Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buton oglinzi electrice Patrol <=> Terrano

avolocaru

Postări Recomandate

Povestea este simpla, am avut ceva treaba la butonul oglinzilor electrice, l-am demontat si l-am pus "bine''... Cateva secunde mai tarziu cand am intrors capul catelu' molfaia de zor butonu' in gura. Pt ca la acel moment nu am avut bani de buton, am stat o vreme fara el. Apoi cineva a dezmembrat un Terrano pe benzina, d'ala vechi (nu stiu sa dau prea multe relatii din ce an era etc etc), de la care am canibalizat si eu ce am putut => una bucata buton oglinzi electrice.

Pt a putea fi folosit pe un Nissan Patrol Y60 din '97 am facut urmatoarele conexiuni electrice: borna 1 cu 1, 2 cu 2, 4 cu 4, 5 cu 9, 6 cu 7, 7 cu 6, 8 cu 8

EXPLICATII: prima cifra reprezinta borna de pe mufa de Terrano cea de-a doua este borna de pe mufa de Patrol. Bornele sunt notate conform desenului atasat sau conform culorilor - la Terrano 1 verde cu dunga neagra; 2 negru; 3 ''liber''; 4 verde cu linie rosie;5 verde cu dunga alba; 6 verde cu dunga galbena; 7 albastru cu dunga maro; 8 verde cu dunga maro; - la Patrol 1 Verde deschis cu dunga rosie; 2 negru; 3 ''liber''; 4 verde deschis; 5 ''liber''; 6 verde cu dunga alba; 7 verde; 8 portocaliu; 9 roz; 10 ''liber''. Mufa mai mare este cea de Patrol iar desenele sunt facute privind mufa tata (adica cea care intra in buton) dinspre borne.

PS

Daca nu este o noutate se poate sterge acest subiect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare