Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Copilot Eurotrial Cluj

Postări Recomandate

Dupa cum am scris si in titlu caut copilot pentru Eurotrialul de la Cluj de week-end-ul viitor !

Intentionez sa particip la Standard cu Land Rover Freelander 2.0 TD4 2002 cu anvelope AT .

Doritorii ma pot contacta pe mail : drchis@yahoo.com sau telefonic :0741987361 .

In cazul in care se considera ca am postat topicul aiurea , rog un moderator sa-l mute unde crede de cuviinta !

Multumesc ,

Cristi Chiscop

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Copilot Eurotrial Cluj

Nu am gasit nicaieri in regulament vreo mentiune ca nu e obligatoriu copilot ! Scrie ceva legat de virsta copilotului si de vreo 2 ori mentiuni vagi de genul "dupa caz " sau ca poate indeplini anumite functii sau ca poate fi si in afara masinii in timpul desfasurarii probei (stiam ca trebuie sa fie in masina la start si la finish si poate cobori pe traseu ) --dar ,peste tot se vorbeste si de copilot si de aici am dedus ca trebuie sa existe !

Oricum , oferta ramine valabila cu specificatia ca acel copilot trebuie sa nu se astepte la super performanta - mergem sa ne simtim bine - sa aiba casca de protectie ,iar daca vom fi cazati in aceiasi camera ---sa-si ia dopuri de silicon pentru urechi ca SFORAI !!!!!

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Re: Copilot Eurotrial Cluj

In regulament, probabil ai vazut, tot ce se scrie se refera la pilot mai mult. Deci mackie are dreptate, la Eurotrial nu este obligatoriu sa ai copilot la nici o categorie.

doctore, tu confunzi eurotrialul cu trialurile din campionat la faza cu pozitia lui la start si finish. In cazul in care exista copilot, acesta trebuie sa fie in masina, cu centurile puse si casca pe tot parcursul parcurgerii sectiunii. Daca se da jos, sau isi desface centura echipajul este automat descalificat.

Editat de Levo
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare