Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

asa sa fie?

drxvet

Postări Recomandate

azi am fost cu un prieten in teren si am ajuns la un drum plin de noroi pina la genunchi si balti de apa unde am ramas intepeniti si unde samuraiul meu cu mare greu s-a smuls de acolo

zice prietenul ,he-he eu am mai fost pe aici anii trecuti cu cineva care avea un nissan patrol 2.5l si care literalmente impingea noroiul cu fata si mergea pe aici fara nici un fel de probleme de parca mergea pe asfalt

poate subiectul e putin delicat de aceea va intreb pe voi posesori de samuraie asa sa fie oare?

mentionez ca samu al meu e din 97stok -import germania echipat cu gume de noroi

ignorance is blessing
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: asa sa fie?

Interesanta comparatie samuraiu are motorul de 1.3 patrolul ziceai ca e de 2,5 deci forta mai mare alta varianta daca patrolul respectiv avea blocante deci interesanta comparatie

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

Cred ca diferentele dintre cele doua masini sunt majore, si nu se leaga numai de cilindreea motorului. Ma refer aici la calutii de sub capota, la garda la sol, la ampatament, greutatea fiecareia dintre masini, la dimensiunile anvelopelor, rapoartele de transmisie...

Si nu ar fi de ignorat priceperea celui de la volan:op.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

nu se pune problema experientei la volan pe dealuri:uamenicred doar ca ala avea mai multi cai si posibil blocante caci numai asa putea sa impinga noroiul cu fata -drumul e numai unul , nu ai cum sa mergi pe alaturi-deci se poate ca ala sa fie mai tare:F:F:F

ignorance is blessing
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Eu tind sa te contrazic. Se pune al dracu' problema experientei la volan mai ales pe dealuri. Degeaba ai 200 de de cai sub capota daca nu stii ce sa faci cu ei, pe unde poti trece si pe unde nu, cu ce viteza, treapta de viteza, cum sa descarci rotile, cand sa-i dai gaz etc. Parerea mea.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Ce pot sa zic e ca Samuraiele au tendinta de a sti mai multe decat pot stapanii lor. In cazul meu chestia asta e 100% adevarata. Asta inseamna ca experienta conteaza cel putin egal cu calitatea utilajului.

Pe de alta parte e clar ca un Samurai face toate chestiile altfel decat fratii mai mari. In gasti eterogene a trebuit sa abordez traseul altfel decat cei cu masini puternice si, mai ales, la namoale a trebuit sa am grija ca pe cat posibil sa trec inaintea greilor. Am realizat asta cand am mers in urma unui Defender 90 si nu am reusit sa trec decat dupa ce am schimbat traseul, ca in santul sapat de el cam pluteam in noroiul lichid.

Samurai incepator
Link spre comentariu

azi am fost cu un prieten in teren si am ajuns la un drum plin de noroi pina la genunchi si balti de apa unde am ramas intepeniti si unde samuraiul meu cu mare greu s-a smuls de acolo

zice prietenul ,he-he eu am mai fost pe aici anii trecuti cu cineva care avea un nissan patrol 2.5l si care literalmente impingea noroiul cu fata si mergea pe aici fara nici un fel de probleme de parca mergea pe asfalt

poate subiectul e putin delicat de aceea va intreb pe voi posesori de samuraie asa sa fie oare?

mentionez ca samu al meu e din 97stok -import germania echipat cu gume de noroi

Exista patrol cu motor de 2500 cc?

Link spre comentariu

De cativa ani de cand n-o mai fi fost prietenul tau pe acolo ,s-o mai fi adancit balta si poate si Patrolul ar fi intampinat greutati ca sa o treaca in aceeasi zi cu tine

:xVreau un Trabant nou !!
Link spre comentariu

Exista patrol cu motor de 2500 cc?

exceptionala dilema

nici eu nu stiu de asemenea motor pe patroale

si daca nu e buna nici cilindreea, incep sa ma intreb oare ce naiba se discuta aici ???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

............un nissan patrol 2.5l si care literalmente impingea noroiul cu fata si mergea pe aici fara nici un fel de probleme de parca mergea pe asfalt

............

Eu tot ce am inteles este ca un Nissan s-a comportat ca un buldozer.....:ha:

E adevarat ca si Lamborghini, la inceput, facea tractoare.....:ha:

Link spre comentariu

Ce pot sa zic e ca Samuraiele au tendinta de a sti mai multe decat pot stapanii lor. In cazul meu chestia asta e 100% adevarata. Asta inseamna ca experienta conteaza cel putin egal cu calitatea utilajului.

Pe de alta parte e clar ca un Samurai face toate chestiile altfel decat fratii mai mari. In gasti eterogene a trebuit sa abordez traseul altfel decat cei cu masini puternice si, mai ales, la namoale a trebuit sa am grija ca pe cat posibil sa trec inaintea greilor. Am realizat asta cand am mers in urma unui Defender 90 si nu am reusit sa trec decat dupa ce am schimbat traseul, ca in santul sapat de el cam pluteam in noroiul lichid.

:g asta am patit si eu vara asta mergand in spatele unui Pajero. Am ajuns drept in ravena fiindca m-am luat dupa el. Urmatoarea data, am mers eu primul ai am ales eu traseul... si asa o sa fac de-acum incolo. Veveritele cu vereritele si mistretii cu mistretii... parerea mea :grin:

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Eu tot ce am inteles este ca un Nissan s-a comportat ca un buldozer.....:ha:

E adevarat ca si Lamborghini, la inceput, facea tractoare.....:ha:

Tractoarele facute de Lamborghini inca mai lucreaza,chiar ieri am vazut unul.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare