zolameister Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 "Rockeri, intre 25 si 27 iunie sunteti asteptati la un mega eveniment, probabil cel mai mare din Romania ultimilor 20 de ani: Sonisphere Festival ! Speram ca toate trupele din acest turneu sa treaca totusi prin Romania si sa nu avem surprize ca primim doar "o parte". "Regula" e simpla. Intre 25 si 27 iunie trupele vor canta si in Romania si in Turcia. De exemplu: Slayer pe 25 in Romania si pe 26 in Turcia. Metallica, invers, pe 26 in Romania si pe 25 in Turcia. Mai exact, trupele vor face rocada intre tari in perioada respectiva. Atentie, exemplul de mai sus e doar un exemplu. Datele reale le vom afla curand" metalhead.ro :banana:banana:banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 (editat) Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Metallica: OHIEO1_0Ulo ANTHRAX: -t0affoV5rI Slayer: MANOWAR: ThIzo5FInn0 RAMMSTEIN: doTBT46wMvA Editat Martie 12, 2010 de Yonutz NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Comunitatea de rockeri din Romania este destul de ciudata, dar evenimentul merita "attend"-uit; trupele sunt jos palaria, Sonisphere e un brand de festivaluri destul de competent... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI :ha:Am scos geaca si tricourile de rocker de la naftalina......Geaca nu mai vine deloc iar tricourile au devenit corset:ha:Dar nu ma las...tot merg.:banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Asta pana nu ajungem aici: http://www.metalhead.ro/stiri/Niolae_Guta_se_transforma_in_rocker_si_devine_pionierul_manelo_rockulu-aid-82472-l-1 Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI :ha:poluezi topicul.....:ha:Daca vine acolo ii incarca bateriile metalistii:bannana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Da, ma gandeam sa caut un Dragunov ca deja nu se mai poate, cu manelistii astia cu iz de mezeluri stricate... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Si eu vreau sa merg la concerte Zolameister te astept la mine pe perioada concertului !!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI nevasta-mea pleaca la examene,fiica-mea in tabara,fiul meu la bunici:bananaO sa iasa un chef pe cinste!Mircea mersi de invitatie!Pana atunci mai e....vedem,dar as prefera cu cortul in multime:2dr.Dar.....nu prea sunt rockeri printre noi....Am crezut ca facem record cu topicul asta:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI pana una alta eu merg sa vad concertu lui Rammstein din Belgrad sambata acuma. O sa va spun dupa aia daca asta de la noi a fost la fel de bun :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI eu vin....:2dr, dar pana una alta am plecat la rammstein la budapesta peste vreo 7 ore :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Zici ca nu sunt roakeri? Eu zic ca esti tendentios :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI pana una alta eu merg sa vad concertu lui Rammstein din Belgrad sambata acuma. O sa va spun dupa aia daca asta de la noi a fost la fel de bun :grin: Ne vedem acolo! Da-mi SMS dupa concert poate prindem o bere: 0040723204568 :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI ma bag si eu la concert......:y:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI ...voi fi si eu acolo, in ziua a doua. dati-mi voie sa punctez, pt transparenta: canta si MEGADETH! asta s-a omis. md 0724212319 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Fratilor i-am vazut pe Rammstein in concert ieri si va zic ca a fost cel mai bun concert pe care l-am vazut in viata mea. Efectele tehnice, vizuale, pirotehnice si sceno-core-grafice sunt de-a dreptu coplesitoare si nu inceteaza sa te surprinda in fiecare din cele 110 minute cat dureaza reprezentatia. Pur si simplu nu te plictisesti la concertul lor! Totu e la scara mare si se sincronizeaza cu precizie nemteasca Nu cred ca la noi vor da aceeasi reprezentatie, cel putin dintr-un motiv: nu stiu daca ai nostri ar putea mobiliza pentru concerul lor atatia pompieri cati au mobilizat sarbii, colegu prislopan poate sa va confirme :y @prislopan: trebuie neaparat sa bem berea aia. poate reusim sa o bem la o prieteneasca :2dr Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI subscriu... cel mai bun concert pe care l am vazut, nu se poate descrie..., :brtrebuie vazut neaparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Haida bre ca nu suntem asa putini ,ne vedem acola ,siguranta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Facem cumva sa ne vedem macar la o bere cu totii! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Subscriu prieteni si eu sunt fan,melodia mea de suflet;http://www.youtube.com/watch?v=Yu5pC4sLiHA Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticman Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI da nu sunt rokeri! numai aici sunt trei. o familie intreaga. si ce am mai merge si noi la concert, dar este un motiv ce ne tine acasa. asa ca, va dorim distractie beton, sa va tina acumulatoarele de la aparate sa putem vedea si noi imagini si filmulete. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI Baietii ne vedem acolo! Abia astept sa-i vad live pt. prima data in Romania pe K.King&Co (Slayer) + Rammstein!!! O sa fie de povestit nepotiilor! :2dr :2dr :2dr Ciudat geaca de "motor" si tricourile mi-se potrivesc inca! :wink: :y Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI sunteti de invidiat cei care a-ti avut ocazia sa-i vedeti live nume sonore,consacrate,ocazii unice in viata probabil respect pentru cei care nu au ratat ocazia de a-i vedea si pentru cei care-i urmaresc in inregistrari ce sa facem,am crescut cu muzica lor si a multi altii asemenea lor Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Fest- SONISPHERE :METALLICA,ANTHRAX,SLAYER,RAMMSTEIN,MANOWAR la BUCURESTI oare se mai tine si anu asta asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate