dulceanu ionel Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 De ieri sunt posesorul unui patrol lung 4.2 englezoi si inmatriculat in bulgaria.Pe carte scrie 91Kw,pompa rotativa si banuiesc ca este modelul de varf pt anul ei(1994). Dotari : interior piele,scaune incalzite,punte spate cu blocant si frane pe disc,radio cu cd original nissan,AC,oglinzi cromate. Defecte remediabile sper : capsula blocant sparta,radiator AC lipsa,incalzire scaune,radiatorul este identic cu cel de 2.8(poate este identic si nu stiu eu),revize punte fata(sfere umede de ulei),vascocuplaj pe direct(oare merge de 2.8?),motorasele la apa de la stergatoare nu lucrau(remediat erau blocate),frana de mana nu lucreaza deloc(in interiorul tamburului lipsesc ferodourile si arcurile aferente),kilometrajul nu merge(defecta sonda de pe cutie). Masina are rapoarete schimbate de 2,8,rotile sunt de 32x11,5x15 bfg ,At-uri si motorul merge cam turat ,la 3000 de ture aveam113 km,la 2600 km aveam 97 si banuiesc ca de aici iese si consumul de 12,5(bucuresti-galati 32 l,250 Km) Sunt in dilema pentru ca nu stiu ce sa fac pt ca acuma am un patrol de 2,8, scurt,volan normal,inmatriculata in bulgaria,autoutilitara in acte in curs de inmatriculare in Ro si vreiam sa-i transplantez motorul si cutia si restul la vanzare.Varianta 2 sa pastrez englezoaica si sa o modific cu roti de 35,etc. Sunt avantaje si dezavantaje cea lung este mai abila in teren dar cea lunga este mai spatioasa si la mine este folosita zilnic+plus ca plec mai mereu la pescuit,mai trag si barci,rulota. Orice sugestie este bine venita atat pt reparatii cat si pentru care masina sa o pastrez. Editat Decembrie 6, 2012 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Ce va mai place sa va laudati voi astia cu aia lunga de 4,2.:pt.Cand o sa ma fac mare o sa-mi iau si eu una.Sper cat mai curand. Si iata ca se facu domnu' Dulceanu mare...da' intrebarea e:va place cu aia lunga de 4,2? :t1 Sa le folosesti cu sanatate.Personal,tare as vrea sa vad olandeza aia scurta,cu inima de englezoaica...mai ales ca de prima te leaga atatea amintiri...grea alegere:care care sa fie oficiala si care amanta? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Intradevar grea decizie,olandeza nu m-a dezamagit si nu m-a lasat in drum nicidata si am cam chinuit-o.Cred ca o sa-i transplantez motorul de 4.2 de la englezoica.Dupa o zi de mers cu 4.2 m-am urcat mai pe seara si in cea cu 2,8 si mi se parea ca merg pe loc si ca motorul nu are vlaga. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Ionel, Modifica 4.2-ul ... schimbai volanul ... pe partea care trebuie. Cele necesare transplantului le vei gasi pe piata la preturi omenesti ... Avand in vedere ca este o masina cu putina electronica ... transferul volanului nu se va face foarte greu... Nu strica 2.8-ul. Merge foarte bine si e pus la punct ...si ar fi pacat sa-l descompletezi .. Asfel vei avea doua masini ...una ptr expeditii ...drumuri unde trebuie sa incarci in masina tot felul de hangarale ...si ulta ptr chestii mai grave ... Daca consoarta face figuri ... suplimenteaza-i plafonul de card la shoping ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 (editat) Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Am schimbat si eu aerul... dupa multe 2.8... am trecut la un Y60 Lung Pick-up 4.2 benzen, volan pe stanga, cutie automata, :) acum arata ca dreq... dar am planuri mari :) Editat Martie 25, 2013 de MAD MADI Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Redeschid un topic vechi cu cateva intrebari pentru ca vreau sa fac si eu trecerea de la 2.8 la 4.2 candva (am de unde sa iau motorul+cutia) -motorul+cutia de 4.2 se potrivesc fara alte modificari pe suportii de 2.8 -stie cineva daca cele de 4.2 au serie trecuta pe blocul motor ? -pe langa motor/cutie , de ce altceva am nevoie ? (cardane , electrica etc) -e diferenta mare de fiabilitate intre cel cu pompa lineara si cel cu pompa rotativa ? -a mai facut cineva aceasta schimbare legal ? (ma refer la RAR , cu tot ce trebuie ca sa fie legal) , daca da , e bataie mare de cap pentru a trece in CIV noul motor ? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pikecelrau Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-y60-4-2d-ID5MW8S.html#ba6cf504a2 Buna ziua, Cunosteti cumva masina cu pricina, am vazut.o de curand si mi place mult. Propietarul e un super om insa as mai vrea si alte pareri vis a vis de ea. Multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Redeschid un topic vechi cu cateva intrebari pentru ca vreau sa fac si eu trecerea de la 2.8 la 4.2 candva (am de unde sa iau motorul+cutia) -motorul+cutia de 4.2 se potrivesc fara alte modificari pe suportii de 2.8 -stie cineva daca cele de 4.2 au serie trecuta pe blocul motor ? -pe langa motor/cutie , de ce altceva am nevoie ? (cardane , electrica etc) -e diferenta mare de fiabilitate intre cel cu pompa lineara si cel cu pompa rotativa ? -a mai facut cineva aceasta schimbare legal ? (ma refer la RAR , cu tot ce trebuie ca sa fie legal) , daca da , e bataie mare de cap pentru a trece in CIV noul motor ? Mersi la rar iti vor trece in carte : " seria nu poate fi repoansoanata" deci FARA SERIE IN CARTE ;) .Pt ca pe motorul de 4.2 nu se mai poate citi seria de pe bloc si uite asa ai motor de 4.2 pe impozit de 2.8 :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Nu chiar ... tipul de motor e usor de recunoscut , scrie si pe el ... nu-i mereu noapte la RAR ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 m-am interesat mai demult , se poate trece usor doar ca te costa in jur de 1000 de lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Nu chiar ... tipul de motor e usor de recunoscut , scrie si pe el ... nu-i mereu noapte la RAR ... Inginerul de la rar mi-a zis ca daca el nu are serie pe motor nu are de unde sti ce motor e...si nici interes nu cred ca are sa caute prea mult ☺ Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 m-am interesat mai demult , se poate trece usor doar ca te costa in jur de 1000 de lei. Cum adica,in baza unei taxe legale? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Cum adica,in baza unei taxe legale? cam atata costa autentificarea la RAR daca schimbi motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Salutare tuturor detin si eu de un an un taur 4,2D SWB,cu rapoarte de 2,8 blocant spate discuri spate inaltata 17 cm(bodylift+suspension lift)an 1995,a si era sa uit am si GPL pe ia(fratele COS de pe forum e taticul ei).:grin::grin::grin: SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate