adipsc88 Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Joi,am fost la politie la resita si m-am intalnit cu un comisar,tocmai ei aveau o vizita de la bucuresti,despre circulatie ii vorba,si din vorba in vorba am auzit cel putin la resita ca daca ai o masina cu volan pe dreapta ai dreptul la circulatie doar 10 zile...dupa care trebuie sa mergi la rar...sa iti faca aia o constatare,o instruire...deci repet la resita asta stiu....acum spuneti daca stiti ceva...:tk:uameni 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Probleme volan dreapta ?! O constatare la ce ? La volan ? Hai sa fim seriosi ! Dar adevaratii englezi care au treaba in Ro cu masina cu volan pe invers, ce fac ? Si ei merg la o constatare si o instruire la RAR?? Si ce-i instruieste ? Ca in Ro se conduce pe partea dreapta si vitezele se schimba la masinile lor cu mana stanga ? Vorbe... vise.... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Probleme volan dreapta ?! klez nu stiu dar asa spuneau,de asta intreb ca si eu tot cu englezoaicele le am...cred ca nu am spus rau doar ca sa ne lamurim...nu ? :sc 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Probleme volan dreapta ?! asa ceva contravine la orice lege de circulatie internationala aflata in vigoare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Probleme volan dreapta ?! pai stiu marius,ma gandeam si eu la ce imi spune dar uite ca....:uameni 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Probleme volan dreapta ?! Urmaresc si eu cu interes topicul. Eu cand mi-am facut actele la suzuca, nu a zis nimeni nimic (la RAR ma refer). Nici la inscrierea in circulatie nu a zis nimeni nimic. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate