Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scari Y 60

Vizitator morsa

Postări Recomandate

Re: scari Y 60

Morsa... Se ia doua bucati teava groasa in carne (cele de irigatii sunt ideale), se taie pe marime, se sudeaza capace, dupa care se sudeaza doua sau trei bride de prins pe sasiu. De preferinta se sableaza si se vopsesc electrostatic inainte de montare ... Si gata: ai niste protectii praguri de toata frumusetea si utile pe deasupra. Imaginile de mai sus sunt elocvente. Si costurile de manufacturare sunt minime ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine asa ceva ma maninca sa-mi fac. E putin mai complicat la aripa fata. Nu e explicit cum a rezolvat prinderea de jos. Sau poate ca nu e ca la patrol. La patrol, ar trebui taiata aripa, indoita in unghi de 90 si prinsa pe dinauntru cu un surub bagat in partea de sus a pragului din teava. Altfel, mi se pare mai practica ca si cea sudata de sasiu. In primul rind nu mai pun sudura pe sasiu. Doi, nu se mai deformeaza in veci pragul. Trei, nu atirna asa de jos ca sa se agate in ceva radacini. Patru, te poti sprijini pe ea fara frica ca cedeaza.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Le stiu si eu , in citeva variante .

Dezavantaj major - sint prinse de caroserie si nu de sasiu .

Nu pot spune ca nu se obtine un ansamblu MAI rezistent , dar fericirea tine pina se bulesc ranforsarile caroseriei - la patrolul meu am reparat trei si nu am fost chiar incintat de 'soliditatea ' lor , asa cum au fost fabricate .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Vreau si eu sa-mi fac singurel dar nu ma bag la sudura deloc. Nu prea imi suride ideea cu sudat de sasiu ca-l cam afecteaza negativ. Ma gindeam sa desenez in acad ceva suporti cu bride si teava rectangulara si sa-i dau la facut la un atelier care ii si galvanizeaza. Dupa asta sa-i fixez de sasiu si sa merg la sudat teava rotunda de 2" cu capace pe care o voi vopsi in negru. Cred ca teava de instalatii merge fara probleme ca-i groasa de 3.5mm. Stiu ca topicul e pt. Patrol dar nu cred ca-i mare diferenta cu exceptia dimensiunilor sasiului si lungimii scarilor.

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare