sierra213 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Buna tuturor. Facem si noi ceva pe langa Ploiesti astazi *Sambata* sau Duminca? Astept propuneri. Cu stima Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: iesire ..pe langa Ploiesti sambata sau duminica! azi e tarziu, poate maine. sa se inscrie doritori daca sunt LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: iesire ..pe langa Ploiesti sambata sau duminica! Maine e ok ! Cine vine ...si unde sa mergem :P. Sierra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: iesire ..pe langa Ploiesti sambata sau duminica! Buna Tuturor! Maine la ora 9:30 cine vrea sa vina pe OFFROAD in jurul Ploiestiului .- Valea Doftanei ...sa fie prin Petromul de la nord de vis a vis de Metro. Cu stima, Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: iesire ..pe langa Ploiesti sambata sau duminica! Vad ca nu vrea sa vina maine nimeni :P. Eu am sa plec totusi ...dar nu ma aventurez prea tare. Daca totusi vrea sa mai vina cineva ne intalnim la ora 10:30 in Petrom. La 10:45 plecarea spre traseu. Eu si raultm vom merge prin paduri, ori la Cocorasti Misli ori pe langa Moreni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: iesire ..pe langa Ploiesti sambata sau duminica! bafta multa baieti!!! din pacate nu va pot insotii -----jucaria mea este in starea:sc INDISPONIBIL:sc. sa aveti parte de aventura placuta.:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate