Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aro club romania inaugureaza noul site

KeO

Postări Recomandate

www.aro4x4.net este noua destinatie a tuturor pasionatilor de autovehicule romanesti si in special de autovehicule tot teren marca ARO

peste 800 membri inscrisi pe vechiul forum

peste 10.000 accesări lunare ale vechiului site, din toate colturile lumii

Bucuresti, 15 martie 2010 – ARO CLUB ROMANIA lansează noul site, prin intermediul caruia va promova marca ARO, pasiunea pentru off-road si va comunica cu toti cei interesati de domeniul auto.

Raspundem prezent ORIUNDE şi ORICAND putem veni insotiti de vechiul nostru tovaraş, batranul ARO. Ca orice batran, suntem siguri ca va fascina atat pe cei pur si simplu curiosi sa-i afle tainele, cat si pe cei suficient de maturi incat sa stie cs aceasta ar putea fi o intalnire de neuitat

Suntem o mana de oameni cu o pasiune comuna. Suntem mandri de acest produs romanesc, fara a fi nationalisti, chiar cu riscul de a fi judecati drept utopicii inadaptati ai acestui sat global in care traim. Noi stim ca lucrurile vechi nu sunt intotdeauna invechite.

Suntem foarte siguri ca multi dintre voi simt asemenea noua. Daca va numarati printre ei sau daca pur si simplu v-am facut curiosi, sunteti bineveniti printre noi !

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aro club romania inaugureaza noul site

Felicitari, Keo! Te pupa tata de dajtept ce esti! Pune-i la sigla si un ochet! Va fi emblematic!:ha::ha:

(WAS A JOKE!!!)

are ochet la sigla, da' e in spate. :grin:

hai merci de felicitari. punem de-o adunare pe la c-lung pe dealuri?! sau nu-ti ajunge benzina la gheu pana acolo?! :as

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

are ochet la sigla, da' e in spate. :grin:

hai merci de felicitari. punem de-o adunare pe la c-lung pe dealuri?! sau nu-ti ajunge benzina la gheu pana acolo?! :as

Bai insensibilule si neinformatule: AM MITSU, NU G! (consuma la fel, dar macar la Mitsu se vede pe ce consuma:grin:)

Link spre comentariu

Bai insensibilule si neinformatule: AM MITSU, NU G! (consuma la fel, dar macar la Mitsu se vede pe ce consuma:grin:)

in ceea ce priveste schimbatul :j si al :top, la tine, n-am reusit sa tin pasul, oricat m-am straduit. da' invitatia ramane valabila, orice ai avea, ca tot Petre te cheama...nu?!

apropos de "neinformat" : nu prea ma mai uit la teveu. :grin:

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Felicitari! :h5 Tineti-o tot asa, din pacate, sunt din ce in ce mai putini oameni care apreciaza adevaratele valori ale Romaniei!

Link spre comentariu

Am intrat,am vazut si mi-a placut ... se vede de departe motivatia si pasiunea care va leaga si sub care v-ati adunat si luptati ptr scopul vostru!

Felicitari, si in ceea ce ne priveste puteti conta pe ajutorul nostru, in masura posibilitatilor, in toate actiunile voastre!:rsp

Este singurul lucru romanesc in domeniul auto, care ne-a mai ramas si cu care pot spune ca ne putem mandri! :10

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

site-ul are ceva vreme de cand exista sau cel putin forumul :) :rsp

forumul exista din 1 nov. 2006 si a trecut prin cateva schimbari, insa un site asa cum trebuie, abia acum am facut. exista si inainte, insa avea o singura pagina, statica. acum speram ca e mult mai aproape de ceea ce presupune un site de prezentare...si incercam sa ramanem interesanti pentru toti cei interesanti.

:tk

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Poveste de 1 Mai

"Nu stiu cum v-ati distrat voi de 1 Mai, dar pentru noi a fost incredibil. Daca altii au trecut prin experiente extreme, cum aveam sa aflu de la TV, gen ramas fara masini in Bulgaria, manele pe plaja la Vama Veche, ambuteiaje pe drumul spre mare sau la intoarcerea aca...sa, experienta noastra a fost de alta natura, desi tot extrema si ea.Va vorbeste o fata, de aceea probabil ca uimirea a avut mai multe surse decat in mod obisnuit, iar experienta a fost cu atat mai incredibila fata de cea traita de un barbat. Cu toate ca am aflat din experienta recenta ca si unii dintre voi pot vorbi apoi trei zile despre aventura traita, cu pasiune parca din ce in ce mai mare si cu resurse care par inepuizabile.Eu una nu m-am gandit vreodata ca aceasta masina poate fi capabila de asemenea performante. Pentru mine ARO era acea masina pe care soferul tatalui meu o conducea agale spre capitala cand provincia trebuia sa raporteze la centru realizarile marete ale lunii abia incheiate, masina cu care inevitabil ramaneau la un moment dat in drum, fiind nevoiti sa surubareasca la fata locului. E adevarat ca reuseau de fiecare data si ajungeau intotdeauna la destinatie, desi mult mai tarziu decat ar fi sperat.Nu mi-as fi inchipuit ca un ARO poate urca in tromba niste pante dupa care ai fi gafait chiar daca le-ai fi strabatut cu piciorul, nici ca poate cobori atat de usor, cu o grija aproape tandra la un moment dat, printre niste sleauri incredibile. Sau ca a fi in dreapta intr-o masina - care scartiie din toate incheieturile, te ineaca cu un fum gros atunci cand accelereaza, te da cu capul de tavan daca nu te ancorezi bine – iti poate instala un zambet permanent pe fata, pe care l-am pastrat pana tarziu, spre dimineata, cand am pus capul pe perna si te poate face sa scoti niste sunete pe care numai in momentele tale de maxim extaz stiai ca le scoti. Am avut si ghid/pilot transformat in copilot/instructor offroad/un om a carui pasiune o simti aproape organic. Pe mine m-a fascinat prin felul cum radia bucuria unei mari pasiuni, cum stia acele paduri ca pe propria curte, cum oprea masina sa adune gunoaiele lasate in urma de vreun turist neglijent. Care spre miezul noptii era la fel de fresh ca la plecare si caruia probabil ca daca i-am fi sugerat doar sa o luam de la capat in zori, ar fi fost extrem de fericit.Am avut si noi bere rece, dar nu am tinut-o la gheata, ci in varf de munte, am avut si fond sonor, care insa nu ne-a deranjat, ci ne-a facut sa intoarcem capul cu placere, de fiecare data in alta directie, ca sa-i aflam sursa. Am mai avut si o patanie unica: am ramas inzapeziti. In tricou si pantofi sport, incercand sa scoatem un ARO dintr-un morman de zapada, fara sufa, lopeti sau alte instrumente ajutatoare. S-a facut noapte pana sa incepem coborarea, dar aproape ca m-a bucurat incidentul. Bine, cu mare consideratie pentru eforturile baietilor de a urni masina din loc. Dar a fost asa de fascinant sa coboram pe intuneric, sa vezi masina din fata ta cum dispare in bezna dupa o cotitura, ca apoi sa o regasesti la numai cativa metri distanta... Aproape ca am incercat un usor sentiment de regret cand luminile orasului au fost din ce in ce mai aproape, dar mi-am promis ca voi repeta experienta cat mai curand.V-o recomand cu placere!" - povesteste Monica

www.aro4x4.net

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare