Biggy Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 (editat) Dragi toyotisti, As dor sa aflu daca barile care echipeaza Toyota LJ 73 din anii `90 pot sa protejeze pasagerii de rasturnari? Ati fost martorii unei astfel de intamplari? Cum s-a comportat masina? Ce impresia au avut pasagerii? Am in vedere o frumusica toyotzica Lj 73, insa imi calculez bugetul si vreau sa stiu daca e nevoie sau nu de rollcage ... safety first ... chiar daca nu fac extrem, dar mai am si pe altii in masina si chiar nu vreau sa fac vrei nefacuta... :tk P.S. Scuze daca am postat gresit sau inutil si mai exista astfel de topic-uri. Editat Martie 16, 2010 de Biggy "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 Sunt destul de solide barile care protejeaza pasagerii spate, mai subreda mi se pare in fata, respectiv rama parbrizului si cu partile de sus care o sustin. La o rasturnare usoara nu cred ca ar fi probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 Multumesc Georgenis, aceeasi impresie am avut-o si eu ... rama parbrizului pare mult mai vulnerabila :sc "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 As opta pentru un rollcage exterior facut cu bun gust cat mai aproape de caroserie. E bine de protejat si caroseria in cazul unor rasturnari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 Pai la LJ73 e mai greu de facut rollcage exterior pentru ca apoi nu se mai poate da jos hardtopul. Si cred ca el se refera la siguranta mai ales atunci cand circula fara hardtop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 :tk va multumesc la amandoi pentru raspunsuri ... adevarul e ca totul este un compromis pana la urma si ma doare inima ca de dragul sigurantei va trebui sa renunt la decapotare ... insa cred ca desi putin mai scump se poate face un roll cage exterior care sa permita si scoaterea hard-top-ului ... "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 Trebuie sa poti sa o decapotezi....credema din experienta e un vis vara prin munti cu un cabriooo.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 :banana abia astept ... vara printre munti cu cabrio :D "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soo-locco Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Intrebare legata de lj 73 salut,eu am aceeasi problema si am reusit sa proiectez un rollcage in zona din fata,iar in spate daca-l ai pe cel original poti sa-l inlocuiesti cu unul mai dur copiind structura veche... soo-locco TO YO TA x3m offroad valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate