata de ceilalti.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? Salve!!!! iubitori de dobermann Karma caine familei ....... care nu a inteles ca este un caine si sa cred o persoana, pt noi este al 4 membru al familiei tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Dobermann, Sa-l iau sa nu-l iau ? misto rasa de caini cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate