Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

defender euro3 din 95 pe mobile

defender

Postări Recomandate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: defender euro3 din 95 pe mobile

teoretic, are legatura.

practic, RAR -ul de la noi... :pt cam face ce vrea muschii lui...

incearca sa obtii o copie de brieff de la sas, si intreaba apoi la desteptii de la RAR. sau macar o serie de sasiu si un cod de motor... in general is amabili

personal, cred ca la RAR vei obtine maxim E1

succes

Link spre comentariu

Masina respectiva este transformata in Euro 3 prin montarea cataliatorului;initial cred ca a fost 1 sau 2 iar desteptii nostri de la RAR o vor identifica dupa seria de sasiu si nu dupa ce scrie in Brief. Daca exista hartiile prin care s-a montat catalizatorul(factura,carte tehnica,document emis de TUV) exista o sansa sa fie echivalat, dar cu riscul de a te pune sa faci test dinamic(800-1000 euro).

Eu am facut chestia asta in 2008, la Discovery din '98 dar cu mare noroc am scapat sa-mi accepte transformarea(le-am cerut date inainte de transformare si i-am sunat si din Germania inainte de a monta catalizatorul).

Trebuie vorbit si intrebat la RAR Grivitei din Bucuresti, la compartimentul Tehnic sau Poluare.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Daca ai toate actele si-ti fac fite la RAR, vorbeste cu un avocat bun si se poate inmatricula pe baza unei hatarari judecatoresti........asta in cazul in care esti calat rau pe masina si ai si rabdare

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare