florum Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 :ww Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 iesire la cabana sureanu pentru a-i sarbatori pe Uta si Craiu LA MULTI ANI :k :b 8 masini, peste 20 de suflete si 1 metru de zapada :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 faina zapada....distractia cum a fost? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 foaaarte mijto abia ajtept sa vin :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 La multi ani Uta si Craiu :D L-am vazut si pe Mauri pe acolo,sa va fie de bine :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 bravooo!!!!!!!!!!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 ninsoare ca-n povesti la munte doar ca unele masini o nins mai mult :grin: si o trebuit sa dau la lopata o juma de ora sa gasesc tabla verde :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 chiar peste o anumita masina zapada a fost de 2 metri :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 No ....acu asta n-am inteles.....cum focu o nins atat peste masina ta? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 No ....acu asta n-am inteles.....cum focu o nins atat peste masina ta? :grin: :grin: :grin: era cea mai mare din parcare :grin: :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 No ....acu asta n-am inteles.....cum focu o nins atat peste masina ta? :grin: :grin: :grin: era cea mai mare din parcare :grin: :roll: a parcato in bazin ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 La multi ani Uta si Craiu :D L-am vazut si pe Mauri pe acolo,sa va fie de bine :h5 multumim mult am avut un chef pe cinste si vremea la fel :10 :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Super iesire! Asta da serbare!! :grin: La multi ani! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 am fost impresionat de masina d-lui Ghimbir, un nissan 3.3 td, care a dat rusinika la toate masinile din parcare (G, V8, TOY, ZUK ); caucioace de 1m in diametru, autoblocant fata - spate si SPOA :1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 super baieti !!!! :B :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 La multi ani Uta si Craiu :D L-am vazut si pe Mauri pe acolo,sa va fie de bine :h5 multumim mult am avut un chef pe cinste si vremea la fel :10 :k POATE PE LA SFARSITUL LUI FEBRUARIE MAI ORGANIZAM O PRIETENEASCA PE ZAPADA CE ZICETI :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 POATE PE LA SFARSITUL LUI FEBRUARIE MAI ORGANIZAM O PRIETENEASCA PE ZAPADA CE ZICETI :ca cred ca scot samuraiu de la "vanzari" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 POATE PE LA SFARSITUL LUI FEBRUARIE MAI ORGANIZAM O PRIETENEASCA PE ZAPADA CE ZICETI :ca cred ca scot samuraiu de la "vanzari" :grin: acum cand si-a luat botezul (rodajul) la munte te gandesti sa-l dai :ha3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 fooooarte tare fraateee.ar veni si un urs in februarie,asa,sa caute prin tomberoane mormaind insetat dupa hibernare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 daca e.....vin si eu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 fooooarte tare fraateee.ar veni si un urs in februarie,asa,sa caute prin tomberoane mormaind insetat dupa hibernare. tot cu gindul la bautura... Dupa ditai betia eu sint hotarit sa tin post o vreme... asa pentru iertarea pacatelor macar, dar se pare ca unii se tin tari pe felie :dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Orice intrunire e un motiv de bautura :twisted: :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Orice intrunire e un motiv de bautura :twisted: :h5 mare adevar graisi :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate