Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Galloperisti

vitalies

Postări Recomandate

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Intalnire Galloperisti

ar fi bine de stabilit[mai din timp, cat de cat] asta pentru a putea fiecare sa ne aranjam 'ploile'..pe ziua in cauza.

respect

ps: pare atractiv ce am vazut...:y

pps: la intalnire merge sa venim cu 1-2 prieteni, si ei cu jeep-uri evident, de alta 'rasa'[jeep-uri de alta rasa, nu prietenii..:grin:]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vb cu Cobbra pe pm - nu reusesc sa tin sub control organizarea acestei intalniri - l-am rugat pe el sa preia fraiele inca nu stiu ce a decis. Daca vrea cineva sa organizeze si poate va rog mult. Eu am lungit-o si asa prea mult si ar fi pacat daca tot ne-am gasit mai multi galloperisti sa nu ne intalnim. Dar va rog intelegere - chiar sunt extrem de prins cu diverse activitati incepand cu munca si nu reusesc sa duc la bun sfarsit ideea.

Multumesc anticipat pentru un eventual ajutor, si multumesc pentru intelegere.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

mda legat de aceasta intalnire am ajuns la concluzia ca :

1 . iesirea va fii una cu caracter de imbunatatire a cunostinelor legate de masina

2 . intalnirea se vrea una prieteneasca nu cu caracter sportiv ,,concurs,,

3 . locatia va fii una de ,,centru,, relativ pentru a capta atentia mai multor posesori

4 . sigur va fii sambata :2dr

pentru aceasta propun ; intalnirea va avea loc in VALENII DE MUNTE Prahova . la ora 9.00 si va continua cu renumitul traseu . ,,cerasu -slon- tabla butii- cheia ,, traseul este de dificultate redusa dar plin cu elemente de dificultate ridicata.

astept propuneri legate de data.

multumesc anticipat club 4x4 si mai ales galloperistilor :tk

Link spre comentariu

Draga COBRRA, de la inceput s-a plecat gresit: nu s-au fixat ferm locul si data/ora acestei intalniri (cu precizarea ca data trebuia aleasa intr-o luna de vara-predilecta pentru vacante- iar intre data anuntului si data intalnirii sa fi existat un ecart de 2-3 luni de zile, astfel incat doritorii sa-si poata aranja "ploile"). Acum intram in iarna si va fi mai dificil dar remarc ca ai abodat corect problema stabilind locul: Valenii de Munte, loc cu care trebuie sa fi de acord daca vrei sa participi.

Trecand de la una la alta,

PENTRU ADMINISTRATORII ACESTUI FORUM: eu de ce nu pot trimite mesaje private???

Apropo: Sefulik, desi locuim in acelasi cartier nu mai am nevoie de nici un ajutor.

Link spre comentariu

numai vorbarie mam saturat nu suntem in stare sa facem o intalnire ,,,,,,,, o zi,,,,,,,,sa ne cunoastem sa facem un gratarel si seara sa ne vedem fiecere de drumul lui sau doritorii pot ramane peste noate la o pensiune cum as opta eu in rest..... ala nu poate... celalat la fel... pierd doua sticle de wuiski daca ne vedem anul asta

Link spre comentariu

numai vorbarie mam saturat nu suntem in stare sa facem o intalnire ,,,,,,,, o zi,,,,,,,,sa ne cunoastem sa facem un gratarel si seara sa ne vedem fiecere de drumul lui sau doritorii pot ramane peste noate la o pensiune cum as opta eu in rest..... ala nu poate... celalat la fel... pierd doua sticle de wuiski daca ne vedem anul asta

ne vedem sigur anul acesta chiar si luna asta mai mult ca sigur.:2dr

mai sigur la sf lunii......:2dr 21 noiembrie propun eu

Link spre comentariu

Salut. Cum si eu sunt nou posesor de Galloper as propune ca intalnirea sa aiba loc mai in primavara si ca toti cei ce vor fi prezenti sa vina fiecare cu "calutul" lui (si nu cu un alt acaret din dotare), indiferent ca va fi si o iesire off mai mult sau mai putin hard.

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

Daca у musai sa venim cu Gallopere atunci eu sustin propunerea lui Marianmario - calutul meu este bolnav si are nevoie de doctor ca sa paota sa vina, cutie de transfer distrusa, punte spate cu probleme, si niscai probleme mai marunte.

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

pe 21 ar fi bine eu chiar am programat o iesire la aer curat sa ma mai odihnesc asa ca aviz amatorilor nu cred ca tre sa vii neaparat cu galloperul vitali si cu mitsu este bine ca nui mare diferenta si apoi nu masina ma intereseaza ci doar persoana sa ne cunoastem si putina socializare nu strica nimanui......cred ca este mai rau sa trecem unul pe langa celalalt fara sa ne salutam ca nu ne cunoastem

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

mai este putin si a trecut anul si sa dus dracu intalnirea noastra eu am planificat pentru 7-9 ianuarie o iesire la munte la putina zapada ca la noi nu este si am vazut un reportaj la tv despre copii de la valea plopului cei de pe forum stiu ca au mai fost asa ca mam gandit cei care vor si pot eu oricum vrea sa ma duc sa le duc ceva alimente si ar fi si un bun motiv de intalnire al galloperistilor sa ne adunam fiecare cu ce are si sa ducem ceva alimente copiilor aia........ astept propuneri

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

De catva timp vad ca s-a abandonat orice discutie in acest topic.

Poate ca v-om reusi totusi sa ne mobilizam si sa facem aceasta intalnire pe care, eu unul, nu o vad ca intalnire intre galloper-isti decat daca ai unul si mai ales DACA te prezinti cu el.

Ca locatie, consider ca Valenii de Munte este super OK.

Cu stima, Marian

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Stimate Gigi_naste - dumneata esti cu galloper, esti tanar si puternic. Te rog frumos - preia fraiele organizarii, iar daca nu-ti iese sa te critici pe tine.

Este foarte usor sa stai in spatele tastaturii si sa critici - te invit sa incerci sa o faci efectiv iar noi de aici te vom lauda in caz de succes , dar te vom si boscorodi in caz ca nu-ti ies calculele.

Link spre comentariu

vitali nu critic pe nimeni nici eu nu ajung prea des in fata calculatorului in schimb am avut doua iesiri la munte am scris aici daca este interesat cineva de o intalnire la sfarsit de sapatamani si totusi nu a raspuns nimeni fiecare cu problemele lui astai viata nui de criticat nimeni

Link spre comentariu

cu galloper sau fara vad ca sa abandonat marea intalnire

eu inteleg aceasta fraza ca o aluzie la faptul ca eu am initiat ideea de intalnire, iar ulterior ne avand cum sa vin cu galloperul am abandonat ideea. Ei bine nu am abandonat-o dar nu mai am timp fizic sa ma ocup si sa organizez din cauza avansarii ierarhice la serviciu. Abia imi fac timp pentru cupe/etape, mai am si concedii сг copii, simpozioane si congrese legate de meserie. Uite de ce intalnirea nu afla in acest moment ca favorita pentru lista de prioritati. Noroc ca imi petrec o parte din timpul de la serviciu la birou si am timp sa-mi onorez "meseria" de moderator :grin: din cand in cand.

Din motivele enumerate mai sus m-am bucurat foarte Mult ca de intalnirea a cazut pe umerii lui Cobrra - merci fain.

In alta ordine de idei: Iesirile la sfarsit de saptamana se fac tot mai rar spontan prin forum. S-au format gasti care ies si isi vorbesc la telefon. Acu 3-4 ani daca se anunta pe forum o posibila iesire sigur se adunau cateva masini. Azi nu mai e asa - si e normal, s-au legat grupuri de prieteni care vor sa iasa in gasca.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

anu asta nu s-a reazlizat nimic.dar ce ziceti la anu?care s-ar baga la o adunare de galloperisti?:banana

Editat de CatalinU
Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare