giorgel Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 in atentia proprietarilor de ateliere pt reparatii auto, autorizate RAR: de cateva zile se desfasoara controale tematice ale inspectorilor de la metrologie, si nu numai. temele, la metrologie, sunt geometria rotilor si presiunea in pneuri. cine are aparat pt. reglat geometria rotilor, acesta trebuie sa aiba aprobare de model RO si buletin de verificare metrologica in termen. cine are manometru pt. verificat presiunea in roti, daca este pe linia ITP, trebuie sa aiba aprobare de model RO si buletin de verificare metrologica in termen. cine are manometru pt. verificat presiunea in roti, chiar daca nu are ITP, trebule sa fie la fel ca cel de la ITP, sau nu il aratati (nu aveti!). trebuie insa sa aveti contract cu o statie ITP autorizata. nu confundati buletinul de verificare metrologica cu certificatul de etalonare, ultimul nu este conform, pt. manometru. evident ca toate celelalte trebuie sa fie de asemenea in regula (stand de frane, analizoare de gaze etc.) se verifica toate, chiar daca temele sunt cele doua enuntate mai sus. amenda e de 5000 RON. si sa va asteptati la controale si de la mediu, iscir, protectia muncii si toata gama de controlori. bafta.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! .......... e foame de bani! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! ca sa nu deschid alt topic .... ...am avut control de la mediu ..... am contract cu salubritatea selectare colectiva am tomberoane inscriptionate am conventie ca returnez ambalajele de la solutii am certificat de conformitate de la solutiile de le folosesc am contract cu deratizare.dezinsectie am decantotul curatat am curatenie bec am contract cu alele rommane (put) am accept de evacuare am probele de canal trimestriale .........stiu ...aveti dreptate ....!!! nu am sapca....!!!! ...adica nu am 'certificat de noxe' de la centrala casei ... ca in cele 2 camere de am birourile am calorifere ..... ..... ma repet .... prea multi functionari publici,prea multi bodyguarzi si impozite mari .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! f......ui mama masiii ca multi mai sunt! si nesatui!!! Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! N-ai stampila pe timbru...! (am glumit) -mult succes !! controale din ce in ce mai multe....si nefondate !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 10, 2010 Autor Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! ca sa nu deschid alt topic .... ...am avut control de la mediu ..... am contract cu salubritatea selectare colectiva am tomberoane inscriptionate am conventie ca returnez ambalajele de la solutii am certificat de conformitate de la solutiile de le folosesc am contract cu deratizare.dezinsectie am decantotul curatat am curatenie bec am contract cu alele rommane (put) am accept de evacuare am probele de canal trimestriale .........stiu ...aveti dreptate ....!!! nu am sapca....!!!! ...adica nu am 'certificat de noxe' de la centrala casei ... ca in cele 2 camere de am birourile am calorifere ..... ..... ma repet .... prea multi functionari publici,prea multi bodyguarzi si impozite mari .... vezi, daca nu ti-ai tras incalzire prin pardoseala? ti-a trebuit sa te falesti cu calorifere... referitor la cat de multi sunt, se facea zilele trecute o comparatie cu grecia, la ei 1 angajat la stat versus 3 angajati la privat, la noi 1 angajat la stat versus 2 angajati la privat... daca adaugi si cei aproape 6 milioane de pensionari, intr-un stat neproductiv, tabloul e complet. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! Prea multe autoritati si ministere la impartit ciolanu ...si prea putini cei care mai si muncesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! ai uitat sä mentionezi verificarea ITP linia RO a cheilor dinamanometrice... Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! ai uitat sä mentionezi verificarea ITP linia RO a cheilor dinamanometrice... desi din propozitia ta nu am inteles mare lucru, linia ITP nu are nimic de a face cu cheia dinamometrica, si invers. pt. uz in atelierul auto, cheia dinamometrica trebuie sa aiba buletin de verificare metrologica in termen, si nu are nevoie de aprobare de model RO. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! Si noi romanii, in loc sa luam atitudine la asemenea situatie, pleacam capul si inghitim, iar apoi din frustrare, incitam la violenta, incercind sa organizam militii private inarmate, care sa opreasca competitii gen Superkarpata (care este una din putinele lucruri care prezinta Romania in strainatate intr-o lumina favorabila), sa confiste masini sa sechestreze persoane si bunuri pe care sa le elibereze in schimbul unor sume de bani (de sa le treaca cheful de a mai calca pe aici), care la rindul lor sa intre in buzunarele "organelor". -"Sarumina`domnu` controlor, mai doriti o sticluta de Whisky?... ca dupa aceea imi iau pusca (pt. care am permis de vinat oameni) si ma duc sa arat strainilor din lumea-ntreaga, ce ordine fac eu in tara asta" :ha:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! desi din propozitia ta nu am inteles mare lucru, linia ITP nu are nimic de a face cu cheia dinamometrica, si invers. pt. uz in atelierul auto, cheia dinamometrica trebuie sa aiba buletin de verificare metrologica in termen, si nu are nevoie de aprobare de model RO. Silviu facea "misto"...:grin: Quiz : Ce diferenta este, intre a muri intr-un accident, intr-o masina, care are suruburile strinse cu o cheie omologata si cu buletin de verificare metrologica si a muri in una care are suruburile strinse cu o cheie neomologata si fara buletin de verificare metrologica? Si credeam ca eu am mintea odihnita...:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GruiaM Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Atelier auto Salut tuturor celor de aici ,ma bag si eu in discutie dar cu o alta problema; am nevoie de niste informatii pe care nu le'am putut gasi doar cu ''google search'',ma bucur totusi ca am dat de voi ca poate imi veti fi de ajutor;am o idee de o afacere micuta dar imi trebuie neaparat sa stiu de ce aprobari am nevoie ca sa pot face schimburi de ulei si consumabile,pt ca intentionez sa deschid un fel de mini service auto si sa ma axez numai pe schimburi de consumabile. multumesc, Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! Daca tot vorbiti de controale, mi-o zis un amic ca pe la radio o fost un interviu cu un grangure de la politie si domnu cu cascheta o declarat ca in perioada urmatoare se iau la puricat si verificat masinile cu nr de bulgaria depistate in trafic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! de la inceput trebia sa ne asteptam la o riposta a statului roman daca nu se mediatiza asa de mult treaba cu masinile de bulgaria si ramaneau in numar relativ mic nu se lua nimeni de ele presimt ca o sa inceapa o campanie de asuprire ca si la dacii atata te vor opri in trafic politia si RAR-ul pana vei renunta de buna voie la masina de curios daca te opreste rar-ul si iti ia talonul la o masina de bulgaria ,cum il recuperezi? la noi?la ei? pt cei cu masini perfecte eu inca am convingerea ca orice masina poate cadea testele RAR dupa o anumita varsta si tot din ciclul atentie control pt cei cu trailer dupa masina, ARR-ul a inceput o campanie de amenzi pt ansamblurile de peste 3,5 t eu am fost oprit de 2 ori in 2 judete diferite cu duba+trailer si primul lucru mi s-a cerut ''licenta de transport'' au ordine clare sa nu ierte nimic tot ce poate fi amendat si muls va fi oprit in trafic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! ptr arr ...rar politie exista canalul 22.... eu unul mi-as inmatricula masina undeva pe la arabi....sa-mi dea acte scrise in limba lor....sa-i vad atunci pe toti astia cum se holbeaza la ele ca curca-n lemne daca ai actele in regula si masine e in mintile ei...nu prea au ce-ti face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! daca am fi forum club logan ... majoritatea masinilor de teren nu prea sunt in mintile lor ,gume mai mari, proiectoare, lovituri si retusari in garaj , bari si bullbar-e home made si asa mai departe si o masina stock dupa niste ani nu mai corespunde daca nenea ala vrea neaparat sa iti demonstreze asta si cu actele arabe sau ugandeze tot o sa iti poata ridica talonul pt probleme tehnice daca i se pune pata pe tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Ateliere auto - atentie! intai de toate sa ma si opreasca....ultima data la 50 de metri de ei....am iesit pe un drum de padure si i-am lasat sa-mi faca cu mana..... in alta ordine de idei......exista pete si pe soare.....daca li se pune pata pe tine iti salta talonul si ca ai prea multe chistoace de tigara in scrumiera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate