undercover Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 care ma poate ajuta si pe mine cu un raspuna : cum pot aduce o masina pe roti din anglia daca nu mai e inmatriculata. cand am cumparat vitara mea din germania a fost simplu , am luat numere provizorii pe 7 zile si am venit in tara . in anglia se pot cumpara la fel numere provizorii care le pui pe orice masina si vii cu ea in romania? si daca da , cat mar costa numerele? suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia nu ti as recomanda amice!am adus si personal si pe trailer sau tyr....a doua varianta e cea mai buna!crede ma!stii cat ai de dat si de asteptat!nu ai alte surprize!:h5 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia Max 400 eur iti aduc TIR-stii nu merita 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia In Anglia nu exista "numere provizorii" intra pe site la DVLA si vei vedea. Trebuie sa ai domiciliul in Anglia ca sa poti inmatricula o masina. Cel mai ieftin este cu trailerul. Eu am adus un Patrol pe rotile lui din Anglia si a costat 1000 de euro. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia Max 400 eur iti aduc TIR-stii nu merita Eu am platit 850Euro pentru a aduce un Jimny, adevarul este ca a fost ridicat exact in ziua in care am vorbit! Tir-ul era deja acolo si incarca alte masini! Vreau si eu un numar de contact de la un Tir-ist care aduce cu 400Euro! Multumesc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia hai poate imi da cineva totusi o rezolvare cum sa aduc masina pe roti. vreau sa cumpar o duba din anglia dupa care vreau sa vin cu ea pe roti , sa trec prin germania sa o incarc cu marfa si dupa care direct acasa in constanta. se poate conduce cu permisu din romania ? nu cred ca ar trebui sa fie probleme . cum se poate rezolva cu asigurarea acolo? am inteles ca proprietaru ar putea face asigurare pe numele lui si sa ma treaca si pe mine acolo in asigurare. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia dar permisul nostru de conducere ce are?...e coclit? cand pleci la un drum de felul acesta trebuie sa ai minim 2000 de eur la tine....deoarece....habar nu ai cum se comporta masina la drum....daca te lasa undeva pe autostrada....remorcarea si eventuala reparatie costa ...iar la drum stii cand pleci....niciodata cand ajungi...deci musai o suma buna de bani s-o ai la tine... asta doar ca sfat ptr drumul din Anglia in Romania......despre ce si cum cu hartiile pe acolo poate iti va raspunde cineva care s-a lovit de aceasta problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia In primul rand, ar fi bine sa pleci cu lire de aici pentru a nu pierde timpul acolo cu exchange sau banca! Multi au fost si iti pot spune exact cum este! Daca are MOT valabil si ROAD TAX, iti mai trebuie doar asigurare, te urci in masina si ajungi acasa! Costul minim pe rotile ei este 1000 euro drumul, costurile pe care le stiu eu sunt 110 lire feribotul cumparat online si in jur de 400 litri combustibil si vignete! Este bine sa ai card la tine, pentru ca la ei cash-ul este raritate! Problema mare este cum iti alegi masina din UK, pentru ca la masinile utilitare si ei trag tare de ele si nu sunt chiar proaspete. Sunt doua conditii minime: - sa fie cat mai aproape de London, trenul costa 100 lire pentru 100-200mile! Te poti deplasa si cu autobuz este mai ieftin, dar dureaza mai mult! - dupa ce alegi o masina, cere pe mail poze la rezolutie cat mai mare! Sunt sanse sa scapi de tepe si sa nu pierzi avansul minim de 50-100lire! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia Ar fi bine intr-adevar sa ai lire la tine. Casele de schimb sunt f. rare si cursul de schimb euro-lira nu e deloc avantajos (eu am gasit sa schimb doar la o firma de turism cu rata de schimb foarte proasta). Ar trebui sa ai MOT la masina (care ti se va cere si la noi la vama), la fel si asigurare (gasesti la margine de drum firme cu inssurance). Eu am cumparat online bilet la feribot cu 20 lire parca (dar cu 1 saptamana inainte). Taxi-urile sunt scumpe (de la aeroport am platit 20 lire - nus' daca am mers 10 min cu el). Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: cum aduc o masina pe roti din anglia Varianta cea mai buna e cu tir-ul, azi am ajuns acasa, saptamina viitoare plec iara,,,daca aveti nevoie sa aduceti masini sau pachete sunati-ma!!,,,,, Lucian Munteanu-pe forum Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate