Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DraculaOffroad Sighisoara 2010

Bel

Postări Recomandate

Sighisoara va asteapta!Din pacate nu am reusit sa iau legatura cu nici unul din organizatori.Am trimis cateva email-uri dar nu am primit raspuns:(

Conditii de participare

Taxa de participare cu cazare este de 450 RON/persoana, iar fara cazare de 200 RON/persoana. Banii se depun in contul RO 39 BTRL 0270 1205 E619 85XX, Banca Transilvania Sighisoara, pana la data de 19.03.2010.

Dupa data de 19.03.2010, taxa de participare cu cazare este de 550 RON/, iar fara cazare de 300 RON/persoana .

Se concureaza pe echipaje individuale.

Obligatoriu:

permis de conducere

masina inmatriculata

centuri de siguranta

rollcage

casca de protectie

stingator

trusa medicala

sufa pom

troliu

teratrip

cauciucuri MT

asigurare pilot si copilot (asigurarea se poate face si la inscriere) .

Locul intalnirii este Dealul Garii la Pensiunea Bella Vista.

Persoana de contact : Moldovan Adrian (UrechE). Tel: 0745515819.

pt mai multe detalii vizitati

http://www.offroadclubsighisoara.ro/

Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: DraculaOffroad Sighisoara 2010

Si poate ne spune cineva mai multe si despre ce s-a intimplat acolo vis-a-vis de situatia conflictuala.Eu am fost tentat sa particip si chiar am primit ok-ul organizatorilor....dar nu am riscat sa fac drumul pentru ca m-am gindit ca se va amina.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Frumos...Felicitari!

Cum a fost traseul?Baietii de la organizare au spus ca va fi ceva mixt...open+extrem...

Vad ca vremea a fost super!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vremea frumoasa de primavara din ziua de traseu a lasat amintiri frumoase.

Traseu 50km, roadbook corect cu desene precise ale punctelor. Distantele 99% corecte.

Noi am reusit sa parcurgem in cca 3+ ore. Traseu fara nevoia de a-ti distruge masina. (pamint, noroi si namol, nu stinci, buturugi, versanti cu Sfintul Petru la poale..)

Atmosfera fara tensiune, prieteneasca.

Sandvichul cel mai bun ce am primit ptr traseu dintre toate ce am avut la concursuri. Sa simtit ca nu sint facute de comercianti.

Concurs low-budget, modest, omenesc. NU razboiul material de la Nationale.

Multumim ptr acest weekend.

miko istvan

Link spre comentariu

Foarte frumoase pozele, mai pune.

Din pacate din cauza ploii care a facut traseul de trial si mai interesant ,pozele care le-am postat sunt cele mai reusite restul pozelor cam slabe

Editat de lszabi
Link spre comentariu

Salut.Bravo participantilor si organizatorilor !

Umbla vorba ca ati fost vanati de politie (cineva cu dosar penal,amenzi pt cauciucuri murdare si alte sicane).Nu are nimeni curaj sa spuna ce sa intamplat?

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Pai s-a intamplat ca in urma reclamatilor facute de FRAS politia rutiera a vanat participanii si l-au prins pe Sorin Parvulescu care traversa un drum national cu masina neanmatriculata.Toata treaba s-a lasatcu dosar penal.

Cam asa au ajuns sa se desfasoare competitiile,iar din cate stiu eu pana acum nu a mai fost un astfel de eveniment la concursuri.

E trist si regretabil ca s-a ajuns aici.

In rest un concurs foarte misto,traseu de 50km tehnic,cu mult noroi si multa padure deasa :)

Au reusit sa termine 4 masini,eu am terminat ultimul la 22:20.

Petrecerea reusita si trialul spectaculos,care din cauza ploii a pus probleme majoritatii participantilor.

Multumim organizatorilor pentru un weekend frumos :tk

Clasament :

1-Fiko si Miko Isvan

2-Tuparu si Andrei Drujba.

3-Sorin Parvulescu

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Ironia sortii e ca victima a cazut unul din greii off-roadului romanesc.Este un precedent creat.De aici va fii o cotitura in istoria acestei miscari.Personal i-mi pare rau ca s-a intamplat,si cred ca si celor care au reclamat evenimentul.Sigur vor curge "pagini de pareri"dar un fapt s-a dovedit.Virusul a fost lasat liber si numai poate fii controlat.De azi oricine pe baza acestei reclamatii va putea fii tras la raspundere ,indiferent ca e sau nu la un eveniment organizat:uameni

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

cu un ochi pling dar cu altul rid...

dezamagirea vine de la faptul ca nu am fost in stare sa terminam traseul si am rupt ambreiajul la imeseu, dar mai mult pentru ca au avut loc unele " intimplari " nefericite care te fac sa te gindesti e posibil ca la viitoare intilniri sa-ti fie confiscata masina sau mai rau sa fi arestat...

pe de alta parte ma bucur ca am cunoscut oamenii de la Sighisoara, care s-au dovedit organizatori extraordinari...este primul eveniment (dintre putinele la care care am participat) la care s-a facut stop timp atunci cind am prins alte masini si nu am putut trece mai departe...dupa care am plecat exact in ordinea in care am sosit in respectivul blocaj...distante si cp-uri corect masurate si vizibile...a fost un numar mare de organizatori pe traseu la supraveghere precum si mijloace tehnice de interventii (supertracor cu sapa si cabestan rapid amplasat in proba speciala)...am vazut masini si piloti la mare meserie...(un demostrativ de trial facut de Loti cu un samurai cu anvelpe de tractor in 'v'...exceptional...)...fair play si intajutorare mai mult decit la alte concursuri...

multumim SIGHISOARA !...ne mai vedem...

Link spre comentariu

Pai s-a intamplat ca in urma reclamatilor facute de FRAS politia rutiera a vanat participanii si l-au prins pe Sorin Parvulescu care traversa un drum national cu masina neanmatriculata.Toata treaba s-a lasatcu dosar penal.

Din cate am vazut, la conditii de participare, era obligatoriu sa ai permis de conducere si masina inmatriculata.

Link spre comentariu

Din cate am vazut, la conditii de participare, era obligatoriu sa ai permis de conducere si masina inmatriculata.

Filip-e.... incepe sa se "futu" si sportu asta..... ne dam in gradina la lup pe spotite....pssssss:ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

acum am vazut ca rau poate sa faca acest FRAS ( de facut rau este cel mai usor lucru ) miscarii offroad ,sunt curios daca poate sa faca si ceva bine si care ar fi aceste fapte bune

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare