Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Onesti - Poiana Sarata

doctoru

Postări Recomandate

Maine iesim un pic la zapada, noroi si gratare. Cine vrea sa vina este binevenit. Traseul va fi cel de open de la Cupa Covasna, doar ca acum va fi altfel, adica cu zapada de 50 cm. Pana acum suntem:

- lucian munteanu (Pajero sau IMG)

- drchis (Friilanderu)

- eu (Kazzan)

- CRISCAR Zota (Pajero)

- alt pajero si poate si un samurai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Onesti - Poiana Sarata

distractie placuta...la ce zapada e sus....va fi distractiv :h5

dar sa nu uitati sufele....si mai ales lanturile....nu de alta dar azi era sa facem un ...rescue team....dar omul a avut lanturi in dotare....si s-a descurcat si fara noi :grin:

Link spre comentariu

Afara ninge ca-n povesti, zapada a ajuns pina sub genunchi,,,,,ma duc sa caut gratarul si oala sa fierbem vinul,,,:x

nu e drept ce se intampla....:dr3:ha:

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Gata... sunt frant. Ne-am troliat si ne-am tras la sufe de ne-au iesit ochii. Zapada mare de tot, inclusiv pe drum zapada virgina de jumate de metru, de nu se vedea unde e sleau, unde e drumul sau capul de pod.. Pe interiorul virajelor pe unde mai scapam masina cateodata, era zapada pana la ciucurel, adica vreo 90 cm. Dupa ce ne-am plictisit de drum am intrat cu totul in padure printre copaci iar la final am coborat serpentinele de-a dreptul (trasee Cupa Covasna).

Poze mai putine, nu am avut insotitori-fotografi din pacate si au fost multe momente super.. dar eram ocupati cu ocheti, sufe si injuraturi. Datile viitoare trebuie sa ne ocupam si de asta.

Cam asta era zapada la baza si pe prima portiune de traseu... sus avea sa fie jale.

Link spre comentariu

Ar cam fi cazul ca aici Pajero e dominant, dar le-am facut fata...:ha: si inca nu au venit toate. Mai inscrieti in club si ceva toyote ca ma simt cam stingher :bx( cred ca o sa-i spun Kazzan-ul singuratic :ha:)

Link spre comentariu

mai.. daca n-aveam treaba veneam cu BIG WHITE,jucaria noua sa va scot din nameti:ha::ha:Faina iesire....:h5

Veneai o..... ! Dupa razboi ...multi viteji se arata ! :oldTe-am tot sunat sa te invit , dar n-ai binevoit sa rapunzi !

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Frumos si multa zapada exact cum imi place mie. Din pacate data viitoare cand am sa fiu eu acasa n-o sa mai fie zapada dar poate gasim ceva noroaie prin zona si poate-mi termin si eu masina de pregatit pana atunci.

Frumos si inchin un :xpahar pentru voi la caldura pe plaja :banana

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Duminica iar am incercat sa dovedim traseul..... e 2-0 pt el. Am mers cat data trecuta plus inca o curba. ATAT. Pur si simplu "pe la Oituz nu se trece"

Protagonisti:

- lucian munteanu cu IMG-ul de data asta

- CRISCAR Zota cu al lui nemuritor Pajero

- fostul meu copilot de la Bogata Namoloasa cu "Ambulanta"

- eu, responsabil de sufe si trolii pt ca Kazzanul a racit la reductor si a ramas acasa :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare