Georgenis Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LOo8pGV1FeM Este masina care am vrut sa o dezmembrez la un moment dat si apoi a ajuns la prietenul Razvan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Toyota 73 vs Volvo cine ar fi crezut....:br Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Toyota 73 vs Volvo daca acel Volvo era cu cutia de viteze pe liber......nu cred ca-l tragea mai mult de 40 de cm.......:grin: oricum.....tare faza :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Toyota 73 vs Volvo Ba sa credeti! Si eu am tras cu Patrolelele de multe ori tirurile ... si de cateva ori erau incarcate. Ce-i drept am folosit cinetica! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Toyota 73 vs Volvo Yonutz....le-ai tras ...dar nu pe zapada...la deal :grin:....in cazul asta daca nu era ajutat de ala albastru....nu stiu daca facea mare lucru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Toyota 73 vs Volvo Mda Mariuse ai dreptate! :h5Nu pe zapada ... Pe gheata! Normal ca daca nu da din motrica nici o sansa ...A fost caz cand am adus la sufa vreo 100 de km un camionas de 7.5to (incarcat) cu cardanul pilaf! Dar asta-i de alta liga ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Toyota 73 vs Volvo A fost la origine un LJ73 pe care a pus motorul de 3l 1KZ-T. Are cu ce invarti bogger-ele 35x13.5... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate