Jidanu Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Intalnire Galloperisti 25 sa fie doctore Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Intalnire Galloperisti 25 aprilie este perfect si pentru mine :tk poate termin de reparat jucaria:old asteptam opinii:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Intalnire Galloperisti sper ca nu s-a uitat de intalnirea noastra:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Intalnire Galloperisti nu s-a uitat - haideti sa confirmam pentru 25 pe la 10.30 11.00 la Peris - unde a fost trialul anul trecut. Daca ne adunam de un gratar mergem pe 25 - daca nu mutam intalnirea in mai. Astept pareri si sugestii PS - intalnirea este mai mult de socializare si cunoastere - din offroad maximum facem un trial ad hoc. Daca ne adunam suficienti sa discutam si treaba cu gratarul - cine si ce adce. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Intalnire Galloperisti eu sunt prezent pe 25. :h5Ar trebui sa confirme toti daca sunt de acord. eu mi-am gasit si copilot..... pt gratar( pe gepetto):2dr Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Intalnire Galloperisti prezent 25 si eu copilot tibone:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Intalnire Galloperisti sefulik,hai tati cu ok-ul ca am o gramada de intrebari pt tine:care Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Intalnire Galloperisti sefulik,hai tati cu ok-ul ca am o gramada de intrebari pt tine:care Eu o sa fac tot posibilul sa fiu prezent pe 25 dar nu garantez nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Pana acum au confirmat doar Cobbra si Jidanu - si eu - pentru 3 masini nu are sens sa incepem tot taraboiul. Daca e prea devreme 25 - mutam in mai. Daca nu ne adunam vre-o 10 masini prefer sa ma duc la Giurgiu pe 24 sau 25 la mitingul aviatic. Sau poate le combinam si ne intalnim acolo cu totii - facem si intalnirea galloperistilor - vedem si show-ul. Ce ziceti? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Prezent si eu pe 25. Din ce-am vazut eu,sunt cel putin 10 posesori de Galloper pe forum,cu exceptia noastra (eu,Vitalies si Cobrra). Eu zic ca era mai misto la Peris.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti ok vedem pana la sfarsitul saptamaniii cum stam si sapt viitoare stabilib exact cum facem. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti eu unul sunt mai tentant pentru amanare luna viitoare:h5 probleme tehnice:dr3 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Sa fiu sincer si eu as amana pentru mai - am 3 iesiri de offroad in aprilie si e greu, dar daca majoritatea decid 25 o sa fiu prezent. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Sunt de acord cu orice data pe care o stabiliti dar in luna mai mi se pare mai bine ....o amanam? Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti eu o sa vin cu niste peste pentru gratar ma bate gandul daca este cald sa iau un ceaun sa fac si o ciorbica de peste la repezeala....binenteles insotit de nevasta si al meu copil..... neastamparata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Intalnire Galloperisti si eu vin.....cand vreti voi timp frumos sa fie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu50 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Mai bine decat a zis-o gigi_naste nici eu n-as fi putut zice. Aferim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Din cauza vulcanului lui peste - s-a modificat modificarea, adica s-a dat peste cap programul de vacanta al pustoaicei mele ea venind din Franta. Prin urmare nu mai pot sa particip pe 25 - daca vreti sa ramana pe 25 va doresc petrecere faina daca nu dupa 1 mai mai facem o incercare. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Intalnire Galloperisti vitalies mai omorat pai eu as fi vrut sa vad cam singurul galloper pregatit penru noroaie si nu am parte de el....daca nu ai sa facem o intalnire de vro 2 zile la munte cu totii sa ne adunam din toata tara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Imi pare rau dar din cauza vulcanulu va trebui sa fac un drum pana la Paris cu masina sa o duc pe fiimea - nu aveam cum sa prevad ca va bubui ala tocmai acum. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Deci pan la urma ramane pana dupa 1 mai? Vine si Cristi Blondu cu Galloper-ul lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Intalnire Galloperisti deci ne vedem in mai,daaa? doctore stabileste detaliile Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Intalnire Galloperisti daca nici in mai nu reusim eu o sa-mi iau in masina niste pietre,,,,, nr voastre de masina si pe unde va vad arunc cu pietre in voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Eu cred ca ori sambata pe 15 ori duminica pe 16 mai. In urmatorul weekend o sa stau sa bibilesc la samurai ptr ca dupa o sa mearga la Bucovina si trebuie sa fie ok. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 10, 2010 Autor Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Intalnire Galloperisti Am intrat il linie dreapta si suntem oricum contra cronometru cu pregatirea masinilor pentru Bucovina. Acest lucru face imposibila participarea mea, al lui Blondu si Orlando la intalnire pana la concursul de la Bucovina. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate