Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare legata de roll-cage la LJ 73

Biggy

Postări Recomandate

Dragi toyotisti,

As dor sa aflu daca barile care echipeaza Toyota LJ 73 din anii `90 pot sa protejeze pasagerii de rasturnari?

Ati fost martorii unei astfel de intamplari? Cum s-a comportat masina? Ce impresia au avut pasagerii?

Am in vedere o frumusica toyotzica Lj 73, insa imi calculez bugetul si vreau sa stiu daca e nevoie sau nu de rollcage ... safety first ... chiar daca nu fac extrem, dar mai am si pe altii in masina si chiar nu vreau sa fac vrei nefacuta...

:tk

P.S.

Scuze daca am postat gresit sau inutil si mai exista astfel de topic-uri.

Editat de Biggy

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare legata de lj 73

Multumesc Georgenis, aceeasi impresie am avut-o si eu ... rama parbrizului pare mult mai vulnerabila :sc

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

As opta pentru un rollcage exterior facut cu bun gust cat mai aproape de caroserie. E bine de protejat si caroseria in cazul unor rasturnari.

Link spre comentariu

:tk va multumesc la amandoi pentru raspunsuri ... adevarul e ca totul este un compromis pana la urma si ma doare inima ca de dragul sigurantei va trebui sa renunt la decapotare ... insa cred ca desi putin mai scump se poate face un roll cage exterior care sa permita si scoaterea hard-top-ului ...

Link spre comentariu

Trebuie sa poti sa o decapotezi....credema din experienta e un vis vara prin munti cu un cabriooo....

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

:banana abia astept ... vara printre munti cu cabrio :D

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut,eu am aceeasi problema si am reusit sa proiectez un rollcage in zona din fata,iar in spate daca-l ai pe cel original poti sa-l inlocuiesti cu unul mai dur copiind structura veche...

soo-locco

TO YO TA

x3m offroad

valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare