Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Upgrade RD28t

Catalin.V

Postări Recomandate

Stiu ca toti vrem un 4,2 dar daca nu-l avem, cum putem ajuta 2,8-ul sa traga mai bine?

Personal am comandat o admisie Twister Green care trebuie sa ajunga in cateva zile si intre timp caut si un intercooler.

Ce nu stiu este care-i pozitia mai buna pentru intercooler ... in fata radiatorului de apa sau deasupra motorului cu decupaj in capota?

Ce credeti despre un upgrade la turbina? Ma gandeam la una cu geometrie variabila in locul celei stoc.

In plan aveam si o evacuare cat mai directa si ceva mai mare in diametru. Ajuta sau din contra ?

Si nu in ultimul rand ma gandesc la imbunatatirea racirii motorului. Se poate face un radiator supradimensionat (mai gros) montat in locul celui stoc sau un radiator nou e suficient? In cateva zile montez si radiatorul de ulei pe care initial Y60-ul meu nu l-a avut si sper sa ajute.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Upgrade RD28t

radiatorul de ulei se racordeaza la un termoflot ( am unul disponibil ) in cazul in care nu ai stutzuri de iesire la el ....

.... furtune si suruburile de racord nu le am ...

iar ptr racire ... radiator 2core sau 3 core : http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300381799892&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

radiatorul de ulei se racordeaza la un termoflot ( am unul disponibil ) in cazul in care nu ai stutzuri de iesire la el ....

.... furtune si suruburile de racord nu le am ...

Am instalatia completa (termoflot, furtune, radiator) luata de pe un Y60 dotat cu asa ceva din fabrica. Sper sa se poata monta usor pe al meu.

Oare in Romania putem face aasa ceva?

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

box;558252'] Ce credeti despre un upgrade la turbina? Ma gandeam la una cu geometrie variabila in locul celei stoc.

Si cum se face comanda geometriei variabile??

Iar despre radiatoare, in Brasov e firma ce face radiatoare din aluminiu cu conducte nu cu celule, pt Patrol am intrebat eu cat costa si acu o luna era 950 RON.

Editat de allex.ghise
Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

Si cum se face comanda geometriei variabile??

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50366&page=2 eu de aici am luat ideea.

Iar despre radiatoare, in Brasov e firma ce face radiatoare din aluminiu cu conducte nu cu celule, pt Patrol am intrebat eu cat costa si acu o luna era 950 RON.

Am cerut si eu o oferta pe mail celor de la Conrad Termic. Care e povestea cu radiatorul cu conducte ? Are randament mai mare? Se curata mai usor? Sincer nu am vazut vreunul pana acum.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

daca vrei am eu un intercooler ,nu stiu daca te ajuta dar caut poza cu el.

Multumesc ... intercoolere gasesc si aici multe si ieftine doar ca nu sunt inca hotarat unde sa-l pun.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

vezi ca nu radiatorul e mic ci chiuloasa e prost facuta la 2,8

rebuie infundat stutul care eise in drapta intre pistoanele 4 si 5 si pus altul care iese in spate, daca se poate dupa cilindrul 6

aia e buba si de aceea poti sa pui radiatorul lui peste, tot nu o sa se raceasca cilindrul 6 si si o sa se buleasca chiuloasa de deasupra lui

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

interesant

treaba mai greu de crezut e ca are o eficienta aceasta treaba, ca eu cred ca nu face nimic, ba mai mult, ca te lipseste de posibilitatea de a raci mai bine apa, pt ca toti stim , creste apa , dai drumul la caldura la maxim in masina...si daca afara sunt 40 grade

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cand te dai in teren este bine sa ai termostatul dat jos ca sa circule apa mai bine si motorul va avea o temperatura mai mica chiar dc nu este indicat.Cand se mai incalzeste am sa dau termostatul jos.Vorbesc in cunostinta de cauza deoarece m-am dat in teren si cu chiuloasa defecta.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Turbina de Evo 9 si intercooler de camion MAN de 8l! Admisie si evacuare inox! Evacuare marita! S-a facut la Cluj ... daca ai motor pe treaba lui tine si trage extrem de bine daca nu il termini rapid...

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare