georgenk4 Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA soso uite cum sa rupt la mine diferentialul fata,dar sa intepenit partea cu pinionul ala care este legat de cardan,se invarte foarte greu,din cauza asta asta sa se fi rupt. ce manevra ai facut de ai reusit sa il rupi asa? cu ce cauciucuri si ce dimensiuni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ioaneugen Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA am ramas suspendat in zapada si am tot incercat sa ies dand inapoi si inainte si atunci sa rupt,am anvelope 215.80.15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA cred ca ai gripat rulmentii de la axul pinionului de atac:br VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA deci ca sa revenim la problema diferentialului : exista alta varianta pentru carcasa de diff decat cea de la calmini (care cred ca ajunge cu tot cu transport si taxe aferente pe la vreo 1000 euro in romania)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA deci ca sa revenim la problema diferentialului : exista alta varianta pentru carcasa de diff decat cea de la calmini (care cred ca ajunge cu tot cu transport si taxe aferente pe la vreo 1000 euro in romania)? exista cea de SIDEKIC,pt modelul american are roly de la sibiu,comandat diferentialul din sua a costat in jur de 300 eur,bun pret zic eu,si nu semai rupe adica poti sa faci si sarituri:ha: in ultimele 3 zile 2 prieteni au rupt partea din spate la diferential:x sambata ma intalnesc cu roly la cluj la eurotrial si am sa fac poze la diferential,daca pot prin scut bineinteles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA gresit ce zici soso,al lui roli nu e dif de sidekik ci de suzuki XL 7 model nou de zuki cu 7 locuri,se gaseste si pe ebay de cumparat dar am eu o idee cum se poate rezolva acea chestie dar mai am cateva nelamuriri la ea dar se rezolva suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA pe mine unul m-ati pus pe ganduri cu atatea diferentiale rupte. nu am avut probleme cu a mea pana acum dar nici nu am fortat-o cine stie ce, nici cauciucuri prea mari nu am pe ea (BFG MT 215/75/15) (deci nu stiu cat de rezistent este diff -ul de pe vitara V 6); nu as vrea sa raman prin camp sau pe munte cu ea si ma gandesc serios la niste planetare HD si la o varianta de diferential rezistenta (acel calmini sunt convins ca nu ar mai avea probleme dar parca e prea scump) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA daca imi iese ideea asa cum cred eu se va putea rezolva si partea financiara ,si partea de rezistenta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA astept cu nerabdare si interes sa ne pui la curent si pe noi cu solutia gasita! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Re: despre diferentialul fata VITARA actualizare de probleme:sc mi-au parvenit 2 diferentiale de vitara fata rupte in alta parte a intrat cu fata intr-un damb inalt si ...pok scapa mai eftin doar cu carcasa fata inlocuita,bineinteles dupa ...pok,decuplezi fata si te indrepti spre casa,nu incerci sa vezi daca mai merge ca atunci bagi mana la buzunar mai adanc:x Editat Aprilie 5, 2010 de soso-bum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 (editat) Re: despre diferentialul fata VITARA Eu am rupt 2 planetare [dreapta si apoi stg ] si am spart de doua ori carcasa la diferential ....toate dupa ce am inaltat-o ..... Mentionez ca am cauciuce rEsapate INSA TURBO....215/70 R15 Sunt un pic cam disperat, si vin cu intrebarea :a gasit cineva solutia, adica o carcasa de diferential dintr-un material mai rezistent si la un pret rezonabil ? Acum urmeaza sa trec pe planetare HD, scut am dar, toate degeaba daca carcasa nu va rezista..... Editat Octombrie 24, 2010 de Astral :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA subscriu si eu: am reusit sa sparg ieri carcasa si caut o solutie mai solida pentru viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabim Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA actualizare de probleme:sc mi-au parvenit 2 diferentiale de vitara fata rupte in alta parte a intrat cu fata intr-un damb inalt si ...pok scapa mai eftin doar cu carcasa fata inlocuita,bineinteles dupa ...pok,decuplezi fata si te indrepti spre casa,nu incerci sa vezi daca mai merge ca atunci bagi mana la buzunar mai adanc:x O carcasa costa sub 300 ron noua dar cea cu urechea rupta se poate suda. Eu am patit la fel ( am lovit o buturuga in padure) si am sudat-o si tine de aprox. 5000 km SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: despre diferentialul fata VITARA eu personal sunt impotriva procedurii de schimbare a carcasei. Am auzit destule probleme dupa. Cel mai sigur mergi, iei un diferential second complet si gata sa nu fi fost umblat in el pt ca mai nou au aparut multe "facaturi" pe piata. O alta particularitate observata de mine dupa cca 20 de diferentiale vandute, este ca diferentialele second care au un ulei curat inauntru si rezista, 4 diferentiale super am dat dar aveau uleiul negru ca si taciunea inauntru. Dupa max 3 sapt au cedat toate. Ciudat, dar adevarat.:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: despre diferentialul fata VITARA eu personal sunt impotriva procedurii de schimbare a carcasei. Am auzit destule probleme dupa. Cel mai sigur mergi, iei un diferential second complet si gata sa nu fi fost umblat in el pt ca mai nou au aparut multe "facaturi" pe piata. O alta particularitate observata de mine dupa cca 20 de diferentiale vandute, este ca diferentialele second care au un ulei curat inauntru si rezista, 4 diferentiale super am dat dar aveau uleiul negru ca si taciunea inauntru. Dupa max 3 sapt au cedat toate. Ciudat, dar adevarat.:2dr Sa zicem ca prima data am avut ulei negru....pe urma era clar alb si tot a facut trosc.... Am auzit ca este un coleg de forum care si-a facut singur suporti si a coborat astfel diferentialul fata , evitand tensiunea marita dintre planetare si diferential.... Dupa ce incerc lungirea planetarei stg cu o flansa de 1 cm urmatoarea chestie va fi aceasta cu coborarea diferentialului fata...asta daca nu ma apuca nebuneala si nu-i dau foc in padure ...tineti extinctoarele aproape....:) Editat Noiembrie 4, 2010 de saw :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate