Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: Motorhome

suvi

Postări Recomandate

Poate cineva sa-mi dea ceva sfaturi pt a monta o saltea in patrol y60 lung,pt a merge prin munti si sa pot si dormi in ea. De montat o montez eu = scot bancheta spate si fac un pat de scandura peste care pun salteaua de 130x200 , dar ma refer la alte idei, sfaturi,probabil sunt care au facut asta si s-au mai perfectionat.Multumesc mult. Editat de Astral

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Motorhome

Poate cineva sa-mi dea ceva sfaturi pt a monta o saltea in patrol y60 lung,pt a merge prin munti si sa pot si dormi in ea. De montat o montez eu = scot bancheta spate si fac un pat de scandura peste care pun salteaua de 130x200 , dar ma refer la alte idei, sfaturi,probabil sunt care au facut asta si sau mai perfectionat.Multumesc mult.

salut

super ideea, si eu vreau sa gasesc o varianta mai confortabila, am dormit 3 persoane intr-un y60 lung cand am fost la pescuit si a fost ok (doar am rabatat scaunele si bancheta)

Link spre comentariu

Vizitator SDM Assistance

salut.

eu am facut o rama metalica si am inaltat patul,cat sa intre cateva lazi de plastic sub el.

pe rama am montat osb,si am pus o saltea relaxa.totul este ok.si am in lazi si cate ceva lucruri necesare in drumetii.

Marian.

Link spre comentariu

Si eu o sa fac o rama dar din lemn,tot asa sa intre sub ea tot felul (ceaun,gratar,barca pneumatica,vasle etc) nu as pune portbagajul pe tavan ca mie frica, ca daca plec de langa masina se poate servi cineva . Am sa fac si niste usi de vizitare cu balamale pe deasupra sa fie mai accesibila ca si o cala,cineva mi-a recomandat sa-mi fac o saltea la comanda dupa forma masinii dar eu consider ca nu e cazul. (o saltea sh in stare buna e 100-150 ron)

Link spre comentariu

am facut eu treaba asta

am facut o lada cu o inaltime de 13 cm (parca) care vine fix pana in spatele spatarelor de la scaunele din spate

ideia e ca trebuie sa fie la acelasi nivel cu scaunele rabatate

in acel moment ai un spatiu de 200/145 cm loc masurat si rasmasuarat,

in lada respectiva am facut 2 seratre in spate, si in spre fata un capac mare cu balamale si am o gramada foarte mare de minuni care nu se vad si isi au fiecare locul lui

la geamurile culisante am lipit scai si am pus noaptea plasa de tantari

ainauntru incape l afix o saltea pneumatica de 200/145 cumparata de la real si am montat un sirocou si o baterie suplimentara

cam asta iti trebuie

poate reusesc sa pun si poze

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

De cand ma gandesc sa-mi fac asa ceva.. De asta mi-am luat model lung. Am mai invatat o chestie.. foarte tare cu plasa de tantari (mersi soimu).

La patrol se rabateaza bancheta si mai raman 2 metri?? Din pacate eu am 2 m doar daca scot bancheta cu totul..

Link spre comentariu

Cum as face eu:

As scoate banchetele sau bancheta din spate. As face niste lazi din lemn imbracate in mocheta care pot avea si alte utilizari... Iar cand iti fine pofta de somn, scoti gonflabila cuplezi compresoru ...si gata patul ...Pe geamurile din spate ... as prinde o plasa de tantari cum prezinta soimu sau chiar permanente ...webasto, baterie suplimentara ... si go!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Aia cu plasa de tantari chiar e buna,asta astept idei noi de care nu stiam, pe saltea pneumatica nu pot sa dorm bine,ma tot rostogolesc si nu ma odihnesc,musai relaxa.

Deci:

1. Plasa tantari

2.Suport saltea cu cala dedesubt.

3. ?

Link spre comentariu

deci...poze

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Fain ,asa mi-l fac si eu, am sa pun poze (daca invat sa pun) cand e gata.

Soimu merci de idei,daca mai ai.............

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

nenea...daca ai bani si vrei tot confortul ...rulota anglia full

tare as vrea sa vad cum urci rulota aia ful in varf de munte pe ravene si sleauri !!!...eventual doar protapul de la acaret :grin:

p.s. treci si mataluta pe la prezentarea membrilor !!!..nu se cade sa intri intr-o casa fara sa te prezinti !!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

nenea...daca ai bani si vrei tot confortul ...rulota anglia full

nenea.... cine esti matale??

Mi-ai citit semnatura???:uameni

A mea este full si mai mult confort decat in ea ar fi sa raman naibii acasa.. Noi ne referim aici la iesirile mai grele decat de drum forestier, in care nu vrem confort, vrem sa ne bagam intr-un sac de dormit intr-un portbagaj de.... , sa ne inghete oole, dar cu burta plina de gulasul lui zolameister... :ha:

mai pun niste poze gasite in arhiva:

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

proba

http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=76914&stc=1&d=1274643841

am dat comanda la tamplar sa-mi faca un pat pliabil din trei bucati din lemn masiv nu placaj, cu doua sertare sa fie permanent in masina, cand e gata pun poza, pret negociat 350 ron.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare