worldscape Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=127918174&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=12600&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=2000&lang=ro&pageNumber=1 anuntul nu este al meu, dar am fost ieri sa vad masina si este in toata regula si merita toti banii, se mai dau in acest pret: 1 set NOU de usi intregi aurii, 4 anvelope Mischelin AT... nu incercati sa negociati mult la pret ca nu se lasa ( mac cred ca poti sa dai 6500 ) pe mine nu ma intereseaza deoarece are cutie manuala. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Jeep Wrangler Sahara - 2000 Usile sunt negre? merg la YJ 92? daca se dau separat, includ si cheile aferente portierelor? Multumesc Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Jeep Wrangler Sahara - 2000 Usile sunt negre? merg la YJ 92? daca se dau separat, includ si cheile aferente portierelor? Multumesc nu se dau separat deoarece una din usile masinii a fost sparta de hoti si i-au distrus butucul, iar proprietarul si-a comandat usi noi din state....si se dau cu tot cu masina. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Jeep Wrangler Sahara - 2000 da..tocmai il sunasem si eu pt usi ,da dupa am vazut posturile voasre... ma intereseaza si pe mine usi de tj ,nu ar conta de care half sau full , stiti ceva pe undeva? in state noi sunt cam scumpicele ,peste 4-500 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Jeep Wrangler Sahara - 2000 Cred ca e "frate" cu al meu. Fosta masina de Lukoil, model pentru Canada (cred). Pretul este bun, intr-adevar. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Jeep Wrangler Sahara - 2000 Cred ca e "frate" cu al meu. Fosta masina de Lukoil, model pentru Canada (cred). Pretul este bun, intr-adevar. Sorry de off topic: Eu unul cunosc aceste masinute deoarece am lucrat la Lukoil pe aceste bijuteri de cand au venit de noi...cand am lasat-o avea 67.000km(benzina,4.0L) racheta de masina si peste tot unde am fost cu ea cu gume all size nu am ramas inpotmolit!:banana Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate