ionut73 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 salutare, Intreb si aici ... poate am noroc ... Caut pe cineva care sa-mi faca o prelata pt bena impreuna cu un sistem de prindere. Caut o solutie temporara de acoperire a benei. Eu in bena car motocicleta si din ce am vazut pana acum toate solutiile standard sunt complicat de montat/demontat. De-aia doar prelata ma "coafeaza". Stiti pe cineva? Preferabil in Buc ... dar daca ne intelegem ma sui in masina si bag si niste km. hai merci Ionut Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu adrian Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Prelata bena salut, am vazut un L200 cu bena acoperita cu prelata. avea o eticheta si am sunat: aprox 5mil prelata , 15 (parca) cu tot cu schelet metalic. 0766205018 ojdula,covasna 0267346547 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Re: Prelata bena Salut Merci de raspuns. Apasarea cu prelata era mai veche. Intre timp am rezolvat problema bagajelor cu bare + cutie thule. O sa-mi caut o acoperire de bena din plastic cu cheie. Dar nu vreau sa dau 1000 Euro pe ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARAZZATO Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Re: Prelata bena salutare, Intreb si aici ... poate am noroc ... Caut pe cineva care sa-mi faca o prelata pt bena impreuna cu un sistem de prindere. Caut o solutie temporara de acoperire a benei. Eu in bena car motocicleta si din ce am vazut pana acum toate solutiile standard sunt complicat de montat/demontat. De-aia doar prelata ma "coafeaza". Stiti pe cineva? Preferabil in Buc ... dar daca ne intelegem ma sui in masina si bag si niste km. hai merci Ionut Salut!Am prelata bena pentru l200 model vechi si nou originale mitsubishi la cutie tel 0724797574 pret 800 model nou si vechi 650 cod mz312371 l200 dupa 1996 double cab gl glx Edited May 31, 2012 by MARAZZATO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Tanase Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Re: Prelata bena Pe aici cele mai populare sint astea din imagine. Si fata de capac de plastic etc prelata o impaturi si o bagi in cabina daca ai ceva mai mare de carat. Foarte important insa: trebuie sa aiba 1-2 bare de alea de metal (5-6mm diametru) ca sa o tina cu burta in sus.......... ca daca e burta in jos se face piscina :ha: si se rupe pina la urma ceva. Ma gindesc ca or fi bune si in Romania in speranta ca hotul poate va avea bun simt sa desfaca un colt si sa se uite inauntru decit sa o taie :fr2.... Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARAZZATO Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Re: Prelata bena Salut!Pentru prelata bena l 200 te pot ajuta daca te mai intereseaza in Bucuresti binenteles(am prelata pentru ea originala la cutie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Re: Prelata bena Din cate stiu eu sunt prelate retractabile, foarte practice, aia din poza e incomoda rau, va dati seama ca trebuie desfacuta toata partea din spate ca sa deschizi usa la bena... Mitsubishi cel putin are in oferta prelate faine din cate am vazut eu. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Tanase Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Re: Prelata bena Din cate stiu eu sunt prelate retractabile, foarte practice, aia din poza e incomoda rau, va dati seama ca trebuie desfacuta toata partea din spate ca sa deschizi usa la bena... Mitsubishi cel putin are in oferta prelate faine din cate am vazut eu. Da, dar in schimb ti se intaresc degetele tot tragind de gumele alea :ha: Nu-i mare lucru, depinde de cit de frecvent trebuie sa o deschizi... Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raresmih Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Re: Prelata bena Salut!Am prelata bena pentru l200 model vechi si nou originale mitsubishi la cutie tel 0724797574 pret 800 model nou si vechi 650 cod mz312371 l200 dupa 1996 double cab gl glx Mai ai prelate,poti aduce??Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Re: Prelata bena Exista modele de hard -top- uri in care poti baga si moto.E drept, mai putin aspectuase ... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts