Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Galloperisti

vitalies

Postări Recomandate

Haideti sa ne cunoastem mai bine - cel mai eficient mod este sa facem o intalnire a galloperistilor.

Astept propuneri de la voi ca sa le centralizam si sa stabilim intalnirea de comun acord:

deci

avem de stabilit

1. Locul

2. Perioada

scriti aici cum vedeti aceasta intalnire - o iarba verde, elemente de offroad, iesire de o zi, de weekend, sau intalnire la un local cu parcare mare. Si scriti cam cand ati vrea/putea sa o facem

astept propuneri

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Intalnire Galloperisti

foarte buna initiativa. ca si locatie ar fii o zona de mijloc ceva gen valea prahovei sau un peris ceva . nu de alta dar daca se incing ,,spiritele,, vor putea fi organizate probe standard si open. iar ca si perioada ceva dupa sfintele sarbatori de paste cand inca mai exista timp i pentru asa ceva. preferabil duminica in sprijinul celor care inca mai lucreaza sambata:wink:

felicitari pentru initiativa:tk

1. cobrra .... galloper innovation 2001 2.5 tdi:bannana

Link spre comentariu

O sa vorbesc si cu cristiblondu si vlady (tot galloperisti) - ca nu i-am vazut pe aici demult.

Astept si alte propuneri - sunt destui posesori de galloper pe forum

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

O sa vorbesc si cu cristiblondu si vlady (tot galloperisti) - ca nu i-am vazut pe aici demult.

Astept si alte propuneri - sunt destui posesori de galloper pe forum[/quote

suntem cea mai linistita echipa,,galloperisti,, noi nu ne razboim in care trage pe cine :wink: care impinge ...care urca....care iese...... noi suntem doar langa toti ceilalti care au nevoie de ajutor:tk.

sigur va fii o intalnire deosebit de interesanta:id

sa nu uit sunt bine veniti si spectatoriiii:grin:

Link spre comentariu

Nu pot sa zic sigur ca ma bag pentru ca de Pasti nu stiu daca o sa fiu acasa.

Loc de intalnire

Corbeanca,Chitila,Buftea,Carrefour Militari,etc

Hotaram cand ne strangem mai multi.

Eu tare mult as vrea sa vad masina cu AJA,daca tin minte bine la Ursus avea niste gume imense. Arata beton!

Cobrra

Vitalies

Sefulik

.........

Link spre comentariu

Hai ca incepem sa ne adunam:

1. Cobbra

2. Sefulik

3. Jidanu

4. Gigi_naste

5. Cristiblondu

6. Orlando

7. Vlady

8. dma

9. clacx13

10.nucu50

11. ustin

.

.

.

.

-. Vitalies

Hai galloperisti mai activ :h5

Editat de vitalies

Link spre comentariu

...prezent si eu, dar ...doar cu vorba.

din pacate stau f.prost cu timpul liber si nu pot ajunge la intalnire.

s-aveti vreme buna; poate data viitoare ajung si eu.

md

Link spre comentariu

...prezent si eu, dar ...doar cu vorba.

din pacate stau f.prost cu timpul liber si nu pot ajunge la intalnire.

s-aveti vreme buna; poate data viitoare ajung si eu.

md

inca nu este stabilita data:h5

Link spre comentariu

inca nu este stabilita data:h5

...eu am inteles ca e undeva in prima-a doua saptamana dupa paste si atunci sunt ocupat.

stabiliti impreuna o data si daca am sa pot, voi veni cu placere.

as face orice sa plec din oras, nu-mi place orasul.

md

Link spre comentariu

dma - eu te trec pe lista - poate reusesti. Va fi o intalnire de o zi - pacat sa nu ne adunam cat mai multi, nu suntem atat de multi.

Link spre comentariu

Mi-ar place sa ies sa mai ascut putin masina ca a fost bolnavioara si a stat cuminte in fata blocului(mersi Cristi tre' sa dau o palinca ca te-am chinuit rau).

Deci cand va hotarati,aruncati buzduganul.

Link spre comentariu

Cum zicea Pittis (fie-i tarana usoara) intr-o reclama la radio, pe vremea "odioasei": mi-am dorit o masinaaaaa...si iat'acuma o a..am ! Am, incepand de azi, Galloper 2,5 TD, LWB si zece anisori-etate. Stiu!!! Trebuie sa ma prezant detaliat, sa adaug niscaiva poze cu Micutul- dar toate astea cand voi deprinde mestesugul complicat al lucrului cu computerul. De ce ma simt eu important aici si acum? Pentru ca, iaca pozna: vin si eu la INTALNIREA SERIOSILOR POSESORI DE GALLOPER [oriunde, oricand (pe bune!)].

Link spre comentariu

nucu50 - esti pe lista, o sa mai vina un prieten cu galloper care nu e pe forum il trec pe lista

Initial ma gandeam la we din 16-18 aprilie - dar a trebuit sa mut o iesire in acest we. Propun una din zilele 23-25 aprilie. Ca locatie - Calugareni sau Peris daca vreti alata astept propuneri.

Link spre comentariu

La Calurageni e misto rau ,e inundat si sunt niste balti si niste noroaie de te doare capu' ,am fost ieri si era nebunie,dar cred ca intr-o luna o sa se usuce.

Link spre comentariu

Un prieten cu rude pe la Calugareni mi-a spus ca lumea e cam sucarita prin zona si ca ne asteapta sa ne faca niste ''bucurii''. trebuie sa ne interesam mai bine...:grin:

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

salve,as veni si eu,dar fiind din iasi hai sa facem intalnirea mai in centrul tarii sa ne vina aproape la cat mai multi.ar fi bine pe valea prahovei-brasov undeva (de ex. cheia,...) sau un buzau ceva,...eu de exemplu as veni cu familia,una bucata sotie si 2 fetite de 5 si 3 ani.daca avem bafta de vreme sa putem face si ceva trasee mai usurele pentru o adevarata recreere de weekend.astept pareri

"UNA DIN BUCURIILE PRIETENIEI ESTE DE A AVEA CUI SA-I INCREDINTEZI UN SECRET"

HYUNDAI GALLOPER 2.5 TDI

Link spre comentariu

Imi pare rau intalnirea este gandita ca sa ne cunoastem initial. Din acest motiv va fi o intalnire de o zi - un un gratar putina distractie si acasa. De aceea o facem mai aproape de masa principala a participantilor care sunt din Bucuresti si jhudetele apropiate. Poate in viitor o sa facem si o intalnire mai mare si mai lunga - dar deocamdata ramane asa.

Pentru mine exista o singura zi in aprilie cand pot sa vin - duminica 25 aprilie. In rest calendarul intalnirilor si al meu personal nu ma lasa. Daca cadem de acord pentru data de 25 haideti sa o stabilim deja - daca nu sa o mutam in mai.

Astept pareri si sugestii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare