Vizitator lones Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 salutare!!!! stie cineva cam ce diferenta este intre un cauciuc MT si un cauciuc de strada.(diferenta de marime,diametru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: anvelopa MT vs anvelopa de strada Cauciucul MUD TERRAIN este pentru mers in offroad (sau pe strada in cazul meu) iar cel de strada nu ai ce sa cauti cu el pe namol ( doar ONROAD). Dimensiunea la cauciucul MT trebuie sa fie mai inalta de obicei decat unul de strada pentru a beneficia si de o garda mai mare a masinii pentru abilitati mai bune pe teren.:banana :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: anvelopa MT vs anvelopa de strada la o dimensiune identica,sa zicem 215/75/15,cauciucul cu profil MT ar trebui sa fie mai mare cu vreo 2-3 cm pe diametru decat unul de strada.(vorbim de caciucuri noi,nu reesapate) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: anvelopa MT vs anvelopa de strada Si cauciucurile noi si cele resapate sunt mai mari cam cu 2-3 cm pe diagonala deecat anvelopele de vara Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditds Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: anvelopa MT vs anvelopa de strada Sa va povestesc ce am patit cu cauciucuri de strada. Am iesit azi la o plimbare cu Samuraiul. Prima mai lunga pe coclauri dupa ce l-am cumparat. Toate bune si frumoase pana am ajuns la un sant lat de 1,5 m si adanc de vreo 20 cm plin cu noroi. Am intrat fara ezitari (fiind la a treia masina 4x4) si acolo am ramas. De ce? Pentru ca am luat masina cu patru gume de strada 75% tocite si nu avea ce sa prinda pe noroi. Iar culmea norocului a fost urmatoarea: eram langa o stana de oi si vreo 4-5 caini ciobanesti se apropiau de masina imediat ce deschideam usa. Asa ca am ramas in masina vreo juma de ora pana cand a aparut ciobanu si a alungat armata canina de langa mine. Ce a urmat a fost simplu: am aruncat vreo 20 de pietre in santul facut de roti dupa care am extras utilajul din noroi la a doua incercare. Ce am reinvatat dupa aceasta poveste: ca poti sa ai si mama Samuraiului, dar daca nu ai gume de off-road poti sa uiti ca ai masina de mers pe coclauri. Concluzia finala, desi a fost luata inainte de plescaiala prin noroaie: 4 cauciucuri adevarate, bune pentru inaintarea prin noroaie. In rest... aventura: masina plina de noroi, eu la fel ( masina era la 1,5 m de uscat) si adrenalina. Si o poza pentru amuzamantul vostru. Suzuki Samurai SJ413, 1987, Made in Japan Audi 80 1,9 TDI CB President JFK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: anvelopa MT vs anvelopa de strada Si cauciucurile noi si cele resapate sunt mai mari cam cu 2-3 cm pe diagonala deecat anvelopele de vara N-am putut sa ma abtin si sa nu zambesc la "diagonala cauciucului", e buna asta :ha:, imi cer scuze pentru interventie, si, ca sa nu te superi pe mine, iti spun ca si la scoala medie am ras zgomotos cand profesorul de romana a spus "incercuim intr-un patrat" :ha:, dupa care s-a uitat urat la mine!!! Super... scuze inca o data! Si scuze si pt. off-topic. :h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: anvelopa MT vs anvelopa de strada Sa va povestesc ce am patit cu cauciucuri de strada. Am iesit azi la o plimbare cu Samuraiul. Prima mai lunga pe coclauri dupa ce l-am cumparat. Toate bune si frumoase pana am ajuns la un sant lat de 1,5 m si adanc de vreo 20 cm plin cu noroi. Am intrat fara ezitari (fiind la a treia masina 4x4) si acolo am ramas. De ce? Pentru ca am luat masina cu patru gume de strada 75% tocite si nu avea ce sa prinda pe noroi. Iar culmea norocului a fost urmatoarea: eram langa o stana de oi si vreo 4-5 caini ciobanesti se apropiau de masina imediat ce deschideam usa. Asa ca am ramas in masina vreo juma de ora pana cand a aparut ciobanu si a alungat armata canina de langa mine. Ce a urmat a fost simplu: am aruncat vreo 20 de pietre in santul facut de roti dupa care am extras utilajul din noroi la a doua incercare. Ce am reinvatat dupa aceasta poveste: ca poti sa ai si mama Samuraiului, dar daca nu ai gume de off-road poti sa uiti ca ai masina de mers pe coclauri. Concluzia finala, desi a fost luata inainte de plescaiala prin noroaie: 4 cauciucuri adevarate, bune pentru inaintarea prin noroaie. In rest... aventura: masina plina de noroi, eu la fel ( masina era la 1,5 m de uscat) si adrenalina. Si o poza pentru amuzamantul vostru. Omul din greseli invata.:grin::br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate