renegade Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Nici nu-mi dau seama daca e beat :2dr sau... Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Under influence? ...e bolnav saracu...:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Under influence? La fiecare filmulet de pe youtube deschidem iar topicuri noi? Este topic numai pt youtube.................:pr :uameni:pr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Under influence? Scuze! Daca e altfel, ma supun! Zi ceva, nu numai niste concluzii retorice. Poate era bine fara :pr Multumesc. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Under influence? :uameni:uameni:uameni:uameni 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Under influence? Nici nu-mi dau seama daca e beat :2dr sau... de al nostru ce ziceti? Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Under influence? de al nostru ce ziceti? Asta l-am vazut prima oara pe telefon. M-am prapadit de ras! :ha: Cam are dreptate nellorunner,in schimb,pe partea cealalta a taisului,s-ar umple topicul de youtube and stuff daca s-ar comenta mult fiecare filmulet. La un topic separat nu cred ca-i un lucru rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate