Endevour Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Dezavantajul este ca impozitele astea de rahat ne omoara la motoarele mari. Exact din acest motiv nu-mi permit sa ma uit la motorizari peste 2800cmc, cu toate ca tari inapoiata precum Bulgaria pot impune taxe comestibile si castiga banuti, in timp de guvernul nostru vine cu pretentii hilare si absurde si nu castiga nimic. Nici el, nici noi ! “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Exact din acest motiv nu-mi permit sa ma uit la motorizari peste 2800cmc, cu toate ca tari inapoiata precum Bulgaria pot impune taxe comestibile si castiga banuti, in timp de guvernul nostru vine cu pretentii hilare si absurde si nu castiga nimic. Nici el, nici noi ! My Friend...ma bucur ca ai gasit un loc ptr off-ul tau...dar nu ne strica bucuria de a avea un 4.2......:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Nici nu am intentionat sa stric bucuria cuiva, am subliniat numa o problema reala ce restrictioneaza bucuriile multor alti doritori ! :wink: “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Si daca tot ne-am luat viteza pe tema aceasta, va atasez poze cu un 4,2D Kompressor, al lui Gabi Nicolae (Taifun Offroad Team) Observati ca este un blower=kompressor=supercharger transversal, montat in fata motorului care a impus relocarea radiatorului in spatele masinii. Si ca sa nu creda unii ca acu s-a descoperit roata, lucrarea e facuta acum ani buni! Inchipuiti ca la Trophy Dobrogea 2006 sunt pe un drum de pamant pe la Corbu cu 110-120 km/h si aud un uruit din spate rau de tot ce era ? ma depasea Gabi cu Patrolul mai sus mentionat pe campul arat de linga mine de mi-au trecut fiorii numai de la zgomotul de motor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 My Friend...ma bucur ca ai gasit un loc ptr off-ul tau...dar nu ne strica bucuria de a avea un 4.2......:wink: Las' stimabile ca sunt si posesori de 4.2 care ne strica bucuria de a ne dori un astfel de Patrol. Da nu punem la suflet ca nu e bine. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Las' stimabile ca sunt si posesori de 4.2 care ne strica bucuria de a ne dori un astfel de Patrol. Da nu punem la suflet ca nu e bine. :h5 Cine sunt?Sa iasa in fata....de ai nostrii sau...aia de sus...? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Luni imi sosesc toate bucsile posibile pe OME din poliuretan nu vor mai batea una alta bucsi tendoane spate , busa tendonfata-sasiu , bucsi bara stabilizatoare la punte , bucsi capat bara stabilizatoare, bucsi bara panhard, etc. odata cand ma plictisesc voi schimba si cele intre sasiu si caroserie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Luni imi sosesc toate bucsile posibile pe OME din poliuretan nu vor mai batea una alta bucsi tendoane spate , busa tendonfata-sasiu , bucsi bara stabilizatoare la punte , bucsi capat bara stabilizatoare, bucsi bara panhard, etc. odata cand ma plictisesc voi schimba si cele intre sasiu si caroserie Zoli, cat te-a costat miscarea asta? Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Stie cineva ...cat incarca alternatorul? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Mie mi se duce la 14 - 15V de cand am luat-o. Stie cineva ...cat incarca alternatorul? GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 scuze.....cati amperi? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Zoli, cat te-a costat miscarea asta? Ma voi uita pe fact. maine 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 un snoorkel stie cineva ptr 4.2?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 150 E la Geppeto, in Buc. Au langa ei un atelier care-l si monteaza. Te mai costa 200 RON manopera. Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa-l montez la ei si-ti dau mai multe detalii. Snorkelul nu e original, e made in china, dar am inteles ca nu difera mult, iar materialul este foarte rezistent. un snoorkel stie cineva ptr 4.2?:grin: GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 150 E la Geppeto, in Buc. Au langa ei un atelier care-l si monteaza. Te mai costa 200 RON manopera. Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa-l montez la ei si-ti dau mai multe detalii. Snorkelul nu e original, e made in china, dar am inteles ca nu difera mult, iar materialul este foarte rezistent. N-am stiut......Am si comandat-o:2drdau inca o bere... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Am renuntat la montajul la Bucuresti. Primesc snorkelul prin posta si il pun singur. In alta ordine de idei, mi-am tras roti noi pe Patrol ( multumesc pe aceasta cale lui watcher - serios si de cuvant ). 33x12,5x15 cu jante de 10jx15. I-a schimbat look-ul, dar si mersul. Iata si ceva poze. Revin cu altele dupa ce pun snorkel-ul GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Pai hai in uikend la Brasov sa ne cunoastem! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 As veni cu cea mai mare placere:2dr, numai ca acum sunt in mare foame de ...bani ( am luat rotile, urmeaza snorkelul si un stop stanga spate ). Cand o sa am drum p-acolo te anunt. Da-mi un PM cu nr tau de tel si eventual un ID. O sa urmeze pozele si cu snorkelul montat. Pai hai in uikend la Brasov sa ne cunoastem! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cyu Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 (editat) Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 salut am si eu un nissan 4.2d si as vrea sa il dopez ori cu un compresor ori cu un turbo . ma intereseaza daca a facut cineva asa ceva si ce sfaturi mi-ar putea da. inca o problema : nu functioneaza turometrul, shi incarcare am numai dupa ce turez motorul. are vre-o legatura alternatorul cu turometrul ? cum s-ar putea rezolva cele 2 probleme? ms Editat Mai 3, 2010 de cyu `92 NISSAN PATROL 2.8TD `93 NISSAN PATROL 4.2D SGX `91 SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Buna Ziua la toata lumea !! sunt proaspat posesor de 4.2 diesel si sunt foarte incantat de masina. As vrea sa stiu si eu daca se pot scoate niste cai in plus din motorul asta cu compresor sau altfel si cum pot scurta rapoartele...m i se par cam lungi ,am 35 pe el I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Ma scuzati de Off topic, da` la Cluj s-a spart conducta cu 4,2? Mai urmeaza si Srevni si Silence DJ sa-si ia 4,2 si gata, ma mut acolo ca e de bine...:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 De urmat....clar ca urmeaza sa-mi iau ori hdj 80 ori patrol....insa.....tu ardelene de ce ai plecat din cluj? :))) ca sa vii inapoi?:2dr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Ma voi uita pe fact. maine Hai Zoli, baga un pret la bucsaraie! Sau ai ascuns factura de ochii nevestei?:ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 TUNINGSERV a inceput reabilitarea patrolului.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 ma bag si eu la aceasta poveste cu toate ca am patrolul cu 4,2 de peste un an in restaurare. Am avut cel scurt cu 2,8, am luat un Y60LWB cu 4,2 cu pompa liniara, am modificat suportul pe sasiu, dupa care a urmat sablare, vopsire sasiu si tratare cu parafina fiarta in ulei inclusiv in interiorul sasiului. Un disc de ambreiaj nou (daca tot e demotata cutia de motor) si pansonarea seriei de la 2,8 din C.I. pe blocul motor de 4,2 ,asta ca sa treaca la ITP, ca la primarie nu va fi declarat, si asa e mare impozitul pe 2,8 (aproape 900Ron) si nu cred ca voi vinde masina fie criza cat de grea. Are puntile de la 2,8 cu blocant spate si discuri de frana fata spate. Mai urmeaza o vopsire in GRI-OLIV mat (in talon are scris doar GRI asa ca si gri oliv e tot o nuanta de gri) si in curand voi fi si eu "back in business" dupa o absenta lunga in teren. Si din nostalgie atasez o poza de la BORC 2008 Editat Mai 21, 2010 de rudi PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate