paulgr Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Dupa cum am scris intr-un alt topic am luat o Toyota KJ90.Masina am luat-o din Germania si are arcuri foarte tari.(pt stabilitate la viteza) stie cineva ce fel de arcuri as putea sa ii pun pentru a fi mai comfortabila pe drumurile tarii noastre dragi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Arcuri Toyota KJ90 Vezi sa nu fie arcurile de LWB sau schimbate cu ceva mai hard, cele originale nu sunt asa de tari. Nu stiu daca le mai gasesc eu pe cele originale, trebuie sa ma uit Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Arcuri Toyota KJ90 sigur au fost schimbate.sunt foarte tari.m-ar interesa sa le schimb cu altele mai moi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Arcuri Toyota KJ90 Te pot ajuta eu cu niste arcuri standard de KZJ95, cele de spate s-ar putea sa fie mai inalte pentru ca este masina mai lunga si mai grea. Cele fata sunt la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Arcuri Toyota KJ90 s-ar putea sa nu rezolv nimic cu arcurile de KJ95 pt ca masina e mai grea si arcurile sunt mai tari (toate):apasarea e mai mare pe fiecare arc . mai caut,poate gasesc originale de kj90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate