Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prelata bena

ionut73
 Share

Recommended Posts

salutare,

Intreb si aici ... poate am noroc ...

Caut pe cineva care sa-mi faca o prelata pt bena impreuna cu un sistem de prindere. Caut o solutie temporara de acoperire a benei. Eu in bena car motocicleta si din ce am vazut pana acum toate solutiile standard sunt complicat de montat/demontat. De-aia doar prelata ma "coafeaza".

Stiti pe cineva? Preferabil in Buc ... dar daca ne intelegem ma sui in masina si bag si niste km.

hai merci

Ionut

• 2 years later...

Re: Prelata bena

Salut

Merci de raspuns. Apasarea cu prelata era mai veche.

Intre timp am rezolvat problema bagajelor cu bare + cutie thule. O sa-mi caut o acoperire de bena din plastic cu cheie. Dar nu vreau sa dau 1000 Euro pe ea.

• 1 year later...

salutare,

Intreb si aici ... poate am noroc ...

Caut pe cineva care sa-mi faca o prelata pt bena impreuna cu un sistem de prindere. Caut o solutie temporara de acoperire a benei. Eu in bena car motocicleta si din ce am vazut pana acum toate solutiile standard sunt complicat de montat/demontat. De-aia doar prelata ma "coafeaza".

Stiti pe cineva? Preferabil in Buc ... dar daca ne intelegem ma sui in masina si bag si niste km.

hai merci

Ionut

Salut!Am prelata bena pentru l200 model vechi si nou originale mitsubishi la cutie tel 0724797574 pret 800 model nou si vechi 650 cod mz312371 l200 dupa 1996 double cab gl glx

Edited by MARAZZATO

Pe aici cele mai populare sint astea din imagine. Si fata de capac de plastic etc prelata o impaturi si o bagi in cabina daca ai ceva mai mare de carat. Foarte important insa: trebuie sa aiba 1-2 bare de alea de metal (5-6mm diametru) ca sa o tina cu burta in sus.......... ca daca e burta in jos se face piscina :ha: si se rupe pina la urma ceva.

Ma gindesc ca or fi bune si in Romania in speranta ca hotul poate va avea bun simt sa desfaca un colt si sa se uite inauntru decit sa o taie :fr2....

161s5-toyota-accessories-soft-tonneau-covers-940x529.jpg.0ff7dcc9e9d78a106956896e5d77e980.jpg

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...

Din cate stiu eu sunt prelate retractabile, foarte practice, aia din poza e incomoda rau, va dati seama ca trebuie desfacuta toata partea din spate ca sa deschizi usa la bena... Mitsubishi cel putin are in oferta prelate faine din cate am vazut eu.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Din cate stiu eu sunt prelate retractabile, foarte practice, aia din poza e incomoda rau, va dati seama ca trebuie desfacuta toata partea din spate ca sa deschizi usa la bena... Mitsubishi cel putin are in oferta prelate faine din cate am vazut eu.

Da, dar in schimb ti se intaresc degetele tot tragind de gumele alea :ha: Nu-i mare lucru, depinde de cit de frecvent trebuie sa o deschizi...

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...

• 3 years later...

Salut!Am prelata bena pentru l200 model vechi si nou originale mitsubishi la cutie tel 0724797574 pret 800 model nou si vechi 650 cod mz312371 l200 dupa 1996 double cab gl glx

Mai ai prelate,poti aduce??Merci!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use