Ninja Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Salut tuturor, Vroiam sa intreb "la sursa" ce competitii interne de rally raid sunt la orizont anul acesta. Trofeul Dobrogei de exemplu mai este (de) avut in vedere? Daca da, pe cand? Nu de altceva dar odata cu venirea primaverii incepe sa ma manance pedala de acceleratie:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? 29 aprilie - 1 mai / Trofeul Banatului 25-27 iunie / Dracula Rally Raid 25-31 iulie / Transcarpatic 16-19 sep / Craiova Ramane ca aceste date sa fie confirmate de comisie. Daca aflu noutati revin. O saptamana placuta, Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? ca sa fiti siguri ca va dati, aveti in vedere Dracula Raid :grin::grin:... Ca ala (ca de obicei) e sigur. Marea problema cu Dracula e urmatoarea: -pentru ca am reusit locatia in asa fel incat sa avem pe durata concursului F.F.F.putin asfalt (probe de legatura)..adica max.30-40 km... ...si pentru ca in zona respectiva avem posibilitati multiple (in zona am batut in 2006 recordul de cea mai lunga proba speciala 310 km, Transcarpatic anul trecut a avut una de 160 km , Dracula anul trecut a avut proba de 180 km...deci e deschisa orice varianta)...nu am hotarat inca daca va fi de 3 zile, 4 zile sau 5. Este si functie de raspunsurile din afara (italieni si bulgari...care vor putea veni, si dorintele lor...). Dar, dupa cum stiti din ultimii 2-3 ani, vor fi la start 18-20 masini, ca de obicei.Si aveti cu cine sa va intreceti, sau pe cine sa vedeti. va astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? noutati din culise...Trofeul Banatului se va desfasura la data stabilita.organizatorii promit surprize.am aflat ca la organizarea acestei etape va participa si dl.Delfino Granzotto care are o mare experienta internationala.voi reveni cu detalii ... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? Cred ca si Craiova se tine, din cate se aud prin targ! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? Daca e cineva care doreste sa organizeze o competitie de Rally Raid in Baia Mare, imi ofer sprijinul pentru asta. Am o singura conditie: Organizatorul sa nu fie FUNDATIA DE SUPT BANI DEGEABA RANEDO Inca o data aceasta FUNDatie , datorita limbilor infipte adanc in fundul politicienilor (o sa va zic eu care), a reusit sa ia bani de la Consiliul Judetean Maramures. Asta cu toate ca nu are dreptul legal de a organiza o competitie sportiva. Veti vedea si continuarea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? Max...am vazut pe la sfarsitul lunii trecute pe situl Terrep rally ca vor fi organizate in zona 2 etape din campionatul maghiar de tot teren in zona. M-am interesat la noi la federatie si nimeni nu stia nimic. Sigur, fiecare poate organiza, poate face ce vrea pe banii lui......cu cateva conditii: -sa respecte legea (pe cere o respectam cu totii), sa aiba autorizatii, avize , acorduri de pe la toti care trebuie ...pentru ca altfel ne incurca pe toti ceilalti care vrem sa mai facem sau sa participam la asa ceva (de exemplu Regia padurilor da f. greu acum avize si autorizatii pentru ca fac mereu legatura cu concursurile ilegale, fara acte...etc...... -asa mari iubitori de rally raid, si sustinatori ai RR din Romania, cum se autointituleaza....organizeaza si reusesc sa pacaleasca o suma de sportivi straini , fara a anunta pe cei din Ro care ar putea si ar dori sa-si masoare fortele cu unii "calificati".....si o fac pe ascuns, fara media, fara nimic, de frica sa nu fie descoperiti.....De fapt interesul sint cateva sute de "firfirei" care le raman in buzunar.... Nu m-am mai interesat mai departe...stii ceva ? s-au tinut curse in zona ? Stiu sigur ca se trag sfori pentru o cupa intr-o zona turistica , cu scopul de a "face reclama" zonei....probabil sint tot ceva bani de muls pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? Max...am vazut pe la sfarsitul lunii trecute pe situl Terrep rally ca vor fi organizate in zona 2 etape din campionatul maghiar de tot teren in zona. M-am interesat la noi la federatie si nimeni nu stia nimic. Sigur, fiecare poate organiza, poate face ce vrea pe banii lui......cu cateva conditii: -sa respecte legea (pe cere o respectam cu totii), sa aiba autorizatii, avize , acorduri de pe la toti care trebuie ...pentru ca altfel ne incurca pe toti ceilalti care vrem sa mai facem sau sa participam la asa ceva (de exemplu Regia padurilor da f. greu acum avize si autorizatii pentru ca fac mereu legatura cu concursurile ilegale, fara acte...etc...... -asa mari iubitori de rally raid, si sustinatori ai RR din Romania, cum se autointituleaza....organizeaza si reusesc sa pacaleasca o suma de sportivi straini , fara a anunta pe cei din Ro care ar putea si ar dori sa-si masoare fortele cu unii "calificati".....si o fac pe ascuns, fara media, fara nimic, de frica sa nu fie descoperiti.....De fapt interesul sint cateva sute de "firfirei" care le raman in buzunar.... Nu m-am mai interesat mai departe...stii ceva ? s-au tinut curse in zona ? Stiu sigur ca se trag sfori pentru o cupa intr-o zona turistica , cu scopul de a "face reclama" zonei....probabil sint tot ceva bani de muls pe acolo. Iti garantez ca Directia Silvica Maramures nu va mai da nici un aviz favorabil pentru orice competite organizata de FUNDatia Ranedo in zonele administrate de ei. Aceeasi situatie e si cu Ocolul Silvic al Primariei Baia Mare. Cand aud de Ranedo, li se scoala parul pe cap. Interesul este legat bineinteles de bani. Bani luati ba de la consiliul judetean, ba de la consiliul local, ba de la ungurii care vin sa se dea la noi pentru ca le ai nu prea mai au unde. Acesti bani raman in buzunarele tovarasului organizator dupa ce isi plateste comisioanele de rigoare politicienilor care i-au dat banii. Il doare pe el in c...r de "reclama zonei" de turism, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? Vreau sa va spun ca si eu sunt un fan al rallyraid. Dar am jurat ca in Romania nu am sa mai particip. Nu am sa paticip pana cand nu vor fi toate in regula, nu se vor inchide probele speciale si nu se garanteaza salvare. Inteleg ca nu se poate 100% inchide o speciala, dar macar sa se incerce, macar sa se anunte autoritatile din zona, sa stie lumea ca este un raliu acolo. Diferenta este enorma cand se circula pe o speciala ca si cum nu s-ar intampla nimic si cand se interzice intrarea pe sectorul respectiv in aceea perioada. Sansele sa pateasca cineva ce am patit eu sunt mult mai mici daca se face corect un rallyraid. La ce vad eu ca se intampla momentul de fata cred ca multi ani nu am sa mai pot concura in tara. Imi pare foarte rau, tot ce imi doresc e sa pot concura la mine in tara, dar nu pot. Vreau sa imbatranesc, nu vreau sa merg kamikaze, nu vreau sa ma rup cu orice pret, si mai ales nu vreau sa mor din cauza unor inconstienti. Tentatia pentru mine e foarte mare, dar vreau sa fiu mai destept si trebuie sa ma abtin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Ce competitii de rally raid avem anul acesta? Mishule tata ai punctat bine in ultimul post. Am fost pacaliti ani de zile de asa numitul zeu al rallyraid-ului romanesc (asa considerat de catre FRM) si anume Victor Pop. Se pare ca numele de Pop este de rau augur in Rallyraid-ul romanesc, atat cel din Baia Mare cat si cel din brasov. mai ales in ceea ce te priveste, acea accidentare serioasa ai patit-o exact in cursa unuia dintre ei, cursa care anul acesta este boicotata de toata lumea din romania, de sportivi, de ceilalti organizatori (care am contribuit la 99% din transcarpatic 2009) sub toate formele: financiar, logistic, arbitri, asistenta medicala, conducerea cursei, comunicatii, transporturi, relatii, IT, si alte alea. Acum ne chinuim cu totii ca dracula sa iasa bine, atat cat se poate in conditiile astea nasoanle de criza. Au fost anuntati toti prietenii din strainatate, colegii bulgari voer avea o prezenta masiva, 5 masini, 3 mobre si 4 ATV. Pe unii-i cunosti deja. Oricum greselile lui Victor de a ne lasa pe 6 oficiali ai cursei langa o salvare si nimeni sa nu aiba semnal la telefon, sau trasee neanuntate, nu se vor vor mai repeta. Tine aproape, cu totii incercam sa ne debarasam de elementele ce ne trageau in spate si cu totii dorim evolutia. Am inteles cine era franarul, am identificat franarii si din federatia de moto (FRM) avem multumirea ca eforturile noastre sunt recunoscute si apreciate la FRAS si mergem inainte. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate